рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новинка 2014: Joyful - іскристий аромат щастя від Escada (Ескада)

У березні 2014 року модний будинок   Escada   (Ескада) презентував свій новий аромат Joyful
У березні 2014 року модний будинок Escada (Ескада) презентував свій новий аромат Joyful. У новому приголомшливому парфумерному творінні Joyful ідеально передано почуття радості - стану, коли все навколо здається реальним і абсолютно нічого не лякає. Joyful - це іскристий аромат щастя!

Дівчина Joyful відноситься до життя з позитивно, впевнене і спонтанно. Її захоплює краса навколишнього її світу, що в результаті відбивається у всіх її справах, допомагаючи їй знову і знову відчувати щасливі миті і спостерігати за посмішкою долі.

На створення ароматної композиції Escada Joyful надихнуло мить радості, яке відчуваєш при отримання чудового букета свіжих квітів.

Escada Joyful - легкий і ніжний, смачний квітковий аромат з мерехтінням ранкової роси, що символізує жіночність і щастя.

Ароматне творіння Joyful від Escada відкривається в верхніх нотах акордом сорбета з чорної смородини, обволакивающим тіло ніжним відчуттям холодного льоду. Грайливу енергію волі верхнім нотам надають енергетичні нотки дині і мандарина.

У серці аромату Joyful фруктовий акорд врівноважує нота листя фіалки, що надає композиції мерехтіння і искристость. Легку життєву енергію ароматного серцю надає рожевий піон, а натуральне масло магнолії навіває відчуття вологої свіжості, яку поглиблює ідеальне поєднання перченою рожевої фрезії і цикламена.

Тепла ароматна база Joyful пахне унікальним інгредієнтом Florimoss (синтетичної молекулою моху), який володіє землистим звучанням. До того ж ароматна база приправлена ​​кремовою текстурою сандалу і глибокої теплотою медових сот, що додають натуральну глибину прекрасного квіткового звучанням.

До того ж ароматна база приправлена ​​кремовою текстурою сандалу і глибокої теплотою медових сот, що додають натуральну глибину прекрасного квіткового звучанням

Флакон нового аромату Joyful від Escada схожий на хмарочос і шанує життя у великому місті і ті можливості, які він дає. Через прозоре скло флакона Joyful просвічується ароматна есенція м'якого рожевого кольору. Флакон Joyful - це уособлення впевненості, він дивує своїми елегантними та симетричними лініями.

Шийку флакона Joyful прикрашає культовий логотип будинку Escada - переплетена подвійна буква Е. Флакон Joyful увінчує рожева кришечка, яка схожа на дорогоцінний камінь в золотій оправі. Зовнішня упаковка Joyful виконана в сучасних відтінках жовтого і зеленого, які відображають жіночність, простоту і щастя.

Обличчям нового парфумерного творіння Escada Joyful стала супермодель світового рівня Miranda Kerr (Міранда Керр). Вона відображає безліч граней аромату Joyful. Міранда Керр - втілення жінки в стилі Escada. Її погляди на життя, вишуканість, спонтанність і впевненість в собі ідеально переплітаються з новим ароматом. Міранда випромінює позитивне ставлення і безмежну любов до життя, ніж втілює в собі всі цінності нової парфумерної композиції Joyful і модного будинку Escada.

Міранді Керр сподобалася концепція аромату Joyful, яка полягає в необхідності вміти використовувати маленькі можливості і знаходити задоволення і радість у всіх миті життя.

Рекламна кампанія аромату Escada Joyful була відзнята відомим модним фотографом Nathaniel Goldberg (Натаніель Голдбергом) ще у вересні 2013 року в Нью-Йорку на Острові Рузвельта. Основною концепцією рекламної кампанії аромату Joyful є спокійні сади, які заховані в галасливому місті. Рано вранці героїня йде від свого звичайного шляху і йде в бік саду. На ній одягнене плаття Escada, спеціально пошиту для рекламної кампанії Joyful. Їй в обличчя дме вітерець, вона безтурботно насолоджується чудовою навколишньою природою і своїм неповторним відчуттям радості. Як тільки вона бачить далеко прекрасну карусель, її очі починають відкриватися ширше. Передбачаючи відчуття веселощів і радості, вона підбігає до каруселі і сідає на неї. Її абсолютно не хвилює думка оточуючих, оскільки вона живе миттю, отримуючи насолоду від подорожі по лінії горизонту мегаполісу. Вона танцює під свою красиву мелодію, насолоджуючись хвилинами радості.

Новий аромат Joyful від Escada представлений у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 75 мл в концентрації Eau de Parfum (Парфумована вода).

Автор: Катерина Надобенко
Джерело: COSMOHIT.UA
28 липня 2014

COSMOHIT.UA © Всі права захищені.
Копіювання і використання текстових матеріалів заборонено і переслідується по закону.
Ми відстежуємо незаконне використання матеріалів нашого сайту.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com