рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гелі для душа Ейвон (Avon): жіночі, чоловічі, дитячі

  1. Особливості
  2. асортимент
  3. Тільки для справжніх чоловіків
  4. жіночі аромати
  5. Дитячі засоби
  6. Відгуки
  7. Відео

Косметична компанія Avon, створена в 1886 в Америці, на сьогоднішній день займає одне з лідируючих положень у світі краси і моди.

Компанія виробляє різноманітні товари, починаючи від декоративної і уходовой косметики і парфумів, закінчуючи предметами для будинку, біжутерією і навіть одягом. Продукція Ейвон відрізняється своєю привабливою і лаконічною упаковкою, приємними ароматами і досить доступною ціною.

У даній статті мова піде про дуже популярних лініях гелів для душу.

Особливості

Гелі для душа відносяться до такого типу косметики для догляду, яка завжди є в кожній родині. Вони набирають все більшої популярності. Чому ж вони так затребувані серед покупців:

  1. Співвідношення ціни та якості. Вартість досить низька, але при цьому якість залишається гідним, і засіб виконує всі заявлені функції.
  2. Різноманітність ароматів. Кожен знайде собі аромат до душі, можна знайти як солодкі запахи, так і більш фруктові, свіжі або квіткові. Є тільки чоловічі або жіночі варіанти, а є і більш універсальні.
  3. Мають досить економічна витрата і великий обсяг упаковки. Така особливість виявиться вельми корисною для великих сімей.

Вся продукція Avon відповідає вимогам державних стандартів і санітарних правил. Тому можливість несертифікованої косметики повністю виключена.

Тому можливість несертифікованої косметики повністю виключена

Senses "Райський сад" (картинка з каталогу)

Для створення ідеального макіяжу використовуйте блиск для губ Лореаль .

асортимент

В асортименті косметики Avon представлені різні лінії косметики. Розглянемо їх докладніше:

  1. Серія Sense. Ці гелі відрізняються своїм широким вибором запахів на будь-який смак, економічною витратою і постійними сезонними новинками. Існують як жіночі, так і чоловічі аромати.
  2. Лінія засобів Naturals. Гелі даної серії спрямовані на більш натуральний за своїм складом догляд. Компоненти орієнтовані на харчування і зволоження шкіри.
  3. Skin so soft для більш делікатного догляду. Особливо дана лінія підходить для чутливої ​​або схильної до подразнення шкіри.
  4. Care. Вона спрямовані на зволоження та живлення шкіри. Гелі містять рослинні компоненти, які сприятливо позначаються на шкірі тіла.
  5. Planet Spa - одна з останніх новинок. Ця лінія характеризується наявністю натуральних компонентів, зібрані з різних куточків планети. Використовуючи гелі для душі цієї серії можна отримати справжнє задоволення і зануритися в світ СПА-процедур.

Care

Підібрати ідеальний тон в палітрі фарб для волосся Велла допоможе стаття .

Тільки для справжніх чоловіків

Серед косметичних продуктів Avon для чоловіків великою популярністю користуються косметика серії Sense, зокрема гелі для душу. Їх головна відмітна особливість в тому, що вони крім цього є і шампунем одночасно. Всі екземпляри мають по-справжньому чоловічими і свіжими ароматами.

Прикладами є наступні засоби для чоловіків:

  • «Екстрім»;
  • "Сила тяжіння";
  • «Енергія океану»;
  • «Бразильський водоспад»;
  • «Хвилююче почуття».

Упаковка гелів досить лаконічна і проста. При цьому флакон зручно тримати навіть мокрими руками.

Назви говорять самі за себе, ці кошти призначені для вольових і сильних чоловіків.

Великою перевагою всіх перерахованих вище варіантів є їх економічна витрата і додатковий ефект, що дезодорує. Обсяг коштів становить 250 мл, але у деяких ароматів існує обсяг 500 і 700 мл. Такий великий обсяг дуже зручний для сімейного використання.

Такий великий обсяг дуже зручний для сімейного використання

Senses Amazon

Senses Amazon

Avon Men

Чи варто витрачати час і кошти на товари Велнес Оріфлейм дізнайтеся тут .

жіночі аромати

Серед жіночих гелів для душу також досить популярна серія Sense. Існує дві їх форми: кремова і гелева. До гелевим відносяться такі продукти:

  • "Райський сад";
  • «Цитрусовий заряд»;
  • «Чудовий сад»;
  • «Бразильський коктейль»;
  • «Морська лагуна».

Senses

Легкість ході подарують натуральні креми для ніг Геволь .

Кремовими текстурами, спрямовані на більшу харчування і пом'якшення шкіри, є гелі:

  • «Небесна гармонія»;
  • «Чарівні тропіки»;
  • «Аромат таємниці»;
  • «Дивна казка»;
  • «Мальовнича Тоскана»;
  • «Моменти безтурботності».

Як і в чоловічій серії, існують обсяги 250 мл, 500 мл і 700 мл.

Відмінною особливістю є чудові аромати, серед яких кожна дівчина знайде собі що-небудь за смаком. До складу деяких гелів входять вітамінні комплекси, що грає важливу роль особливо в холодну пору року.

Продукти серії Senses є лімітованими і сезонними. Так, наприклад, взимку 2015 року було випущено «Зимове диво», наповнене зігріваючими ароматами малини і яблука. А на даний момент в продаж надійшла лімітована колекція, присвячена 130-річному ювілею компанії Avon.

Що входять до складу вітаміни C, B3 і B5 надають сприятливий ефект на весь організм, а також беруть участь в підтримці імунітету і відновлення тканин.

Vintage Glamour

Бездоганний манікюр легко зробити з лаком для нігтів Вінілюкс .

Ще однією відомою серією косметики по догляду за шкірою є лінія Naturals. Дані продукти містять безліч натуральних компонентів, які сприятливо впливають на шкіру тіла.

Існують солодкі аромати, наприклад, «Ароматна ваніль і сандал», «Поживна молоко і мед», «йогуртовий з лісовими ягодами і гранатом». Також в асортименті представлені квіткові варіанти: «Квітуча сакура», «Чарівна орхідея і лохина», і фруктові аромати: «Соковитий гранат і манго», «Спокуслива маракуйя і півонія».

Лінія косметики Skin so soft призначена для чутливої шкіри і спрямована на її глибоке зволоження. Гель «Ніжність шовку» має кремову і ніжну структуру. Він відмінно підходить для зимового періоду, коли шкіра особливо потребує зволоження і живлення. До складу входять цінні масла мигдалю і жожоба.

До складу входять цінні масла мигдалю і жожоба

Skin so Soft

Зробити шкіру сяючою легко з інноваційним кремом Віші ідеали Лайф Серум .

На окрему увагу заслуговує колекція Planet spa. На даний момент існує лише один засіб з цієї лінії, а саме SPA гель-мус для душу з екстрактом насіння гімалайської морінгі «Тонізуюча гармонія».

Він відмінно піниться, надає відчуття чистоти і свіжості. Що входять до складу насіння морінгі містять різні вітаміни, кальцій, залізо і корисні органічні кислоти. Цей чудодійний компонент відновлює, живить, зволожує і заспокоює шкіру.

У жовтні проходить міжнародна акція по боротьбі з раком грудей. Компанія Avon вже не перший рік бере в ній активну участь і пропонує придбати засоби з позначкою рожевої стрічки на знак підтримки фонду програми.

Оновити косметичку недорого можна з демократичними кремами для обличчя Гарн'єр .

Planet Spa

Справитися з алопецією допоможуть засоби Віші для росту волосся .

Дитячі засоби

Компанія Ейвон спеціалізується і на дитячу косметику. Випускаються дитячі засоби для купання, які одночасно є і піною для ванн, з різними ароматами: апельсином, яблуком, лавандою, вишнею, виноградом і сливою. Забавні фрукти на упаковках і фруктові аромати не залишать малюків байдужими!

Для маленьких модниць створена лімітована ексклюзивна серія Hello Kitty. Дитяча косметика дбайливо очищає чутливу шкіру дитини і не викликає алергії. А фруктовий аромат і яскрава рожева упаковка привернуть увагу не однієї маленької принцеси.

Незважаючи на більш щадний склад дитячої косметики, все ж варто трохи обмежувати дозування засобу при використанні. Невеликої кількості вистачить, щоб спокутувати малюка з голови до п'ят!

Невеликої кількості вистачить, щоб спокутувати малюка з голови до п'ят

For Kids

Як вибрати крем Віші для особи після 40 років читайте тут .

Відгуки

Гелі для душа від Avon користуються великою популярністю. Ці кошти часто продаються по акціях, що дуже вигідно для покупців. Багато набувають їх відразу для всієї родини.

Ось що кажуть про деякі товари споживачі:

  • Вікторія, 24 роки, м Краснодар: «Вирішила спробувати гель« Спокуслива маракуйя і півонія »від Avon і залишилася в захваті! Вразив його аромат, такий ненав'язливий і в той же час шалено приємний. Шкіра стала більш нагодована і зволожена, хоча раніше відрізнялася своєю сухістю. »
  • Юлія, 31 рік, Уфа: «Придбала своєму чоловікові гель« Бразильський водоспад »з каталогу Avon. Він відмінно підходить для літнього періоду, дуже бадьорить і свіжий аромат, який зберігається протягом тривалого часу. Шкіра після нього приємна на дотик, м'яка і бархатиста. Чоловік залишився задоволений, а я без розуму від того, як він пахне після прийняття ванни! »
  • Наталя, 27 років, м Єкатеринбург: «По акції купила синові« Бешкетну грушу ». Гель добре піниться, підходить і в якості піни для ванни. Синові дуже сподобалася весела упаковка і аромат стиглої груші. Шкіра дитини не стала сохнути. Всім моїм вимогам цей продукт відповідає. Рекомендую! »

Naturals

Як змінити імідж за 30 хвилин за допомогою тимчасової фарби для волосся читайте в статті .

Відео

Цікаве відео з поданням гелів для душу лінійки SENSES

Косметика Avon має свої плюси і мінуси. Але не можна випускати з уваги той факт, що у неї безліч сотень тисяч шанувальників по всьому світу. Обов'язково протестуйте на собі сподобалися засоби і складіть власну думку про них!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com