рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Духи а аромати - Класифікація за минулими сезонами

Краса приваблює погляди. Нехай вони не завжди захоплені, а іноді - заздрісні і злі, але ніхто не зможе заперечити той факт, що в світовій історії саме жіноча краса грала чималу роль ... Краса жінок керувала світом, вона стояла за спиною кожного великого людини, ставала приводом для воєн і причиною для примирень, через жінок часом народжувалися і вмирали держави, а також - чоловіки ...

духи і аромати /> Сонячна веснянка духи і аромати "/>" Сонячна веснянка ". До цього типу зовнішності відносяться світлі жінки - білошкірі блондинки зі світло-блакитними, світло-сірими або світло-зеленими очима. Їм подобається одяг світлих тонів, ці жінки найчастіше легкі, відкриті, природні . Вони нібито випромінюють сяйво і легкість ...
Духи, які підійдуть такій жінці, повинні також бути легкими, ненав'язливими, повітряними і чистими. Це можуть бути свіжі аромати озону, фруктів, зелені і цитрусів. Для "жінки-весни" ми можемо порадити духи Armand Basi In Red , прозору туалетну воду Chanel Chance або ніжне яблучко від Ніни Річчі - Love By Nina .


Купальська Русалка а "Купальська Русалка а". Це витончені жінки, народжені як дари літа зі світло-русявим волоссям, матовою шкірою і яскравим, чистим кольором очей. Блакитні і сірі відтінки в одязі найкраще підкреслюють їх вроджену елегантність і жіночність, а характер таких жінок втілює в собі сильну волю і річну чуттєвість.
Парфуми для жінки, яка втілює в собі літо, - це витончені і вишукані духи з трохи солодкими, квітковими ароматами. Вони не повинні бути надто екзотичні, але повинні нести в собі частку загадки і пристрасті з нотами троянд і жасмину ... Такі духи Givenchy Very Irresistible, витончено-квіткові Masaki Matsushima Masaki / Masaki або Valentino
Краса жінки розпалює пристрасть в серцях чоловіків, а лише керовані пристрастю, вони стають здатні на подвиги ...
Будь вигляд, який відображає на собі жінка, залишається незавершеним без її аромату. Адже все має бути гармонійно - і зовнішній вигляд жінки повинен поєднуватися з її внутрішньою красою і відповідними духами.
Існує безліч різних класифікацій типів зовнішності жінок. Ми пропонуємо вам класифікацію за порами року. Можливо, саме вона допоможе вам визначити гармонійний аромат, що ідеально підходить до вашого зовнішнього вигляду.

духи і аромати /> Золота царівна духи і аромати "/>" Золота царівна ". Вона динамічна і енергійна, вона шатенка, у неї - темні сірі або карие очі і смаглява шкіра. Така жінка найчастіше сповнена життєвого оптимізму, енергії, талантів. Її життя повне успіху, адже вона в першу чергу вірить в те, що робить. її відтінки в одязі - теплі, яскраві кольори, які підкреслять тепло і чуттєвість її характеру.
Духи осінньої жінки - це важкі, терпкий, пряні, східні аромати, як, наприклад, Opium від Yves Saint Laurent , Giorgio Armani Onde Mystere або загадковий Midnight Poison від Christian Dior .

духи аромати /> Снігова королева духи аромати "/>" Снігова королева ". Цей тип зовнішності підійде темноволосим жінкам з блідою шкірою і темними карими або зеленими очима. Такій жінці підходять і теплі, і холодні тони в одязі, тому найчастіше вона їх змішує. Представниці" зимового "типу зовнішності незалежні, елегантні, інтелігентні. Вони привабливі і еротичні, але вважають за краще тримати незнайомців на відстані, ніж тільки збуджують цікавість до їхніх персон.
Духи для такої жінки повинні бути в усьому "не дуже". Трохи свіжості, трохи солодощі, трохи тепла - ось те, що їй підійде. Це може бути як спокусливо-жіночний аромат Armani Idole, так і витончено-чудові духи Lanvin Eclat D`Arpege або збудливо-квітковий аромат Victor & Rolf Flowerbomb .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com