рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Аромат малини в селективної парфумерії - Fless.ru

Солодка, соковита, така ніжна і м'яка малина - одна з найулюбленіших ягід. Кущі малини настільки невибагливі, що здатні рости скрізь, особливо їм полюбилася середня смуга Росії - адже недарма про малині часто згадувалося в російських казках, прислів'ях і приказках. Легендарної батьківщиною малини вважається острів Іда, а червоний колір - це колір крапельок крові, які зронила, згідно давньогрецьким міфом, прекрасна німфа Іда, подряпала про гілки кущів, коли збирала солодку ягоду для самого Зевса. На латині кущ червоної малини так і називається - Rubus idaeus, що перекладається як Кущ Іди.

У християнстві малина вважалася уособленням доброго і м'якого людського серця, здатного дарувати тепло і любов людям, а у германців малина була символом крихкості і недовговічності.

У християнстві малина вважалася уособленням доброго і м'якого людського серця, здатного дарувати тепло і любов людям, а у германців малина була символом крихкості і недовговічності


Солодкий смак малини асоціюється з безтурботним і приємним способом життя, про який говорять: «Не життя, а малина».

Але своєю популярністю малина зобов'язана не тільки незрівнянному смаку, але і дивовижними цілющими якостями, причому цілющими властивостями володіють не тільки ягоди, а й листя, і стебла. А смак бабусиної малинового варення, яке приберігали на випадок застуди, - це одне з найкращих спогадів, які повертають у дитинство. Малина має і сильним, впізнаваним, дуже річним і яскравим ароматом, що не могли залишити без уваги укладачі парфумерних композицій.

Ягідні аромати, запашні полуницею, малиною, ожиною, смородиною та іншими ласощами, підвищують тонус і настрій, надають смак життя, відчуття радості і задоволення.

Таким яскравим, впевненим, безпосереднім і енергійним є сонячний і іскристий аромат Roseberry. Аристократичний французький парфумерний будинок Les Parfums De Rosine традиційно будує свої аромати навколо головного квіткового запаху - запаху троянди, оточуючи його різними парфумерними нотами. У парфумах Roseberry сама назва вказує на поєднання троянди і ягід. Чорна смородина, виноград, ожина, малина в поєднанні з ромашкою, ветивером, ірисом і сандалом, створюють прекрасний фон для яскравого пахощів турецької троянди.

Відразу два жіночих аромату від Martine Micallef, що входять в колекційну серію «4 seasons», мають у своїй композиції солодкі і чарівні, привабливі ноти аромату малини. Ноти малини разом з бергамотом і фіалкою елемі відкривають композицію Printemps - «Весна». Вміщені в серці деревно - квіткові аромати троянди, гваякової деревини, сандалового дерева, кедра, а також завершальні штрихи з ванілі і натурального білого мускусу, надають духам Printemps життєрадісний і ніжний, що бадьорить і веселий весняний характер. Другий аромат називається Ete - «Літо». У його сонячному, яскравому і насиченому букеті химерно переплелися екзотичні ноти фігового дерева, підбадьорливі ягідні ноти малини і чорної смородини, освіжаючий фруктовий коктейль з персика і цитрусових: мандарина, апельсина, грейпфрута, зухвалі акорди фіалки, флердоранжа і чуттєві нюанси пачулі, ванілі і білого мускусу.

Парфумерна марка Teo Cabanel була заснована ще в 1893 році в Алжирі, який у той час французькою колонією, успіх парфумерної продукції від Teo Cabanel навів засновника марки на думку про переїзд до столиці моди та парфумерії - Париж. З тих пір аромати від Teo Cabanel поєднують в собі кращі традиції східної і класичної французької парфумерії. Одним з недавніх ароматів, який з'явився тільки в 2005 році, є жіночий парфюм Julia. Делікатний, розкішний, витончений і блискучий букет цих духів насичений запахами сицилійського мандарина, ревеню, чорної смородини, жасмину, гіацинта і фіалки. Малина в цьому ароматі розкривається в повній красі в шлейфі, оточена м'яким оксамитом сандалу, мускусу і ладану.

Духи Eau Suave від P а rfum d mpire присвячені одній з найбільш хвилюючих і прекрасних жінок Франції - Жозефіні. Підкорювач і завойовник Європи Наполеон сам був підкорений і завойований її надзвичайним шармом, зачарований її красою і шармом, жіночністю і непокорою. Таким же вдачею володіє і аромат Eau Suave, що увібрав в себе тонкі аромати, які вдихала Жозефіна під час прогулянок в розкішних садах при замку Мальвезон. Відомо, що улюбленою квіткою Жозефіни Богарне були троянди, в серці аромату прекрасно розкривається композиція з рожевої води, пряної і чайної троянди, приправлена ​​коріандром і шафраном. Малина в цих духів відкриває букет, відразу налаштовуючи на чуттєвий і ніжний лад, який залишається і в шлейфі з бурбонської ванілі і білого мускусу.

У 2010 році Brecourt представив світу свою версію аромату з малиною - жіночі духи L'amoureuse, квітково - фруктова композиція яких втілила дух молодості і свободи, енергії і щастя. Відкривається аромат «смачним» фруктово - ягідним коктейлем їх персика, лимона, мандарина, чорної смородини, приправленим свіжим відтінком бергамоту. Малина постає в серці композиції разом з трояндою і фіалкою, а завершальним акордом стало поєднання сандалу, жасмину і мускусу. Ще один аромат з малиною від Brecourt - це також випущений в 2010 році парфум Avenue Montaigne, присвячений весняним ароматам Парижа, прозорою і прохолодною серпанку, боязко зігріває першими весняними променями сонця, що доставляють масу приємних емоцій. Малина в освіжаючою композиції з фрезією, грейпфрутом і ожиною, розташувалися в верхніх нотах парфумерної піраміди. У серці аромату - тубероза, жасмин, троянда, лілія і гарденія, а завершальний штрих - букет з пачулі, мускусу і персика.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com