рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як визначитися з вибором аромату?

Духи - це, без перебільшення, один з найбільших людських винаходів

Духи - це, без перебільшення, один з найбільших людських винаходів. Величезна різноманітність ароматів дозволяє кожному вибрати «свій» запах в залежності від персональних переваг. Вдало підібраний аромат змінює багато чого: він здатний поліпшити настрій і додати впевненості в собі.

Вплив запаху на свідомість людини надзвичайно велике. Аромат може викликати безліч емоцій: здивування, захоплення, пристрасть, часом навіть хвилювання і тривогу. Аромати мають властивість запам'ятовуватися людині: дуже часто наші кращі чи гірші спогади асоціюються саме з якимось конкретним запахом. Задумайтесь: адже часом ми складаємо думку про людину тільки лише по тому, подобається нам його запах чи ні. Тому дуже важливо вибрати духи, які стануть для вас гармонійним доповненням і будуть радувати вас і оточуючих.

Підібрати аромат правильно не так просто, як здається на перший погляд. Адже запах, який ви бризнули на смужку-тестер, буде значно відрізнятися від того, як впливає аромат з вашою шкірою. Як же зробити правильний вибір?

1. Перш, ніж йти в магазин, подумайте над тим, який запах буде відповідним саме для вас. Ви без розуму від солодких квітково-східних запахів, або може вам до душі свіжі ноти? Деревні і фужерні аромати можуть стати непоганим варіантом для любителів всього оригінального. Можна так само пошукати опис і характеристики різних парфумів в інтернеті.

Можна так само пошукати опис і характеристики різних парфумів в інтернеті

2. Відправляйтеся в магазин парфумерії . Попросіть консультанта показати вам кілька духів. Розпорошите парфум на папірець-тестер і почекайте хвилину, після чого приступайте до тестування. У перший раз залишайте на вибір не більше трьох-п'яти ароматів. В іншому випадку ви заплутаєтеся: запахи зіллються воєдино, і ви просто заплутаєтеся і не зможете нічого вибрати.

3. Що Сподобався аромат розпорошите на зап'ясті, після чого можете спокійно відправлятися на прогулянку. Перші хвилин 10-15 ви будете відчувати верхні ноти аромату, які через 30-40 хвилин плавно розкриються більш насичений аромат. Це - ноти серця, що грають ключову роль. Кінцеві (шлейфові) ноти проявляться через пару годин. Прислухайтеся до аромату, подумайте над тим, чи не дратує він вас, чи не викликає будь-яких неприємних емоцій. Якщо ви відчуваєте хоч найменший дискомфорт - значить, запах вам не підходить. Врахуйте, що з цим ароматом вам доведеться проводити цілий день. Якщо ж аромат вам приємний, якщо вам хочеться відчути його знову і знову - значить сміливо вирушайте в магазин і купуйте ці духи.

Чи не турбуйтеся в разі, якщо ви не змогли нічого вибрати за один раз. Іноді на пошуки дійсно «вашого» аромату може піти жоден день. Прислухайтеся до себе - і ви обов'язково знайдете свій парфум.

Як же зробити правильний вибір?
Ви без розуму від солодких квітково-східних запахів, або може вам до душі свіжі ноти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com