рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Афродизіаки - аромати любові

В традиції кожного народу відомі певні продукти або рослини, використовуючи які можна збільшити статевий потяг. Ці речовини і продукти, в яких вони містяться, називаються афродизіаками, від імені богині кохання Афродіти.

безліч ефірних масел має властивості афродизіаків, вони можуть виявитися неоціненним підмогою у відновленні гармонії сімейних відносин і допомоги людям, що страждають від імпотенції або фригідності. Адже корінь сексуальних проблем майже завжди лежить в ментальної та емоційної сферах.

Ефірні масла-афродизіаки умовно можна розділити на три категорії:

  1. заспокійливі і пом'якшувальні усувають з відносин напруженість ( троянда , неролі , шавлія мускатний , пачулі і іланг-іланг )
  2. масла-стимулятори, які допомагають подолати втому (чорний перець, кардамон)
  3. масла, які потенційно можуть надавати гормональний ефект ( жасмин , сандал )

Ароматичні компоненти, що входять до складу ефірних масел, можуть вводитися в організм через дихальну систему і через шкіру.

Для створення інтимного аромату в приміщенні застосовують аромалампу . Крім того, що вона насичує кімнату легким невагомим запахом, вогонь свічки виглядає дуже романтично.

Можна ароматизувати ліжко шляхом нанесенням декількох крапель нерозбавленого масла на білизну. Але перш переконайтеся, що обраний вами ефірне масло не містить рослинних пігментів. Інші способи ароматизації білизни ...

Неповторні відчуття подарує еротичний масаж із застосуванням масел-афродизіаків. Пам'ятайте, що при нанесенні на шкіру, ефірні масла необхідно додавати в базову основу . За базу для еротичних цілей ідеально підходять масло жожоба і макадамії . Отже, рослинні масла повинні бути тонкими, концентрація ефірних масел - помірна, а сам масаж - легким.

Для додання шкірі тягне аромату і створення відповідного настрою прийміть аромаванну з маслами-афродизіаками за півгодини до побачення.

Ще одна дієва методка, що дає потужний сексуальний резонанс, - регулярне нанесення сумішей на рефлексо і енерго- активні точки тіла (1 крапля ефірного масла на 5 крапель базового). Вмощуються енергетичні точки бажано щовечора після душу. Безперервний цикл - 21 день. Процедуру починають з ніг і піднімаються до найвищих точок тіла за схемою: мізинці на стопі → середина внутрішньої лінії литкового м'яза → центр коліна → центр середньої лінії промежини → точка на п'ятій точці, що входить в лінію сідниць → середина лінії між пупком і лобкової областю, пупок → верхівка голови.

Вашу інтимну зустріч здатні оживити і хвилюючі страви еротичної кухні з неодмінним використанням збуджуючих продуктів, багатих ефірними маслами-афродизіаками. Перш за все, це прянощі - корінь імбиру, фенхель, кориця, мускатний горіх, шафран, деякі сорти пекучого перцю. Жодна еротична кухня не обійдеться без прянощів, в їх вмілому підборі приховано і мистецтво зваблювання, і мудрість збереження домашнього вогнища.

Рецепти любовних зілля

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com