рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 кращих жіночих ароматів всіх часів і народів

Щороку парфумери випускають нові аромати, які або щільно займають свої позиції. або швидко набридають і забуваються назавжди. Але є десятки ароматів, яка буде актуальна ще довгі роки. Давайте дізнаємося, хто потрапив в цей Топ-10!

1. Chanel № 5, Chanel

Через 5 років легендарному аромату аромату виповниться 100 років, а він все ще не втрачає свого магнетизму і актуальності Через 5 років легендарному аромату аромату виповниться 100 років, а він все ще не втрачає свого магнетизму і актуальності. Chanel №5 був винайдений парфумером Ернестом Бо, який під час революції втік з Царської Росії в Париж. Він представив пані Коко 10 ароматів, серед яких найбільше їй сподобалася есенція під номером 5. Саме звідси виникла назва даного парфуму.

Верхні ноти аромату складають альдегіди, неролі, іланг-іланг, бергамот і лимон. Ноти серця - ірис, корінь фіалки, жасмин, конвалія, троянда. У базові складові входять амбра, сандалове дерево, пачулі, мускус, виверра, ваніль, дубовий мох, ветивер.

2. Poison, Christian Dior

Poison, Christian Dior

Ще один культовий аромат з'явився в 1985 році. Його поява не залишилося непоміченим, так само як і поява стилю new look від великого маестро Dior.

Аромат був створений парфумером Едуардом Флешьером, і він по-справжньому підкорив громадськість. Яскравий, незвичайний, пряний аромат, який розкривається екзотичними квітами і райськими фруктами. Малина, чорна смородина, тропічна деревина, амбра, каси - все це формує такий чудовий букет, що мало хто залишається байдужим.

3. Youth Dew, Estee Lauder

Youth Dew, Estee Lauder

У 50-ті роки минулого століття парфумом користувалися виключно для світських заходів. Крім того, духи коштували дорого, і зазвичай жінки отримували заповітний флакончик в подарунок від чоловіків. Мадам Лаудер поставила за мету створити аромат, який підійде для використання вдень і буде демократичним за ціною. Треба сказати, що вона з успіхом змогла перетворити духи з дорогого подарунка в приємний предмет щоденного вжитку.

Youth Dew розкривається цитрусовими (бергамот в поєднанні з персиком і апельсином), потім аромат переходить в ніжну насолоду лаванди і нарциса. Ці ноти врівноважуються свіжістю альдегідів і терпкістю спецій. У серці аромату розквітає букет з іланг-ілангу, троянди, жасмину і конвалії, оповитий пряним диханням кориці і гвоздики. У базі композиції звучить вишуканий і збудливий коктейль бобів Тонка, перуанського бальзаму, амбри і пачулі, доповнений таємничої елегантністю ладану, моху і ветівера.

4. L'Air du Temps, Nina Ricci

L'Air du Temps, Nina Ricci

Даний аромат був випущений в післявоєнній Франції 1948 року. Перед парфумером Франсисом Фаброн поставили просте завдання: аромат повинен стати втіленням безтурботності, спокою і мирного життя, яких так не вистачало Європі в останні роки. Навіть флакончик парфумів до сих прикрашають голуби - символ миру.

Що входять до складу жасмин, троянда, фіалка надають аромату дух новизни, молодості і романтичності, а сандал, мускус амбра і кедр - відчуття благополуччя, стабільності, впевненості. Але точна формула парфуму тримається в секреті ось уже майже 60 років.

5. Shalimar, Guerlain

Shalimar, Guerlain

У 20-і роки 20 століття в Парижі панувала мода на Схід, і саме вона знайшла втілення в даному ароматі. Парфумером виступив сам Жак Герлен, а на створення аромату його надихнула принцеса Мумтаз-Махал, в ім'я якої її чоловік Шах-Джахан спорудив Тадж-Махал. З санскриту "Шалімар" перекладається як "храм любові".

Верхні ноти аромату - лимон, кедр, бергамот і гострий мандарин. В його серці ховаються ірис, травнева троянда, боби тонка, ветивер, жасмин, а в базі - шкіра, сандалового дерева, опопонакс, цивета, ваніль і ладан. Справжня східна казка!

6. Opium, Yves Saint Laurent

Opium, Yves Saint Laurent

Парфуми побачив світло в 1977 році. Великий Ів Сен-Лоран втілив всю свою любов до Сходу, жінкам і красі в даному ароматі.

Провокаційна назва аромату було обране самим кутюр'є. Ще ніколи Париж не чув подібного шлейфу "Опіуму". Композиція відкривається пряними і фруктовими нотами (амбра, мускус, лавр, гвоздика, ваніль, кориця, перець, коріандр мандарин, апельсин, слива, персик). В серці - багатий букет квітів: троянда, гвоздика, конвалія, жасмин, ірис, іланг-іланг. У базі чується екзотична суміш з солодкою ароматною деревини (сандалового дерева) і ладану.

7. Obsession, Calvin Klein

Obsession, Calvin Klein

Кельвін Кляйн презентував ці духи так: «Я не хотів отримати старомодні духи, я хотів щось пряме, чуттєве і провокаційне - саме такою я бачу справжню жінку». Треба сказати, що у нього це вийшло!

Аромат був випущений в 1985 році парфумером Жаном Гішар. "Мара" розкривається з нот апельсина, троянди, мандарина і бергамота. В серці - полин, чорнобривці і коріандр. У базі - мох і амбра. Незвичайні компоненти складають прекрасну композицію, яку неможливо забути.

8. 212, Carolina Herrera

212, Carolina Herrera

Кароліна Еррера обожнює Нью-Йорк. Саме тому аромату було дано назву - "212", телефонний код Великого Яблука. Сама Кароліна називає цей аромат свіжим, насиченим, "породистим", провокаційним. До його складу входять найблагородніші рослини: мандаринове дерево, апельсин, бергамот, мускус, сандал, камелія і квітка під назвою "королева ночі".

Воістину енергійний аромат, здорово передає дух Нью-Йорка!

9. Magnetism, Escada

Magnetism, Escada

Це перший аромат від Escada в східному стилі, і він був випущений в 2003 році. Парфумер П'єр Бурдон створив аромат, який має магічну силу. Це аромат для жінок, відкритих любові.

У його склад входить ваніль, мускус, конвалія, сандал, амбра, фрезія, ірис, чорна смородина, слива, мигдаль, безсмертник, базилік.

10. For Her, Narciso Rodriguez

For Her, Narciso Rodriguez

Один з найяскравіших ароматів останніх років. Сам дизайнер зізнався, що він захотів зробити подарунок всім жінкам світу і подарувати їм частинку самого себе.

Основою парфумерної композиції є чуттєвий єгипетський мускус. Для Нарцисо Родрігеса його аромат пов'язаний з його першої юнацької любов'ю. Крім того, аромат містить ноти ванілі, мускусу, деревини, амбри, ветівера, квітів апельсина, меду і османтуса. Фантастичне поєднання!

джерело

Схожі статті

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com