рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Завершення грудного вигодовування (1 частина)

Ще один дуже частий запит від мам: як закінчити гв?

Кожна мама сама вирішує для себе це питання в залежності від бажання, можливостей, здоров'я і багатьох інших факторів. Існує багато суперечок на цю тему. Але Всесвітня Організація Охорони здоров'я відповідає на це питання однозначно: в ідеалі, годування грудьми має продовжуватися як мінімум до 2 років. Нещодавно були проведені дослідження, які довели, що материнське молоко за своїм складом в 2 роки дуже близько до молозива! Тобто концентрація корисних речовин, імуноглобулінів та антіосідантов максимальна. Грудне вигодовування - це додаткова підтримка дитячому організму, тонка психологічна зв'язок з мамою. Але рано чи пізно все-таки настає момент відлучення від грудей. Як це зробити максимально безболісно для мами і малюка?

психологічний фактор

Напевно, найважливішим моментом є психологічна готовність мами і дитини до відлучення від грудей. В першу чергу, прислухайтеся до себе. Не варто відлучати тільки тому, що хтось говорить вам, що після 6 місяців в молоці немає нічого корисного; що закінчиш годувати - відразу спати стане краще; що досить вже годувати, скільки можна! Порадників знайдеться багато. Але все ж, основним критерієм є тільки ваша готовність закінчити гв. Це важливо, тому що потім багато мам шкодують про те, що рано відлучили дитини від грудей і перервали ці тонку зв'язок зі своєю крихіткою.

Але якщо ви вже морально готові, ви впевнені в своєму рішенні, то ви можете перейти до наступного питання: чи готова дитина до відлучення?

Готовність дитини до відлучення від грудей

Закінчувати гв краще поступово прибираючи годування. Готовність дитини до відлучення від грудей можна визначити, відповівши на кілька запитань загальноприйнятого тесту:

Готовність дитини до відлучення від грудей можна визначити, відповівши на кілька запитань загальноприйнятого тесту:

Якщо в результаті Ви набрали:

до 6 балів: Ваш малюк вже практично готовий до відлучення від грудей. Але якщо Ви помітите, що йому ще складно обходитися без грудного вигодовування (він періодично смокче пальчик або нижню губу) - не ігноруйте ці прояви і іноді балуйте його своїм молочком. І пам'ятайте, що відлучення дитини від грудей має відбуватися поступово, часом навіть за принципом «крок вперед-два назад». Не хвилюйтеся - це нормально. А Вам необхідно просто набратися терпіння і не квапити події.

від 7 до 12 балів: Ваша дитина вже не так гостро потребує Вашої грудей, адже він цілком може заспокоїтися і навіть заснути без неї. Але, тим не менше, відлучення від грудей не повинно відбуватися насильно. Та й чи є особливий сенс змушувати дитину зайвий раз переживати замість того, щоб дати йому відчуття ситості і захищеності?

від 13 до 19 балів: як би це ні було несподівано, але Ваша дитина поки не готовий до відлучення від грудей. Але можете бути впевнені, що якщо Ви не будете діяти жорстко і не станете зараз відривати (в прямому сенсі цього слова) малюка від грудей - вже дуже скоро він сам зважиться розпрощатися з маминим молочком! Тільки дайте дитині час зрозуміти це самому.

Отже, якщо ви і ваш малюк готові, то ви можете приступати до завершення грудного вигодовування. Про те, що потрібно робити, ми поговоримо з вами в наступній статті.

Спеціаліст по грудному вигодовуванню Наталія Мендерес

Ще один дуже частий запит від мам: як закінчити гв?
Як це зробити максимально безболісно для мами і малюка?
Але якщо ви вже морально готові, ви впевнені в своєму рішенні, то ви можете перейти до наступного питання: чи готова дитина до відлучення?
Та й чи є особливий сенс змушувати дитину зайвий раз переживати замість того, щоб дати йому відчуття ситості і захищеності?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com