рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Серз Вільям і Марта. книги онлайн

  1. Книги (7)
  2. Коментарі читачів

Книги Сірс (William Sears and Martha Sears) - ціла корисна бібліотека рад для батьків. Американський педіатр Вільям (Білл) Сірс і його дружина Марта перевернули російські уявлення про виховання дитини.

Саме Сірс в своєму бестселері «Ваша дитина від народження до двох років» активно просунули ідею про те, що маленька дитина повинен бути невідривної частиною мами, і для цього слід зробити все можливе - звідси ідеї слінгу, спільного з батьками сну, годування на вимогу.

Вільям Сірс народився в 1940 році в Алтона, штат Іллінойс (США). Його власний тато покинув сім'ю - можливо, саме це за принципом «Не роби, як я» і дало Сирсу поштовх до заняття педіатрією.

У Сірс вісім дітей. Один з дітлахів народився з синдромом Дауна, одна з дівчаток - прийомна дитина. Тому Сірс самі, на власному досвіді можуть розповісти про особливості догляду, розвитку та виховання різних дітей, дітей з різними долями і характерами.

Звичайно, доля таких батьків не могла не повториться в дітях. Троє молодших Сірс вже стали лікарями, і тепер «доктор Джим», «доктор Боб» і «доктор Піт» спільно з батьком мають приватну медичну практику в Каліфорнії. Ще один син, Меттью, також вчиться на лікаря.

Вільям і Марта Сірс є авторами понад 30 книг, в яких пропагують нові методи підготовки до народження дитини і різні аспекти догляду за дітьми та виховання.

Серз Вільям і Марта на відео

Книги (7)

25 головних порад молодій мамі

Відомі фахівці в області мікропедіатр і акушерства, заслужено користуються великим авторитетом у всьому світі, пропонують вам 25 добрих і корисних порад, які допоможуть вам вирішити безліч проблем, що виникають у батьків після народження дитини.

Крім основних питань, пов'язаних з харчуванням і доглядом за малюком, автори зачіпають теми, що стосуються виховання дітей, психологічного стану жінки після пологів і сімейних взаємин.

Готуємося до пологів

Пологи - це хвилююча подія і велике випробування не тільки для вас, але і для вашого малюка.

Від того, як буде вести себе майбутня мама під час пологів, залежить не тільки її самопочуття, але і здоров'я її малюка. Тому дуже важливо правильно підготуватися до пологів і створити всі умови для того, щоб вони пройшли легко і без ускладнень.

Все, що вам для цього потрібно, - книга, написана Вільямом і Мартою Сірс, адже хто-хто, а вони знають про пологи абсолютно все!

Грудне годування. Годування грудьми потрібно і дитині, і мамі

Грудне вигодовування є природним продовженням відносин між дитиною і мамою, що почалися ще в утробі. Годування грудьми зміцнює материнські почуття. У цій книзі ви знайдете вичерпну інформацію про всі етапи грудного вигодовування. Ви дізнаєтеся про те, як виробляється грудне молоко, як правильно прикладати новонародженого до грудей, за якими ознаками можна судити про самопочуття дитини і що робити, якщо виникнуть які-небудь проблеми.

У книзі наведено численні практичні поради з багаторічного досвіду знаменитих лікарів і багатодітних батьків Марти і Вільяма Сірс.

В очікуванні малюка

Дев'ять місяців вагітності - найщасливіший і відповідальний час для кожної жінки. Пройти цей непростий період, від якого залежить ваше здоров'я і здоров'я майбутнього малюка, допоможуть вам відомі педіатри та акушери Вільям і Марта Сірс.

Ви дізнаєтеся про всі зміни, які відбудуться з вашим тілом, самопочуттям і свідомістю, а також про таємниче життя, яка відбувається всередині вас. Крім того, ви навчитеся тримати себе в руках в екстрених ситуаціях: під час хвороби, при непередбачених ускладненнях і навіть під час передчасних пологів.

Посилання на книгу видалена з сайту на прохання видавництва.

Ваш малюк від народження до двох років

Здійснилося! Нарешті ви стали мамою чарівного малюка і повертаєтеся з ним додому.

Але радість перших днів затьмарюють раптові проблеми: раптом виявляється, що ви не знаєте про те, як часто необхідно дитини годувати, якому способу вигодовування віддати перевагу, коли його купати, у скільки укладати спати, як подолати постійні нічні пробудження. Без паніки! Авторитетні фахівці, батьки вісьмох дітей, Вільям і Марта Сірс допоможуть зорієнтуватися в цей непростий час!

Ви дізнаєтеся, які заходи необхідно приймати в екстрених випадках, а також в яких ситуаціях необхідно звертатися до лікаря. Книга допоможе впоратися зі страхами перших тижнів і навчить, як організувати своє життя так, щоб дитині було комфортно, а мама і тато отримували не тільки задоволення від батьківських обов'язків, а й знаходили б час для інших справ.

Посилання на книгу видалена з сайту на прохання видавництва.

Ваша дитина

Ваша дитина. Все, що вам потрібно знати про вашу дитину - з народження до двох років.

«Ми не тільки написали цю книгу - ми її прожили. У книзі «Ваша дитина» ми ділимося власним досвідом - ми виростили вісім своїх дітей і за 20 років роботи в педіатрії через наші руки пройшли тисячі інших. Звикнувши помічати особливості поведінки дітей і батьків, ми змогли заздалегідь уявити, що «спрацює» у більшості батьків в тому чи іншому випадку. Кожен день в своєму кабінеті ми збирали по зернятку вдалі знахідки батьків, «маленькі хитрощі», які допомагають на практиці. Всі вони знайшли своє місце в цій книзі.

Ми розуміємо, що любов до дитини і прагнення стати хорошими батьками змушує вас прислухатися до будь-яких порад щодо виховання дітей. Але діти дуже цінний матеріал, а батьки занадто довірливі, щоб автор міг дозволити собі пропонувати недостатньо вивчені прийоми. Ми розуміємо, наскільки велика наша відповідальність. Кожна рекомендація ретельно вивірялася і пройшла випробування часом ».

Посилання на книгу видалена з сайту на прохання видавництва.

Виховання дитини від народження до 10 років

Виховати дитину - значить створити для нього необхідну базу для досягнення успіху в житті.

Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтеся, як допомогти своїй дитині стати гармонійною особистістю, як підготувати його до самостійного існування в сучасному світі, навчити прийняттю правильних рішень в складних і різноманітних ситуаціях.

Використовуючи описаний в книзі свій майже тридцятирічний досвід, автори, подружжя Сірс, розкривають такі цікаві і важливі теми, як раціональне харчування, сексуальне виховання, емоційний і фізичний розвиток в різних вікових періодах, рішення проблем спілкування дитини з однолітками та оточуючими його дорослими людьми, особливо з родичами, вихователями та викладачами.

Посилання на книгу видалена з сайту на прохання видавництва.

Коментарі читачів

Додати відгук

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com