рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Одяг для годування

Коли народилася моя дочка, я була дуже щаслива. Мені приносило величезне задоволення проводити з нею дні: обіймати, цілувати, носити на руках, годувати грудьми. Маля було такої чудової і чарівною, що мені хотілося відповідати - бути красивою мамою їй до пари.

Яке ж виявилося моє розчарування, коли з'ясувалася, що повсякденний одяг, яку я носила до вагітності, нам не підходить. І справа зовсім не в розмірах. Водолазки з високим коміром, глухі сукні, сорочки з великою кількістю дрібних гудзиків, що не расстегнешь однією рукою, - всі вони виявилися не пристосовані для годування. І якщо вдома можна обмежитися звичайною футболкою з глибоким вирізом, на вихід хотілося щось красиве.

Крім того, я багато носила дочку в слінгу, і, якщо блузка була занадто відкритою, щоб дати груди через декольте, її головка притискалася до моєї шкірі і дуже потіла. А годувати, витягаючи край майки з-під слінгу, було жахливо незручно.

Одним словом, мені потрібна була одяг для годуючих мам.

Насправді, це не якийсь загадковий звір, а звичайні предмети гардероба: спортивні футболки та майки, теплі кофти і толстовки, жіночні сукні і невагомі блузи, офісні сорочки і водолазки. Просто в кожної моделі створений так званий «секрет годування»: клапан, який відсувається в сторону, або застібка, яка відкриває доступ до грудей і дозволяє годувати зручно і непомітно.

Одяг для грудного вигодовування підійде також Слінгомами: вона не мнеться, її воріт не розтягується, немає потреби сильно приспускати малюка і послаблювати намотування. А ще в ній дуже зручно годувати прямо на ходу.

До речі, існує безліч секретів годування. В основному вони відрізняються тим, скільки додаткових шарів тканини використовується і яким чином функціонує клапан.

Найпростіший і найпоширеніший варіант:

Найпростіший і найпоширеніший варіант:

Секрет: укорочений верхній топ під грудьми.

Скорочений верхній топ закінчується під грудьми. Щоб погодувати, потрібно підняти його і дістати груди. Частина моделей оснащена гумкою, завдяки якій одяг краще прилягає. Найчастіше використовується в спортивних майках і футболках з довгим рукавом. Ідеальний варіант для дому та часто прикладається малюка. Вважається універсальним для мам будь-якої комплекції, правда, з великим розміром може знадобитися додаткова підтримка грудей у ​​вигляді бюстгальтера. Такий вид кормітельного секрету найчастіше можна зустріти в моделях домашнього білизни . Сорочки, домашні футболки, топи, піжами, всі моделі одягу для дому та сну оснащені горизонтальним вирізом, тому що це дуже зручний секрет, хоча і доаольно помітний.

Сорочки, домашні футболки, топи, піжами, всі моделі одягу для дому та сну оснащені горизонтальним вирізом, тому що це дуже зручний секрет, хоча і доаольно помітний

Секрет: непомітна блискавка

Коли в довгі вертикальні розрізи вшита непомітна блискавка, верхній додатковий шар вже не потрібен. Такий секрет годування характерний для теплого одягу з щільних тканин: светрів, джемперів, толстовок. На власному досвіді я відчула, як важливо переконатися, що блискавка легко розстібається однією рукою, адже на інший в цей момент може повиснути голодний малюк. Також варто звернути увагу на довжину блискавки: жінкам з великим розміром грудей потрібно застібка не коротші 15, а краще 20 сантиметрів.

Також варто звернути увагу на довжину блискавки: жінкам з великим розміром грудей потрібно застібка не коротші 15, а краще 20 сантиметрів

Секрет: подвійний запах

Зараз, коли в моді блузки з запахом, одяг для годування, яка конструюється за таким же принципом, органічно вписується в гардероб стильним міської мами. Зазвичай у цих моделей внутрішній шар досить короткий і вузький, щоб його легко було зрушити від грудей до центру, а зовнішній виконаний на запах. З моєї точки зору, це оптимальний секрет годування, який підходить мамам з будь-якою фігурою. А найголовніше, що сукні та туніки з запахом залишаться актуальними навіть після завершення годування, адже ці моделі зовні нічим не відрізняються від звичайного одягу.

А найголовніше, що сукні та туніки з запахом залишаться актуальними навіть після завершення годування, адже ці моделі зовні нічим не відрізняються від звичайного одягу

Секрет: зручні гудзики

Іноді секрет годування базується на ґудзиках, які легко розстібаються однією рукою. Хороший варіант для малюків, які люблять щось смикати і чіпати: великі гудзики займуть його пальчики і заспокоять в незнайомій обстановці. Як тільки зовнішній шар розстебнутий, глибока пройма внутрішнього полотна зсувається в бік від пахви і дозволяє з комфортом прикласти дитину.

У моделей з декоративним елементом на грудях в нижньому шарі ховається вертикальний розріз. Коли ми зрушуємо накладної елемент в одну сторону, а нижню частину - в іншу, відкривається груди і можна годувати.

Секрет: декоративний елемент на грудях

Дуже схожий на нього інший секрет годування, в якому декоративний елемент довший, він може бути зустрічали в боки або вшитий в плечі і талію.

Секрет: декоративний елемент на грудях

Секрет: декоративний елемент на грудях

Секрет: V-подібний виріз

Однією з різновидів одягу для годування є блузи, сукні з глибоким V-подібним вирізом, під яким ховається укорочений топ. На відміну від так званих подвійних майок, де нижня полотно тільки злегка видніється над верхнім, у цих моделей воріт не доводиться відтягувати занадто низько, він свідомо глибше звичайного. Це захищає тканину від деформації і зберігає ошатні вид горловини.

Це захищає тканину від деформації і зберігає ошатні вид горловини

Секрет: вертикальні прорізи в нижньому шарі

Ще один варіант з вертикальними прорізами в нижньому шарі, які прикриваються футболкою зверху. Для годування ви піднімаєте край вироби і годуєте малюка, якого можна заховати від цікавих очей, шуму або світла верхнім полотном.

А для тих, кому не зручний вертикальний розріз, існують моделі з довгим внутрішнім шаром: глибока пройма рукавів відсувається від пахви, а нижня частина блузи або майки пристібається кнопками з боків. При годуванні вона піднімається нагору, звільняючи груди.

При годуванні вона піднімається нагору, звільняючи груди

Секрет: довгий внутрішній шар і глибока пройма

І це далеко не повний список секретів для годування, адже щороку дизайнери і виробники створюють щось нове.

Крім дизайну одягу для годування, величезне значення має якість матеріалів, з яких вона виготовляється: оскільки малюк багато часу проводить в безпосередньому контакті з мамою, штучні барвники або ненатуральні тканини впливають на його здоров'я. Синтетичні матеріали створюють неприємні відчуття на шкірі, колються, можуть викликати алергічну реакцію.

Але навіть бавовна, з якого шиється практично весь одяг в сучасному світі, буває дуже різним. Так, дешеве полотно складається з волокон короткої довжини, які як би настовбурчуються в сторони і роблять нитку більш волохатою. Чим менше однорідна фактура нитки, тим легше утворюються катишки на готовому виробі.

Якісна тканина виготовляється з довгих волокон бавовни, які формують гладку нитку. Такий одяг відрізняється зносостійкістю і довго зберігає приємний зовнішній вигляд.

На закінчення мені б хотілося побажати всім мамам щасливого годування і нагадати, що, яку б одяг ви не вибрали, найголовніше - ваше зручність і гармонійне спілкування з малюком.

Автор: Аліса Нізовскіх, філолог, копірайтер, мама

Mamamilk.ru - інтернет-магазин одягу для годуючих мам. Це чудове місце, де можна знайти одяг відомих російських і зарубіжних виробників таких марок, як «Маруссі», «Мати-єхидна», Mamaway, GoToGarden.

Яка б погода не стояла за вікном, тут ви завжди підберете для себе літні сарафани і легкі блузи, осінні кофти, зимові джемпера, весняні сукні та толстовки. Крім того, Mamamilk пропонує слінги і Слінгокуртки, одяг для вагітних, книги, білизна для годування і багато іншого.

У Mamamilk відповідально підходять до створення стильної, продуманої і красивого одягу: вся продукція виготовляється з високоякісних натуральних матеріалів без синтетичних добавок. Тягнуться прорізи секретів для годування обтягаються силіконовою стрічкою, яка дозволяє запобігти зносу тканини і надовго зберігає презентабельний зовнішній вигляд. При розробці лекала прототипи моделей віддаються жінкам на тестування, а потім коригуються відповідно до суворим вимогливим смаком наших клієнток до ідеального стану.

Якщо ви сумніваєтеся у виборі, досвідчені консультанти із задоволенням допоможуть визначитися з розміром і моделлю одягу, а так же розкажуть все про намотках слінгу і зорієнтують в величезній різноманітності предметів, необхідних для комфортного життя з маленькою дитиною.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com