рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зустріти грудьми: 7 коштів на всі випадки для зони декольте

  1. вагітність
  2. Для годуючих мам
  3. №1 в маминій аптечці
  4. ліфтинг
  5. Пуш ап
  6. Чого хочуть жінки
  7. Маска-хайлайтер
  8. Після декретної відпустки

У 1990 році ВООЗ і ЮНІСЕФ прийняли декларацію про захист, заохочення і підтримки годування дітей грудьми. Грудне молоко - ідеальна їжа для дитини, підвищує імунітет, не викликає алергії, захищає від хвороб та інфекцій. Для мам вигодовування - профілактика ряду жіночих хвороб. До того ж процес годування - це свого роду таїнство між мамою і малюком: дарує любов, налагоджує спілкування, зароджує довіру, зміцнює відносини.

вагітність

Mustela - Maternite Serum Fermete Buste У 1990 році ВООЗ і ЮНІСЕФ прийняли декларацію про захист, заохочення і підтримки годування дітей грудьми

Сироватка доглядає за шкірою грудей під час вагітності, а також після пологів. Екстракт авокадо зменшує відчуття стягнутості шкіри, екстракт центелли тонізує і підтягує, фірмовий компонент природного походження Elastoregulator зміцнює і підвищує еластичність шкіри при змінах форми і розміру грудей. Не містить парабени, фталати, бісфенол, кофеїн і спирт. Засіб можна використовувати в період грудного вигодовування.

Для годуючих мам

Weleda - «Масло для грудей в період лактації»

Масло солодкого мигдалю в поєднанні з ефірними маслами фенхеля і тмину стимулює виділення і покращує відтік молока. Рекомендується для легкого, розслабляючого масажу грудей, за винятком області соска і ареоли. Робити масаж потрібно протягом п'яти хвилин, за півгодини до годування, а також тоді, коли в грудях з'являється відчуття тяжкості. Починати використовувати масло рекомендують з 38-го тижня вагітності і продовжувати протягом усього періоду вигодовування.

№1 в маминій аптечці

Medela - PureLan 100

PureLan 100 - справжня панацея для годуючих мам. Цей крем для догляду за сосками містить 100-відсотковий ланолін - гіпоалергенні засіб без будь-яких ароматизаторів, барвників, штучних добавок і консервантів. Пом'якшує чутливу, схильну до сухості і лущення шкіру сосків і ареол, живить, зволожує, захищає, знімає роздратування, загоює тріщини і запобігає їх подальшій появі, повертає відчуття комфорту. Крем не потрібно змивати перед годуванням. Плюс його можна використовувати для губ і сухих ділянок шкіри - і малюкам, і батькам.

ліфтинг

Sisley - Phytobuste + Decollete

Крем для грудей і зони декольте Phytobuste + Decollete надає потрійну дію: підтягує, покращує форму, доглядає за шкірою. Екстракт зерен вівса надає моментальний ліфтинг; фітокомплекс з екстрактів центели і волоського горіха бореться з млявістю, підвищує пружність і еластичність; екстракт жита посилює тонус; вітамін Е нейтралізує дію вільних радикалів і перешкоджає передчасному старінню; гліцерин зволожує; масло каріте живить і заспокоює; масло соняшнику пом'якшує і загоює. З кожним разом крем зміцнює т.зв. природний бюстгальтер (область від шиї до грудей). Щоб підсилити дію засоби, фахівці Sisley придумали особливу техніку нанесення. Phytobuste + Decollete не можна використовувати в період грудного вигодовування.

Пуш ап

Bema Cosmetici - Bema Bio Body Breast Plus Intensive

Органічні засоби з екстрактами женьшеню, гороху, жимолості, розмарину, гамамелісу, шавлії, перцю відновлюють, зміцнюють, зволожують шкіру, покращують мікроциркуляцію, підвищують тонус, підтягують, а також, якщо вірити виробникові, збільшують об'єм грудей. У набір входять крем, сироватка і альгінатна маска (до неї в комплект для більшої зручності додані мірна ложка і лопатка). Використовувати їх потрібно в такій послідовності: спочатку масажними рухами нанести сироватку; потім розмішати і покласти на область грудей, уникаючи ареоли, альгинатную маску (з нею доведеться лежати протягом 15 хвилин); після чого нанести крем.

Чого хочуть жінки

Hysqia - Eveil Des Seins

Франка Скала Кова, одна з авторів косметики Valmont, створила свою марку Hysqia, яка зайняла порожню нішу - спеціалізованих жіночих засобів класу «люкс» для догляду за тілом, декольте і інтимною зоною. Eveil Des Seins - універсальний крем для бюста. Він робить все найнеобхідніше: гіалуронова кислота зволожує і зміцнює волокна колагену і еластину; вітаміни А і Е стимулюють оновлення клітин; масла ши і солодкого мигдалю живлять і відновлюють шкіру; екстракт смоли комміфори мукул підсилює природне накопичення жирів в області грудей і підвищує щільність шкіри.

Маска-хайлайтер

Eisenberg - Pure White Masque Crème Relaxant

У всій косметиці Eisenberg є фірмовий омолоджуючий тріо-молекулярний комплекс. В лінію Pure White також додані екстракт маргаритки багаторічної і стабілізований вітамін С, завдяки яким ці кошти нейтралізують дію вільних радикалів, запобігають появі пігментних плям і освітлюють шкіру. Маска для обличчя, шиї і декольте Masque Crème Relaxant ще містить заспокійливі компоненти бісаболол і масло шипшини. В результаті вона бореться зі старінням і пігментацією, покращує тон шкіри, надає сяйво, зволожує, живить, знімає стрес і стирає сліди втоми.

Після декретної відпустки

SkinTech - Mamofillin

Крем і молочко Mamofillin відновлює форму грудей після вагітності і годування, а також після різкої зміни ваги. Його секрет - в особливому компоненті Acetyl Hexapeptide-38. Цей пептид сприяє локальному збільшенню жирової тканини, а разом з цим надає додатковий обсяг, вирівнює рельєф шкіри, розгладжує зморшки. Концентрація діючої речовини в кремі в 2,5 рази вище, тому кошти рекомендують комбінувати: легке молочко наносити вранці, насичений крем - перед сном.

Читайте також «Особистий досвід: як редакція Beauty HUB годувала грудьми» .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com