рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тату під грудиною у дівчат. Фото, ескізи, написи з перекладом, маленькі, красиві, квітка троянда, серце, в стилі готики

  1. Чи можна дівчатам робити тату під грудиною?
  2. Особливості нанесення тату під грудиною
  3. Вовк: значення та ідеї
  4. сова
  5. квітка
  6. птахи
  7. ажурні візерунки
  8. соняшник
  9. геометричний малюнок
  10. Роза і мереживо
  11. натуралістична композиція
  12. готика
  13. Дорогоцінне каміння
  14. Лотос
  15. Флористика
  16. дракон
  17. акварель
  18. біомеханіка
  19. Відео з фотографіями татуювань під грудьми

Мода на татуювання, розташовані під грудиною у дівчат, стала набирати популярність близько 10 років тому. Виконання малюнків в такому місці має ряд переваг і недоліків, про що слід знати перед згодою на процедуру.

Чи можна дівчатам робити тату під грудиною?

Зміст статті:

Татуювання під грудиною у дівчат - це оптимальний варіант для тих, хто хоче мати гарний і великий малюнок, але показувати його не всім. При носінні повсякденного одягу татуювання буде непомітною. Тому фахівці рекомендують таке місце нанесення малюнка для жінок зі строгими критеріями до зовнішнього вигляду на роботі.

Деякі дівчата використовують тату під грудьми, щоб приховати шрами або рубці після операцій.

Протипоказання для тату під грудьми наступні:

Тату під грудиною у дівчини не рекомендується робити під час менструації. У цей час підвищується чутливість грудей, вона може змінювати розміри.

Особливості нанесення тату під грудиною

Перед нанесенням татуювання потрібно не тільки знайти відповідний ескіз, але і проконсультуватися у лікаря. Дерматолог обстежує шкірні покриви на наявність захворювань і порадить необхідну анестезію.

Існує кілька особливостей нанесення тату під грудьми:

  1. Чим худіше дівчина, тим болючіше буде процедура. В області ребер жировий шар мінімальний, що призводить до неприємних відчуттів і болю під час набивання малюнка.
  2. Якщо груди великі, малюнок потрібно набивати трохи нижче. Слід пам'ятати, що з віком, після вагітності і годування, груди обвисають, що псує естетичний вигляд татуювання.
  3. Обробляти шкіру після нанесення тату під грудьми потрібно частіше. Це місце більше потіє і служить відмінним «притулком» для мікроорганізмів.

Вовк: значення та ідеї

У жіночій татуювання вовк символізує постійність і відданість своєму партнерові: хлопцю або чоловікові. Образ вовчиці відноситься і до дітей: вона здатна захищати своє потомство в будь-яких обставинах.

Ескіз вовка або вовчиці рідко наноситься кольоровим, в більшості випадків він виконується в сіро-чорній гамі. У деяких випадках допускаються червоні очі, як символ чаклунства і потойбічного світу. Ескіз вовка або вовчиці рідко наноситься кольоровим, в більшості випадків він виконується в сіро-чорній гамі

У дівчат тату з вовком під грудиною виконується в поєднанні з ловцями снів або пір'ям. Надати романтичності ескізу можна за допомогою іншого стилю татуювання - акварелі. При цьому можна використовувати абсолютно будь-яку гаму і поєднання кольорів.

сова

Сучасна культура вважає сову чином мудрості. Але в повір'ях деяких європейських народів птицю порівнюють з вночі і чаклунством, а китайці вважають її передвісницею нещастя.

Існують кілька варіантів ескізів тату з совами:

  1. Чорно-біла сова, намальована з використанням візерунків і геометричних фігур. Якщо сова сидить зі складеними крилами - це спокій, умиротворення, невеликий песимізм. Птах у польоті - прагнення до набуття мудрості.
  2. Кольорова сова, виконана в анімаційному жанрі. Вказує на харизматичність, безпосередність господині, яка при своїй навіженої володіє хорошим розумом і почуттям гумору.

квітка

Квіти завжди говорять про жіночність і романтичність. Саме тому дівчата вибирають їх ескізи для тату.

Це можуть бути такі варіанти:

  1. Польові квіти - романтичність, простота, закоханість.
  2. Тюльпан - віра в майбутнє, удачу, символізує весну, пробудження.
  3. Квітучий чортополох або лопух - чоловіча строгість і стійкість в жіночому тілі.
  4. Квітуча сакура - молодість, романтичність, цикл життя.
  5. Магнолія - символ поваги до себе і бажання пожертвувати собою на благо іншим.
  6. Орхідея - велич над іншими, міць, прагнення до влади;
  7. Жасмин - символ вічного кохання.

У багатьох квіток кольору, в які їх розфарбовує майстер, також мають свою символічність. Для дівчат рекомендується використовувати натуральні відтінки.

птахи

Під грудьми може бути набита птах, що летить до квітки, розташованому в області сонячного сплетіння.

Поодинокі птахи поза композицій можуть мати наступні значення:

  1. Чорний ворон. Мудрість, довгі роки життя, прихильність темним силам і магії.
  2. Колібрі - оптимізм, пов'язаний зі свободою, любов до життя;
  3. Ластівка - любов до рідного краю.
  4. Снігур - символ унікальності, виживання в будь-яких умовах і обстоятельсвах.
  5. Жар-птиця і фенікс - символ безсмертя душі, відродження.

Популярною татуюванням під грудьми є одне перо птиці або композиція з декількох. Їх виконують у кольоровому і чорно-білому варіанті.

ажурні візерунки

Тату з мереживними візерунками під грудьми наносять на своє тіло виключно дівчата. Такі композиції є чудовою прикрасою для тіла. Багато малюнків імітують натуральне мереживну білизну.

Татуювання з мереживом можуть служити доповненням до інших композицій, наприклад, кольорами чи готичному шрифту. Красиво виглядає візерунок з дорогоцінними каменями і тату з прикрасами. Деякі майстри використовують такі ескізи для зірвати обридлих або невдалих малюнків.

Колір може варіюватися в залежності від відтінку шкіри. Дівчатам з блідою і тонкою шкірою рекомендується використовувати чорний або темно-коричневий відтінок. На темній і темній шкірі незвично виглядають мережива в бежевих відтінках і білому кольорі.

соняшник

Соняшник завжди вважався символом життя, удачі і довголіття. У більшості релігій з цією квіткою пов'язують любов до Бога і сонячного світла, відмова від поклоніння темним, магічним силам.

Тату під грудиною у дівчат з соняшником набивається в композиціях з комахами, бджолами, метеликами або Божими сонечками. У більшості випадків використовується кольоровий малюнок, хоча існують ескізи з чорно-білим соняшником, набитим по контуру рослини.

Ще одним варіантом є нанесення малюнка невеликими різнокольоровими квадратами відтінків жовтого, помаранчевого і зеленого, що імітують мозаїку.

геометричний малюнок

Татуювання в стилі геометрії дозволяють поекспериментувати з образом і при необхідності, змінювати і доповнювати його. Ескізи геометричних тату виглядають незвично, сучасно і стильно, а їх виконання не потребують великої кількості палітри і довгого часу роботи. Татуювання в стилі геометрії дозволяють поекспериментувати з образом і при необхідності, змінювати і доповнювати його

Ескізи найчастіше виконуються у формі різних трикутників, кіл, кутів та прямих, які можуть перетинатися між собою або формувати мінімалістичні композиції. Більш складними вважаються малюнки, наприклад, голова оленя, слона, людини, стріла, перо, виконані з використанням площинних або тривимірних геометричних фігур.

Роза і мереживо

Татуювання з зображенням троянди має величезну кількість значень, основне з якої любов. Вплетення троянди в мереживо надає образу інтимність, особливо, якщо тату розташоване під грудьми.

У символізмі такого малюнка основну роль грає відтінок квітки. Якщо троянда виконана в червоному, бордовому або рожевому кольорі, її власниця любить пристрасні й палкі відносини. Біла і нераскрашенная троянда говорить про скромність і навіть невинності дівчини. Незвичайні кольору, такі як, фіолетовий, синій і чорний символізують «відхід у себе», відчуженість ,.

натуралістична композиція

У жіночій натуралістичної композиції популярні комахи, ескізи голови слона, розмальованої мереживом або візерунками. Реалістичні малюнки комах можуть символізувати, як любов до всього натурального, так і прихильність містичності. Деякі дівчата наносять на тіло зображення бабки, прикрашене розлученнями акварельного фарби. У жіночій натуралістичної композиції популярні комахи, ескізи голови слона, розмальованої мереживом або візерунками

В натуралістичних композиціях часто використовуються метелики. Вони можуть бути чорно-білими або кольоровими. Широко поширені ескізи із зображенням комах на квітках або фруктах.

готика

Готику використовують для додання образу містичності і таємничості. Досить часто готичні ескізи для тату вибирають дівчата з романтичною натурою.

Існують наступні варіанти татуювання в готичному стилі, яку можна зробити грудиною:

  1. Напис. Готичний стиль відрізняється типовим шрифтом. Букви можуть більш плавними або гострими, прикрашеними завитками.
  2. Готичний хрест. Його набивають в області сонячного сплетіння.
  3. Готичні візерунки. Вони відрізняються однотонність і похмурістю. Це можуть бути мандали або візерунки з великої кількості завитків.
  4. Квіти. У готичному стилі татуювання лідирують чорні троянди з шипами.
  5. Черепа. На відміну від чоловіків, дівчата можуть набивати черепа, прикрашені різнокольоровими волоссям, квітами і біжутерією.

Основні кольори готичної татуювання - чорний і криваво-червоний. Останнім часом деякі дівчата намагаються «пом'якшити» цей стиль за допомогою елементів інших квітів, частіше рожевого і блакитного.

Дорогоцінне каміння

Зображення алмаза під грудьми символізує стійкість і твердість дівчата, її чистоту і непохитність.

Існує кілька варіантів нанесення дорогоцінного каменю:

  • діамант з крилами;
  • дорогоцінний камінь, обрамлений в пелюстки квітки;
  • реалістичне чорно-біле або кольорове виконання;
  • діамант в оздобленні або короні.

Підвіска або тонка розсип діамантів може розташовуватися під лівою і правою груддю. Коштовне каміння виконуються в чорно-білому, однотонному або різнобарвному варіанті.

Лотос

Лотос є древнім символом в татуюванні. Буддійські монахи наносили його обриси, для пізнання свого внутрішнього світу і знаходження гармонії. Лотос дуже популярний в жіночій татуювання, його наносять на сонячне сплетіння. Квітка символізує жіночність, привабливість, але в той же час чистоту.

У китайській культурі лотос позначає внутрішній духовний розвиток. Його набивають білим кольором на область сонячного сплетення з різними ієрогліфами на пелюстках. Квітка в оточенні коропів або інших риб вважається «магнітом» для залучення особистого щастя. Закохані часто роблять парні червоні лотоси, куди вписується ім'я партнера.

Велику популярність мають татуювання з візерунком лотоса в індійському стилі. Їх ескізи нагадують мандали, можуть бути однотонними або розфарбованими. Такі тату прикрашають нитками намистин і візерунками. Велику популярність мають татуювання з візерунком лотоса в індійському стилі

Флористика

Флористичні мотиви частіше вибирають романтичні і витончені дівчата.

Сучасні татуювання в жанрі флористики можуть бути виконані з використанням наступних ескізів:

  1. Гілочка вербени, лаванди, квітучої сакури або вишні. Татуювання розташовується під грудьми або трохи збоку.
  2. Маленький квітка незабудки або ромашки в області сонячного сплетіння, стебло якого перетворюється в напис. Якщо стебло розташувати горизонтально, його продовженням під лівою груддю стає лінія биття серця.
  3. Гілочки рослин з бутонами і листям. Дуже красиво виглядає дицентра. Її квіти нагадують сердечка. Дві гілки квітки набиваються під грудьми, а їх основи з'єднуються листям в області сонячного сплетіння.
  4. Трави і папороті. Під грудьми з виходом на лівий і правий бік часто набивають ескізи польових трав і велике листя папороті. Для них використовують широку гаму зеленого кольору, що робить тату реалістичними.

Флористику використовують в поєднанні з іншими мотивами: тваринами і прикрасами.

дракон

Дракон - популярний малюнок для нанесення тату під грудьми або на ній. В Японії малюнки з драконом жінки наносили і наносять на тіло з метою захисту сімейного вогнища і дітей. Використовувати можна ескіз, де голова дракона знаходиться вище грудини або на сонячному сплетінні, а його хвіст обвиває груди.

Вважається, що колір дракона стає символічним для його власниці:

  • чорний - символ поваги до старшого покоління родини;
  • червоний - допомога у захисті дітей від лихого ока і лихої долі;
  • золотий - доброта і мудрість;
  • зелений - визнання в любові рідній землі.

Жіноче тату з драконом виконується в поєднанні з квітами і різнокольоровими стрічками.

акварель

Акварель - кращий варіант для романтичної дівчини. Тату виконуються в ніжній, рожево-блакитній гамі з відтінками жовтого, зеленого і фіолетового. Найчастіше малюнки наносять в області сонячного сплетіння.

Це може бути троянда або іншу квітку з «потекшую» фарбами з пелюсток. Популярно прорісовиваніе контуру тварини, найчастіше міфічного слона, оленя, кішки або вовка, на нанесення заздалегідь краплі фарб не мають чітких контурів. Це може бути троянда або іншу квітку з «потекшую» фарбами з пелюсток

біомеханіка

Тату з стилю біомеханіки дозволить собі зробити не кожна дівчина. Цей напрямок більш популярно у чоловіків. Жінки для пом'якшення образу додають до основного ескізу квіти, метелики або стрічки.

Одним з варіантів тату під грудьми може стати ескіз з імітацією роздряпаної шкіри. В просвіті можна побачити шестерінки, болти та інші механізму. Тату-стилісти раджу дівчатам додавати гнуться деталі, наприклад, пластикові трубки. Вони полегшують образ.

Зліва можна набити реальне серце, оточене механічними деталями, що підтримують її життєдіяльність. Імітувати розбите серце можуть клітина або замок.

Нанесення татуювання на тіло, особливо в таких делікатних місцях, як місце під грудиною, - це набуття символу, який може впливати на долю. До вибору необхідно підходити з обережністю, минаючи хвилинні пориви і тимчасові ідеали.

Відео з фотографіями татуювань під грудьми

Тату на грудині, фото:

Татуювання під жіночку грудьми:

Чи можна дівчатам робити тату під грудиною?
Чи можна дівчатам робити тату під грудиною?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com