рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Масло для збільшення бюста - лляне, ефірні, шишок хмелю, какао, рецепт, відгуки

  1. У чому користь?
  2. Чи є шкода?
  3. Протипоказання
  4. огляд дієвості
  5. лляна
  6. ефірні
  7. шишок хмелю
  8. какао
  9. фенхелю
  10. пихтовое
  11. оливкова
  12. Хільби
  13. мигдальне
  14. кунжутне
  15. китайське
  16. найбільш ефективні
  17. Як застосовувати масло для збільшення бюста?
  18. Готові засоби догляду та їх використання
  19. Як зробити процедури більш результативними?

Розмір грудей залежить від того, скільки залозистої тканини є. Фізичні вправи не зможуть збільшити груди, вони допоможуть лише підтягнути бюст. А виснажливі навантаження і голодні дієти приведуть до того, що в молочній залозі зменшиться вміст жирових клітин, і замість пишних форм Ви отримаєте тіло хлопчика.

Збільшити груди без хірургічного втручання допоможуть фітоестрогени, що містяться в різних маслах.

Ці речовини є аналогами жіночих статевих гормонів рослинного походження. Звичайно, в маслі міститься надзвичайно низька доза цього гормону, тому чекати результату доведеться довгий час.

Однак може це й на краще, адже в надлишку фітоестрогени здатні викликати різні захворювання молочних залоз.

У чому користь?

Масла самі по собі благотворно впливають на шкіру, збільшуючи її пружність і попереджаючи рання поява ознак старіння. А маючи в своєму складі фітоестрогени, при регулярному застосуванні вони допоможуть збільшити груди приблизно на 1 розмір.

Чи є шкода?

Шкода може принести прострочене масло або ж засіб, що містить компоненти, до яких у дівчини є індивідуальна непереносимість.

Також слід уважно вивчити склад продукту та інструкцію до застосування, адже застосовувати деякі засоби в чистому вигляді заборонено.

Протипоказання

Масла для збільшення грудей не можна приймати в таких ситуаціях:

  • вагітність і період лактації;
  • серйозні гормональні порушення;
  • запальні захворювання молочних залоз;
  • злоякісні новоутворення;
  • алергія до компонентів засобу.

огляд дієвості

Для збільшення грудей можна використовувати різні олії і їх суміші, але необхідно розібратися, що і з чим краще змішати і який компонент обов'язково слід додати. Адже якесь масло може відмінно діяти на молочні залози, але воно не проникне під шкіру без певного компонента.

лляна

Це відмінний антиоксидантний продукт з високим вмістом вітаміну Е, Омега 3 і Омега 6 жирних кислот. Також продукт багатий фітоестрогенами, але самостійно може прийматися лише всередину.

Для зовнішнього застосування маслу потрібні помічники:

  • додати 2 краплі олії в кремову основу (будь-який крем, але не мазь) і втирати в груди щодня ввечері;
  • в 50 мл лляної олії додати 9 крапель герані і 16 крапель герб, використовувати щодня тривало;
  • 2 краплі олії анісу і 2 краплі олії ялівцю додати в 5 мл лляної олії і втирати в шкіру грудей.

Як бачите, лляне масло є більше основою для приготування засобів, що збільшують груди.

ефірні

Практично всі ефірні масла добре вбираються в шкіру, покращуючи проникнення базових засобів.

Проте всі вони є досить насиченими продуктами, і використовувати їх на самоті або ж складати рецепт тільки з ефірних масел можна.

Суміш ефірів повинна додаватися в якусь основу.

Отже, з ефірних найбільш ефективні:

  • Герань. Продукт не тільки сприяє збільшенню грудей, але і зміцнює мускулатуру, покращує тонус, живить і зволожує шкіру. У 50 мл мигдалевого масла додати по 10 крапель масел герані і іланг-ілангу, використовувати щодня.
  • Іланг-іланг не тільки сприяє збільшенню залоз, а й омолоджує шкіру. Використовувати масло можна разом з основою з мигдального і оливкового масел, куди додати по 10 крапель олії чорного кмину і іланг-ілангу.
  • Чорний кмин містить в собі фітоестрогени, але більше цінується як антиоксидант. Багате омега кислотами і вітамінами, це засіб протистоїть запальних захворювань і навіть попереджає рак.
  • Ялицеве масло рекомендується використовувати перед вправами для м'язів грудей, так як воно збільшує і зміцнює бюст, допомагаючи побудувати жіночні форми. Рецепт його використання наступний: 4 краплі ялиці, 2 краплі кедра, по 1 краплі евкаліпта, анісу і рожевого масла додати в тюбик дитячого крему, перемішати і використовувати регулярно перед тренуваннями.

Рецепт його використання наступний: 4 краплі ялиці, 2 краплі кедра, по 1 краплі евкаліпта, анісу і рожевого масла додати в тюбик дитячого крему, перемішати і використовувати регулярно перед тренуваннями

шишок хмелю

Хміль має в своєму складі велику кількість фітоестрогенів, тому може використовуватися самостійно для збільшення грудей.

А приємний бонус у вигляді поліпшення тонусу шкіри і зовсім робить масло універсальним.

Для належного ефекту на 1 втирання слід використовувати чайну ложку засобу.

какао

Масло какао для збільшення грудей має свої особливості.

Відомий американський лікар Едгар Кейсі рекомендує використовувати його не шляхом нанесення на груди, а масажуючи області під грудьми, в пахвових западинах і між молочними залозами.

фенхелю

Фенхель має в своєму складі велику кількість вітамінів і антиоксидантів, які перешкоджають розвитку запальних і застійних процесів в молочних залозах.

Стимулюючи обмінні процеси і впливаючи на вироблення статевих гормонів, фенхель призводить до збільшення бюста, але використовувати його краще в комплексі з іншими маслами.

пихтовое

Ялицеве ​​масло використовується разом з іншими засобами: в 50 мл дитячого крему слід додати по 10 крапель олії евкаліпта і ялиці, по 5 крапель олії троянди і лілії, і 4 краплі олії зародків пшениці.

Змащувати груди готовим засобом щодня.

оливкова

Продукт зволожує і підвищує тонус шкіри, збільшує бюст. Використовувати його можна як самостійно, втираючи щодня круговими рухами, так і в якості основи для ефірних масел.

Можна спробувати такий рецепт: в 5 мл оливкової олії додати 2 краплі вітаміну Е і 3 краплі олії пачулі.

Хільби

Хільба або насіннєвий пажитник вважається відмінним арабським засобом для загального оздоровлення організму, очищення крові і нормалізації діяльності внутрішніх органів.

Також масло пажитника - це відмінний засіб для збільшення і підтяжки грудей без операції .

Використовується воно разом з кунжутним або лляною олією: на одне використання слід 5-7 крапель олії хільби додати в чайну ложку кунжутного або лляної олії і втирати в груди масажними рухами.

мигдальне

Мигдальне масло надає омолоджуючий ефект на тканини, попереджаючи появу ознак старіння у молодих і підтягуючи шкіру у вікових жінок.

Засіб має протизапальну дію.

Для збільшення грудей краще використовувати в різних рецептах, наприклад, в 2 столові ложки мигдалевого масла додати по краплі трьох різних ефірних масел з фитоестрогенами (троянда, пачулі, лаванда).

кунжутне

Кунжутне масло для збільшення грудей зазвичай використовується в якості основи для ефірних та інших масел.

Природно, що змішуючи кунжутне масло з лляним навряд чи можна домогтися вираженого дії, але додавши в основу кілька крапель ефірних засобів цілком реально отримати бажаний ефект.

китайське

Китайське масло для збільшення бюста - це суміш різних фітоестрогенів - споживачеві немає необхідності шукати рецепт і самостійно змішувати кілька інгредієнтів.

Наприклад, користуються популярністю такі комплексні препарати з Китаю на основі масел - Almea XLines і YuYinMei.

Але, в той же час, не факт що це засіб підійде кожному. Та й відгуки про дані засобах можна знайти абсолютно різного спрямування - хтось із жінок в захваті від результату, а у кого-то серйозно порушився гормональний фон.

Та й відгуки про дані засобах можна знайти абсолютно різного спрямування - хтось із жінок в захваті від результату, а у кого-то серйозно порушився гормональний фон

Масла Almea XLines і YuYinMei

найбільш ефективні

Не можна сказати, які масла збільшують груди найбільш ефективно, адже кожна жінка ставить перед собою мети. Хтось хоче збільшити пружну молоду груди, а кому-то необхідно підтягнути шкіру.

До того ж, кожен організм - це індивідуальність і сприймає він зовнішні впливи по-різному. Тому методом проб і помилок Ви обов'язково знайдете для себе дієвий рецепт.

Як застосовувати масло для збільшення бюста?

Як Ви вже зрозуміли, масло для збільшення грудей можна використовувати окремо (льон, хміль), так і змішувати з іншими (ефірні масла).

В основному всі вони застосовуються в якості місцевих засобів, але деякі можуть використовуватися і для прийому всередину - зазвичай це масла льону і оливкове масло.

Останнє корисно ввести в свій раціон не тільки для зростання грудей, але і для загального оздоровлення організму.

Оливкова олія слід додавати в салати постійно. А ось курсами можна вживати лляне масло по 1 столовій ложці перед сніданком. Використовувати його слід з перервами, курсами по 3-5 місяців. Під час застосування обов'язково звертайте увагу на характер стільця, і якщо відзначається якийсь дискомфорт, то вживання лляної олії слід припинити.

Не рекомендується одночасно пити лляне масло і втирати зовнішньо, так як це може привести до алергічної або токсичної реакції.

Для зовнішнього використання згідно відгуками дієвими виявилися такі рецепти:

  • 7 крапель лавандового і 8 крапель олії чайного дерева змішати і втирати в груди протягом 10-15 хвилин щодня або ж чергувати втирання суміші з нанесенням лляної олії через день.
  • У 50 мл оливкової олії додати кілька різних цитрусових масел по 2-3 краплі (повинен бути ненав'язливий цитрусовий аромат). Використовувати щодня після душу.
  • Для приготування такого засобу доведеться витратити трохи часу. Змішайте наступні масла: 8 крапель герані, 25 мл виноградної кісточки, 3 краплі мускатного шавлії, 7 крапель примули, 3 краплі пачулі і 8 крапель іланг-ілангу. Все це помістіть в темний пляшечку, закрийте кришкою і настоюйте протягом доби.

Готові засоби догляду та їх використання

Серед готових засобів для збільшення бюста особливою популярністю користуються:

  • Апі-бюст. Основа препарату - масло паростків пшениці, примули і мигдалю. До основи додано близько десятка різних ефірів, що потенціюють дію бази і дають засобу неповторний запах. Використовувати регулярно, втирати масажними рухами. Крім збільшення грудей, засіб дозволяє повернути бюсту пружність і форму після грудного вигодовування.
  • Дермо-бюст. Потужний засіб для контурної пластики грудей. Всього за 3 місяці регулярного використання виробники гарантують збільшення бюста. Найкращий ефект відзначається якщо використовувати засіб в якості компресів на груди в поєднанні з масажем маслом Апі-бюст.
  • Масло з какао і біокомплексом Palmer сприяє збільшенню розмірів грудей і усуває розтяжки. Використовувати засіб потрібно регулярно протягом декількох місяців. Через певний термін курс використання слід повторити. Дає хороший ефект як відновлюючого кошти після грудного вигодовування, але може використовуватися лише після закінчення лактації.

Дає хороший ефект як відновлюючого кошти після грудного вигодовування, але може використовуватися лише після закінчення лактації

Як зробити процедури більш результативними?

Для того щоб отримати хороший ефект від масел, слід дотримуватися таких правил:

  • перед нанесенням розігріти масло до температури тіла, що поліпшить його вбирання;
  • застосовувати засіб на очищену шкіру перед сном, коли процеси відновлення тканин найбільш активні;
  • після використання залишки масел потрібно прибрати серветкою, щоб не дратувати шкіру;
  • наносити масла легкими, плавними рухам по масажних лініях: знизу грудей від центру до пахвових западин, а зверху - від пахв до центру;
  • не завдавати масла на соски і шкіру ореол, так як це найбільш чутлива зона залоз, яка може негативно зреагувати на засіб.

В цілому, використовуючи масла для збільшення грудей з розумом, Ви не нашкодите своєму організму. А пробуючи різні рецепти і чергуючи інгредієнти, Ви обов'язково зможете домогтися бажаного результату.

Головне пам'ятати - що збільшення грудей без хірургічного втручання - це тривалий процес, який вимагає терпіння.

У чому користь?
Чи є шкода?
У чому користь?
Чи є шкода?
Як застосовувати масло для збільшення бюста?
Як зробити процедури більш результативними?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com