рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ані Лорак: пластичні операції співачки, до і після, коментарі хірурга

Зовнішність Ані Лорак ось уже років п'ять - один з найголовніших об'єктів для пліток! Що тільки їй не приписували: і пластику губ, і ринопластику, і маммопластику, і Стек гілок ліфтинг, і видалення мішків Біша і навіть видалення ребер! 39-річна співачка вже неодноразово виступала зі спростуваннями будь-якого хірургічного втручання, заявляючи, що все, що у неї є - від природи, ну і плюс грамотний догляд і здоровий спосіб життя.

39-річна співачка вже неодноразово виступала зі спростуваннями будь-якого хірургічного втручання, заявляючи, що все, що у неї є - від природи, ну і плюс грамотний догляд і здоровий спосіб життя

Ані Лорак: так співачка виглядає зараз, 2018 рік

«Найбезглуздіші чутки - про видалення ребер. Мовляв, у мене тонка талія, тому що я прибрала два ребра. Якщо згадати, що пишуть, виходить, що я не вилажу з-під ножа хірурга: ніс, губи, груди, попа, очі - все нерідне. Поки тримаюся на те, що дала мати-природа, батьки. Далі буде видно. Можливо, в майбутньому винайдуть щось хитре: помажеш кремом - мінус 10 кілограмів, вип'єш таблетку - шкіра свіжа, як у 18-річної », - наче з посмішкою жартувала співачка в інтерв'ю російському порталу Starhit.

Ані Лорак, 2018 рік

Але тільки на перший погляд. Раніше, визнається Ані Лорак, кожен такий матеріал в пресі або коментар під її фото в Instagram викликав шквал емоцій: вона розбудовувалася, нервувала і навіть плакала. Згодом же, зустрічаючи черговий заголовок «Ані Лорак зробила пластику», навчилася реагувати спокійно і філософськи:

«Я почала всіх любити і ставити в церкві свічки за своїх ворогів і недоброзичливців. Навчилася приймати їх такими, якими вони є. Деяких навіть шкода: не може людина, у якого все добре, поливати брудом іншого », - говорить зірка.

Ці фото бентежать шанувальників: їм здається, що зірка робила пластику

Чи правду каже співачка або лукавить? Робила вона пластичні операції? Якщо так, то які? І як взагалі їй вдається підтримувати свою зовнішність в такому молодому вигляді: адже ніколи не скажеш, що їй вже майже 40 років! У цьому віці у жінок відбуваються певні вікові зміни: втрата пружності шкіри, провисання і опущення м'яких тканин на обличчі, недолік колагену і еластину призводять до утворення сіточки з зморшок і заломів як в рухомих, так і статичних зонах. З огляду на ці ознаки старіння, багато зірок вирішуються на пластичні операції, які, в результаті, зморшки хоч і усувають, але змінюють їх зовнішність до невпізнання! Тут слід згадати Рене Зеллвегер, Ніколь Кідман і інших знаменитих актрис і співачок.

Тут слід згадати Рене Зеллвегер, Ніколь Кідман і інших знаменитих актрис і співачок

На цьому знімку Ані Лорак нібито збільшила губи, 2016 рік

У випадку з Ані Лорак кілька років тому ми вже задавали питання хірурга Слоссер: тоді йшлося про збільшення губ. Для покупців у мережі вони здалися аж надто припухлими і об'ємними. Експерт же розвінчав міф про корекцію і зазначив:

«У зірки природна пухка верхня губа і відносно тонка нижня, що виглядає природно. У цьому випадку будь-яка ін'єкція додатковим препаратом не тільки збільшить губи, але і «обтяжать» їх, відстань від кінчика носа збільшиться, і буде виглядати досить явно. Можу з упевненістю сказати, що Ані Лорак не збільшувала губи, і все це не більше ніж виверти макіяжу », - прокоментував ці фото хірург.

Можу з упевненістю сказати, що Ані Лорак не збільшувала губи, і все це не більше ніж виверти макіяжу », - прокоментував ці фото хірург

Так Ані Лорак виглядає зараз

Не минуло й кількох років, як про пластик Ані Лорак знову заговорили, адже на фото її риси обличчя стали більш виразними і об'ємними, що не сховалося від очей шанувальників і Хейтер співачки. Відразу ж народилися чутки про те, що Ані Лорак видалила мішки Біша, зробила Стек гілок ліфтинг, збільшила губи і вилиці за допомогою імплантів, а також підкоригувала форму і кінчик носа.
Подейкують і про маммопластике: в кліпі на пісню «Новий колишній» Ані постала в облягаючому тілесному костюмі з топом, що підкреслює її вже дуже пишні груди. Досягти такого обсягу можна кількома способами: збільшення об'єму грудей за допомогою імплантів, ліпофіллінг або вдало підібраний топ і нижню білизну з внутрішніми вкладками Push Up, які часто використовують стилісти на зйомках і червоних доріжках для залучення уваги до погруддя своєї зоряної клієнтки. Але якщо уважно подивитися ранні фото, то на них видно, що груди Ані Лорак завжди відрізнялася обсягом і пишною формою, і за ці кілька років вона явно не змінилася в параметрах.

Ані Лорак на зйомках кліпу «Новий колишній»

мамопластика - це серйозна операція, реабілітаційний період якої не менше 14 днів - це тільки зняття швів і перевірка стану молочних залоз. Протягом місяця пацієнтка повинна носити компресійну білизну, регулярно приїжджати на огляди, дотримуватися певного режиму і уповільнити свій ритм життя. Оцінити ефект від пластики грудей і відкрито підкреслювати «нове гідність» можливо тільки після закінчення 2 місяців після операції.

Оцінити ефект від пластики грудей і відкрито підкреслювати «нове гідність» можливо тільки після закінчення 2 місяців після операції

Ані Лорак діє до: 2014 рік і 2018 й

А тепер давайте проаналізуємо: Ані Лорак - одна з найбільш гастроліруемих співачок країн СНД, її гастрольний графік розписаний на два роки вперед і це не рахуючи зйомок, інтерв'ю, і участі в тв-шоу і проектах. Своє нове і найдорожче за всю кар'єру шоу «Diva» вона готувала більше року, вклавши в нього мільйонні кошти. Шоу вийшло настільки вражаючим, що збирає битком набиті зали по всіх країнах СНД і навіть Європи. Як ви думаєте, який графік у Ані Лорак? Знайшлося б там місце для 2-місячної реабілітації після операції? Навряд чи. Коли мова йде про гастролі, жодна зірка не зважиться на операцію. Ніхто не буде ризикувати здоров'ям і зовнішністю заради пластики грудей, носа або будь-яких інших маніпуляцій скальпелем.

А як же особа? Щоб не бути голослівними, ми звернулися за коментарями до нашого постійного експерта, пластичного хірурга Дмитру Слоссер:

Щоб не бути голослівними, ми звернулися за коментарями до нашого постійного експерта, пластичного хірурга Дмитру Слоссер:

Пластичний хірург, Дмитро Слоссер

«Останнім часом в мережі з'явилася велика кількість коментарів щодо зовнішнього вигляду Ані Лорак. З огляду на, що Ані - відома і популярна співачка, кожна, нехай навіть мінімальна зміна в її зовнішності, привертає багато уваги, що породжує чутки і домисли. Щоб розставити всі крапки на i, я уважно проаналізував всі фото Ані Лорак, на яких вона нібито До і Після пластичних операцій. Повірте, хірург з моїм досвідом може багато чого сказати про людину навіть за знімком! Розглянувши детально ці фото, я не побачив явних слідів хірургічного втручання в зовнішність співачки. Звичайно, у віці 40+ (а Кароліні зараз 39) багато жінок дозволяють собі коригувати вікові зміни на обличчі за допомогою препаратів на основі гіалуронової кислоти. І це абсолютно не новина, погодьтеся? Вдаючись до ін'єкційної корекції, питання стоїть в природності форм, які пацієнтка отримує в результаті маніпуляції. Коли корекція виконана професійно, риси обличчя будуть гармонійні і позбавлені гротескного обсягу.

Ані Лорак діє до: 2014 рік і 2018-й

У випадку з Ані Лорак я бачу лише косметологічну корекцію форми губ і певних зон на обличчі, які втрачають з віком свої обсяги. Але варто зазначити, що особа співачки при цьому виглядає природним: ні вилиці, ні губи, ні інші його частини не викликають підозр або візуального неприйняття. Бути може, я когось розчарую, але хірургічного втручання тут немає і не було. Радує, що Ані Лорак так ретельно стежить за своєю зовнішністю і піклується про свою молодість і красу ».

Радує, що Ані Лорак так ретельно стежить за своєю зовнішністю і піклується про свою молодість і красу »

Ані Лорак: 2012 рік та 2018 й

З коментарю Дмитра Слоссера слід, що зовнішність Ані Лорак - натуральна, і співачка говорить правду: пластику вона не робила. Підтримувати ж красу їй допомагає якісна косметика по догляду, косметологічні процедури, здоровий сон, харчування і спорт.

Робила вона пластичні операції?
Якщо так, то які?
Як ви думаєте, який графік у Ані Лорак?
Знайшлося б там місце для 2-місячної реабілітації після операції?
А як же особа?
І це абсолютно не новина, погодьтеся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com