рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як візуально збільшити груди за допомогою одягу

  1. білизна
  2. колір
  3. Принти та аплікація
  4. смужка
  5. Драпірування, рюші, волани
  6. накладні кишені
  7. деталі
  8. багатошаровість
  9. Виріз човником і американська пройма
  10. силуети

Зміст статті:

Зміст статті:

Маленькі груди може виглядати не менш спокусливо, ніж велика.

Зовсім не обов'язково шукати різні способи збільшення грудей, щоб додати своїм формам обсягу. Цілком достатньо правильно підібрати одяг. Не вірите? Скористайтеся нашими модними радами.

білизна

Правильно вибрати бюстгальтер для маленьких грудей - половина успіху.

Правило № 1 - бюстгальтер повинен бути зручним і відповідати особливостям вашої фігури, наприклад, при необхідності «збирати» широко розставлені груди.

Правило № 2 - трохи пуш-апа ще нікому не шкодило. Головне - не перестаратися. Цілком достатньо, якщо бюстгальтер буде додавати вашому бюсту полразмера-розмір. Більша «надбавка» виглядає вже неприродно, тому відмовтеся від покупки білизни з товстими поролоновими вкладками.

колір

Все світле завжди здається більше, ширше і об'ємніше, ніж темне. Врахуйте це при формуванні образу. Не обов'язково повністю надягати світлий верх - візуально збільшити груди допоможе світлий фрагмент в області бюста, наприклад, контрастна смуга або ліф, повністю виконаний з більш світлої тканини, ніж решта виріб.

Принти та аплікація

Для того, щоб відвернути увагу від маленького бюста, не обов'язково його ховати. Вчините навпаки - зробіть акцент на своїх грудях, і вона візуально стане більше.

Вибираючи верхню частину одягу, звертайте увагу на вироби з принтами, вишивкою, аплікаціями і іншим декором в області грудей.

смужка

смужка

Смужка в одязі - універсальний засіб для коригування зовнішності. Нею можна як прибрати зайве, так і додати відсутню. Для збільшення грудей використовуйте горизонтальну смужку.

Драпірування, рюші, волани

Рюші і драпірування завжди створюють додатковий обсяг. Чому б не скористатися цим для того, щоб збільшити груди! Краще, якщо волани і рюші будуть розташовані вертикально або асиметрично.

І не захоплюйтеся зайвим обсягом - тут, як і в випадку з бюстгальтером, зайвий «штучний» обсяг може викликати зворотний ефект, підкресливши ваші скромні натуральні обсяги.

накладні кишені

Ідеальний вихід для жінок, що віддають перевагу строгий стиль в одязі. Не завжди і не скрізь можна одягнути футболку з яскравим малюнком або блузу з шифоновими воланами. Зате і в офіс або на важливу ділову зустріч можна надіти сувору сорочку або жакет з накладними кишенями.

Незважаючи на те, що особливого додаткового обсягу для грудей ці деталі не створюють, візуально ваш верх все одно буде виглядати більш округлим.

деталі

деталі

Розшита паєтками горловина, бант, контрастна смужка, жабо, краватка, брошка або дизайнерська шпилька - такі деталі «чіпляють» погляд і відволікають увагу від ваших грудях.

багатошаровість

Ще один безпрограшний варіант для любительок ділового стилю в одязі. Спробуйте на сорочку, блузу самостійно або під жакет надягати жилет. Тільки важливо знати деякі нюанси. Жилет повинен бути пошитий з тканини, що тримає форму - м'який і тонкий жилет не створить потрібного ефекту.

Багатошаровість можна використовувати і в більш демократичних стилях одягу.

Виріз човником і американська пройма

Жінкам з невеликими грудьми важливо правильно вибирати виріз суконь, топів, пуловерів. Однозначно потрібно уникати глибоких вирізів, особливо V-образних.

А ось візуально збільшити груди допоможе невеликий округлий, квадратний виріз і виріз човником, який змістить акцент на шию і плечі.

А ось візуально збільшити груди допоможе невеликий округлий, квадратний виріз і виріз човником, який змістить акцент на шию і плечі

Добре збільшити груди допомагає американська пройма, але тільки лише в тому випадку, якщо у вас невеликі округлі похилі плечі.

силуети

Поширеною помилкою багатьох жінок з невеликими грудьми є ідея, що ідеальним силуетом сукні для них буде ампір - фасон, при якому ліф закінчується відразу під грудьми. Це хибна думка. Ампір хороший якраз для власниць пишних грудей, а жінкам зі скромним погруддям він ще й трохи візуально «зменшить» обсяг.

Краще вибирати силуети приталеного типу, з акцентом на талії - різниця між більш широким верхом і вузькою талією зіграє на користь вашого бюста. А якщо є проблеми з талією, вибирайте прямі і трапецієподібні силуети (А-силуети). В останніх обсяг поступово розширюється зверху до низу, без фіксації на лінії грудей, за рахунок чого створюється враження бОльшей грудей, ніж є насправді.

Джерело: сайт для жінок WomanClub.in.ua

З цією статтею ще читають:

Не вірите?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com