рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Натуральний шелак для меблів Borma Wachs

Шелак - це натуральне фінішне покриття для меблів, що дозволяє отримати яскраву і м'яку на дотик поверхню, при нанесенні його на будь-який вид деревини всередині приміщення. Шелак ідеально підходить для реставрації антикварних меблів. Його натуральний бурштиновий колір надає виробу приємну глибину і теплоту. Купити шелак від італійської компанії Borma Wachs можна в наступних варіантах кольорів: темний гранат, помаранчевий, червоний рубін, прозорий. Для отримання потрібного відтінку кольору можуть змішуватися між собою і кольорувати універсальним барвником Holzfarbe . Шелак можна купити вже готовий до застосування або в пластівцях. Пластівці шелаку мають вигляд тонких непрозорих лусочок, для використання їх необхідно розчинити в спирті (300 грам на 1 літр).
Шелак - це натуральне фінішне покриття для меблів, що дозволяє отримати яскраву і м'яку на дотик поверхню, при нанесенні його на будь-який вид деревини всередині приміщення
Шелак (Schellack) - смола, широко використовувана при виготовленні лаків і ізоляційних матеріалів. Виробляється з виділень невеликих комах - лакових червців, що мешкають в Індії (Laccifer lacca). Ці комахи в період роїння сідають на гілки дерев і харчуються деревним соком. В процесі травлення вони перетворюють сік в смолиста речовина, яку виділяють. Кірку лаку з гілок збирають в червні і листопаді і піддають подрібнення, промивання і сушіння для отримання сипучої лакової маси. Більшу частину що надходить на ринок шелаку дає дерево Croton laccifera.
Природний колір шелаку - бурштиновий (помаранчевий), і він стане вашим найкращим вибором, якщо ви хочете підсилити природну теплоту деревної забарвлення. Велика частина старовинних меблів та інших виробів з дерева була оброблена помаранчевим шелаком. Якщо ви хочете зберегти білизну протравленого або натурального дерева краще купити вибілений шелак. Можна також змішувати помаранчевий і вибілений шелак для отримання бажаного проміжного кольору. Натуральний шелак містить близько 5% воску і це дає чудові результати, але вибілений шелак, як в пластівцях, так і розчинений, є більш водостійким. Ціна на пластівці шелаку варіюється від його кольору, найбільш дорогим є шелак кольору рубін, найнижча ціна у пластівців шелаку кольору лимон.
В нашому Інтернет-магазині ви можете купити такі матеріали Borma Wachs на основі шелаку:
1. Натуральний лак-шелак готовий до застосування .
Лак-шелак - натуральне фінішне покриття. Матеріал виготовлений із застосуванням традиційних технологій, які дозволяють отримати яскраву і м'яку на дотик поверхню при нанесенні його на всі види дерев'яних поверхонь, експлуатованих усередині приміщень.
2. Очищений від воску лак-шелак готовий до застосування .
Матеріал являє собою натуральний шелак, очищений від воску. Лак призначений для нанесення в якості фінішного покриття і дозволяє отримати більш блискучу поверхню завдяки своєму високому сухому залишку.
3. Твердий лак-шелак .
Матеріал розроблений для отримання більш високого ступеня хімічної стійкості, ніж можна отримати при використанні звичайних натуральний покриттів. Вхідні в його склад хімічні елементи в поєднанні з синтетичними смолами, роблять цей продукт більш довговічним і стійким до впливу вологи.
4. Натуральний коричневий грунт-шелак .
Натуральний грунт-шелак коричневого кольору. Високий сухий залишок робить цей продукт ідеальною основою для отримання традиційного теплого і яскравого фінішного покриття.
5. Очищений прозорий грунт шелак .
Це натуральний грунт, виготовлений із застосуванням високоякісного очищеного від воску шелаку. Його високий сухий залишок робить продукт ідеальною основою для традиційних теплих і яскравих фінішних покриттів, особливо придатних для класичних меблів. Прозорий грунт слід використовувати при роботі зі світлими породами деревини, такими як сосна.
6. Масло-поліроль для шелаку .
Масло-поліроль - це спеціальний матеріал для полегшення нанесення шеллачних покрийтій. При нанесенні шелаку тампон постійно змочують в олії BIO POLIROL для рівномірного розподілу шелаку по поверхні.
7. Розріджувач для шелаку .
Спеціальний натуральний розчинник для шелаку.
8. фінішний спирт .
Спеціальна знежирюємо рідина, яка призначена для застосування в поєднанні з матеріалами на основі шелаку. Після нанесення покриттів на основі шелаку і їх повного висихання необхідно видалити з поверхні за допомогою цього матеріалу всі залишки полірувального масла.
9. пластівці шелаку .
Натуральні пластівці шелаку використовуються для приготування наносяться вручну фінішних покриттів або в якості становить при проведенні реставраційних робіт. Для використання необхідно розчинити пластівці в спирті (300 грам на 1 літр). Стандартні кольори: чорний, помаранчевий, рубіновий, лимон, прозорий.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com