рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Топ 10 Продуктів підвищує потенцію у Чоловіків

  1. 1. Мед
  2. 2. Горіхи
  3. 3. М'ясо
  4. 4. Риба і морепродукти
  5. 5. Лук
  6. 6. Яйця
  7. 7. Зелень
  8. 8. Приправи
  9. 9. Молочні продукти
  10. 10. Фрукти
  11. рецепти
  12. Афродизіаки в країнах світу
  13. Що слід обмежити

На чоловічу потенцію, потяг до жінки впливають не тільки здоров'я чоловіка, ставлення до обраниці і її зовнішній вигляд На чоловічу потенцію, потяг до жінки впливають не тільки здоров'я чоловіка, ставлення до обраниці і її зовнішній вигляд. Різні продукти харчування також впливають на чоловічий організм, збільшуючи сексуальний потяг і чоловічу силу. Що ж це за продукти? Розповімо про більшість з них.

1. Мед

Перше місце в списку продуктів, що сприяють підвищенню чоловічої потенції, займає натуральний бджолиний мед. Його бажано включати в раціон харчування кожному чоловікові, незалежно від віку, темпераменту і сексуальності.

2. Горіхи

Такими продуктами є також горіхи волоські, кедрові, фісташки (НЕ солоні), арахіс, фундук. Надзвичайно ефективне збудливий засіб - горіхова суміш, заправлена ​​ложечкою натурального бджолиного меду. Це корисне і смачне зілля підтримує і підвищує чоловічу потенцію. Горіхи можна замінити чорносливом або соняшниковим насінням. Це засіб рекомендується приймати приблизно за три години до відходу до сну.

3. М'ясо

Підвищує чоловічу потенцію, звичайно ж, м'ясо. Воно неодмінно повинно входити в раціон харчування чоловіки. У розумних кількостях м'ясо додає сил і енергії, особливо популярна баранина і яловичина.

4. Риба і морепродукти

Риба також грає важливу роль в раціоні чоловічого харчування. Найбільш корисні для підтримки чоловічої потенції камбала і скумбрія . У народі їх прийнято називати «велелюбними рибами». Смажити рибу не слід, її потрібно варити або тушкувати. З морепродуктів до афродизіаків відносяться ікра, креветки, мідії, раки, особливо славляться устриці .

5. Лук

Не можна не згадати часник і звичайнісінький цибулю. Вважається, що саме вони роблять прямо-таки чудотворне вплив на чоловічі статеві гормони - практично таке ж, як гриби. Відомо, що гриби, як і м'ясо, значно підвищують статевий потяг чоловіка.

6. Яйця

Курячі і перепелині яйця з давніх-давен вважаються ефективним афродизіаком. Яєчня з цибулею, омлет з різними приправами і помідорами стимулюють потяг чоловіка до протилежної статі.

7. Зелень

Зелень незамінна для підтримки чоловічого здоров'я. Особливо цінним є селера, як корінь, так стебла і листя. Чоловікам не варто ігнорувати і такі трави як базилік, кінза петрушка.

8. Приправи

Для приготування страв, що підвищують чоловічу потенцію, бажано використовувати різноманітні приправи - чебрець, тархун, звіробій, чебрець, аніс, кмин. Чоловікам необхідні страви пряні, ароматні, володіють яскравим смаком.

9. Молочні продукти

Не слід нехтувати і молочними продуктами - кислим молоком, кефіром, сметаною, йогуртом, сиром.

10. Фрукти

Лимони і апельсини підсилюють потенцію і лібідо чоловіків, фрукти жовтого і помаранчевого кольору містять велику кількість лютеїну, що стимулює вироблення тестостерону. Гранат не тільки зміцнює імунітет, але і підсилює статевий потяг, покращує потенцію.

рецепти

1. Часник. Спробуйте приготувати наступний засіб, надзвичайно ефективно підвищує потенцію. Взяти 1 кг часнику, дрібно нарізати, перемішати і помістити в трилітрову банку. Отриману суміш залити кип'яченою водою до самого верху банки і настоювати протягом місяця, щодня струшуючи і збовтуючи вміст. Готовий настій щодня пити по 1 чайній ложці, запиваючи молоком. Поступово очистяться судини, значно посилиться кровообіг, зміцниться і помолодшає весь організм. Часниковий настій, який приймає курсами раз на рік, підвищить чоловічу потенцію, продовжить молодість, поліпшить загальний стан здоров'я.

2. Цибулина з медом. Натерту на дрібній тертці цибулину змішують з такою ж кількістю натурального меду. Приготовану суміш приймають курсом - 1 місяць, по 1 столово1 ложці вранці і ввечері.

Приготовану суміш приймають курсом - 1 місяць, по 1 столово1 ложці вранці і ввечері

Афродизіаки в країнах світу

Гарячі італійські чоловіки вважають кращими продуктами для потенції - часник, масло оливи, помідори. Чоловіче населення Індії всім чоловікам радить вживати суміш, що складається з подрібнених волоських горіхів, кунжутного насіння і меду. Кунжутне насіння можна замінити гарбузовим насінням (не менш ефективними). Французькі чоловіки вживають артишоки і равлики, а чоловіки Закавказзя віддають перевагу продуктам з кислого молока, зелень і баранину. Південні чоловіки віддають пальму першості інжиру, а східні п'ють чай з пряними спеціями - шафран, гвоздик і імбир. Російські чоловіки, які проживають в Сибіру, ​​п'ють часникову настойку, рецепт якої наведено вище.

Що слід обмежити

Слід обмежити вживання напоїв, що містять кофеїн, а також енергетиків, що створюють лише ілюзію підвищення чоловічої сили. Вони надзвичайно шкідливі для чоловічого організму. Їх часте вживання підвищує навантаження на серцевий м'яз, негативно впливає на стан судин і в результаті може привести до інфаркту або тромбозу. Алкоголь негативно впливає на чоловічу потенцію, від нього краще відмовитися, так як алкоголізм призводить до імпотенції.

Зовсім не приносять користі для чоловічої потенції картопля і макарони. Хлібобулочні вироби повинні бути приготовлені з житнього борошна грубого помелу, що містить вітаміни групи В. Такі продукти, як сардельки, ковбаса і сосиски, безумовно, шкідливі для чоловічої потенції.

Правильне харчування, часте перебування на свіжому повітрі, заняття спортом - надійні союзники, які допомагають зберегти чоловічу силу. Ведіть активний спосіб життя, частіше бувайте на природі, харчуйтеся правильно і будьте здорові!

Що ж це за продукти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com