рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Супер-котон

Бавовняний домашній текстиль, а також одяг, виготовлений з натурального бавовняного волокна, вже давно користуються популярністю у людей в усьому світі. Гіпоалергенність, зручність, повітропроникність - основні якості таких тканин. Здавалося б, чого ще можна бажати? Але прогрес не стоїть на місці, і ось на світовому ринку з'явився новий, поліпшений матеріал - супер-котон.

Раніше багато господинь стикалися з проблемою вицвітання покривав і постільної білизни з плином часу, зносу і освіти на них неестетичних катишков. Поява супер-котону допомогло вирішити цю проблему, в чому ви самі зможете переконатися, замовивши постільна білизна від «Cotton Dreams» оптом або в роздріб.

Особливим цей матеріал роблять такі властивості:

  • висока щільність плетіння ниток, що надає полотну міцність і дивовижну гладкість;
  • можливість прати і прасувати продукцію при високих температурах;
  • наявність вишуканого блиску завдяки процедурі мерсеризації;
  • тривале збереження яскравості малюнка і відсутність схильності до «скочування».

висока щільність плетіння ниток, що надає полотну міцність і дивовижну гладкість;   можливість прати і прасувати продукцію при високих температурах;   наявність вишуканого блиску завдяки процедурі мерсеризації;   тривале збереження яскравості малюнка і відсутність схильності до «скочування»

Сьогодні супер-котон вже не є рідкістю: ви можете купити його, звернувшись практично в будь-який інтернет-магазин постільної білизни оптом , А також на умовах роздрібних поставок.

Завдяки своїм високим естетичним і експлуатаційним властивостям, супер-котон часто використовується і при виготовленні текстилю для дітей. У нас ви можете придбати дитяче постільна білизна дрібним оптом або в роздріб, а також іншу продукцію, наприклад, затишні домашні халати.

Щоб замовити вироби з сучасного матеріалу супер-котон за доступною ціною, просто зателефонуйте в компанію «Cotton Dreams» по телефону +7 (499) 130-76-80.

Здавалося б, чого ще можна бажати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com