рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сатинове постільна білизна класу люкс

  1. Класичний стиль
  2. Еко-стиль
  3. стиль бідермейер
  4. етностіль
  5. кантрі стиль

Батьківщиною сатиновою тканини вважається Китай, так як саме там 800 років тому з'явився цей матеріал, який миттєво став затребуваним в усьому світі

Батьківщиною сатиновою тканини вважається Китай, так як саме там 800 років тому з'явився цей матеріал, який миттєво став затребуваним в усьому світі. І до сих пір сатин залишається на піку популярності, особливо для виготовлення постільної білизни.

Сатин дуже гарний матеріал, що володіє «повітряної» легкістю, благородним блиском атласу і гладкістю шовку. Саме ці особливості і роблять постільну білизну з цієї матерії настільки популярним і затребуваним.

Є думка, що з цієї тканини виробляють білизну тільки з середньої цінової категорії, але це не зовсім так. Так, з сатину роблять недорогі комплекти, але так само багато виробників, спеціалізуються на виготовленні комплексів класу люкс, і в цьому можна переконатися, заглянувши сюди puhison.ru. У цьому магазині представлені шикарні комплекти з сатину, які припадуть до смаку навіть самим витонченим і вимогливим натурам.

Але перш, ніж ви приступите до покупок, давайте поговоримо про те, як підібрати відповідний комплект до вашого інтер'єру.

Але перш, ніж ви приступите до покупок, давайте поговоримо про те, як підібрати відповідний комплект до вашого інтер'єру

При виборі комплектів особливу увагу потрібно приділяти не тільки їх характеристикам, а й принтам, забарвленням, т. К. Саме від них залежить, яка атмосфера буде панувати у вашій спальні.

Отже, в першу чергу потрібно орієнтуватися на стиль інтер'єру.

Класичний стиль

Якщо у вас класичний стиль, то дизайнери радять віддавати перевагу білизні в білих і кавових відтінках. Принта може взагалі не бути, але якщо хочете з малюнком, то вибирайте спокійний візерунок, який буде практично непомітний.

Еко-стиль

Еко-стиль - це природність і гармонія у всьому, тому і спальне приладдя повинні підтримувати цей напрямок. Воно повинно бути світлих і теплих тонів, практично без принта або ж природними, ледь помітними малюнками. Фактура так само повинна бути спокійною і не виділятися.

Але найкращим варіантом буде пастельний гарнітур, витриманий в зеленому кольорі або ж в зелено-коричневим. Наприклад, простирадло і підодіяльник зверху можуть бути зеленими, а наволочки і зворотний бік підодіяльника насичено коричневого відтінку.

стиль бідермейер

Цьому стилю властиві простота, комфорт і зручність. Тут кожна річ має своє функціональне значення. У цьому інтер'єрі вітаються безліч милих сувенірів, фото рамок, статуеток і картинок.

Для спальні в цьому стилі підійде постільний гарнітур з квітковим дрібним принтом. Дуже добре підходить сатинова тканина світлих і теплих відтінків.

етностіль

Етностилі притаманне колоритність у всьому, починаючи від обробки, закінчуючи дрібними деталями, і постільні комплекти не виняток. Сюди добре підійдуть анімалістичні принти, ієрогліфи, золоті і червоні візерунки.

кантрі стиль

Душевний і демократичний кантрі стиль просякнутий духом французьких сіл з їх лавандовими полями. У цьому стилі все повинно бути просто і затишно, і спальні комплекти вибираються з цього ж правилу.

Дизайнери рекомендують для такого стилю вибирати спальне приладдя з натуральних тканин, краще льон, бавовна і похідні матерії від нього, наприклад, сатин. Переваги постільної білизни з сатину відомі кожному, тому воно поза конкуренцією.

Що стосується малюнків, то кращий варіант - це квітковий принт. Причому може бути як невеликий, так і великий малюнок, все залежить від розмірів вашої спальні.

Якщо вибираєте однотонні відтінки, то вони повинні бути світлими або пастельними, наприклад, кремовий, бежевий, світло-рожевий, ніжно-жовтий або лавандовий.


Дивіться інші статті:
Позика на Яндекс.Деньги
Курорти та санаторії Алтаю
Вибираємо станцію технічного обслуговування в Новосибірську
Порошкове фарбування металевих огорож
Як вибрати якісний хостинг для сайту?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com