рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски з алое для обличчя: 8 домашніх рецептів та відгуки

  1. Користь алое для обличчя
  2. Рецепти домашніх масок для обличчя з алое в домашніх умовах
  3. Маска з алое від зморшок
  4. Що нам знадобиться:
  5. Приготування і спосіб нанесення:
  6. Маска з соком алое для обличчя
  7. Маска з алое і медом
  8. Маска з алое від прищів
  9. Маска з алое для сухої шкіри обличчя
  10. З інгредієнтів нам знадобляться:
  11. Приготування і спосіб нанесення:
  12. Зволожуюча маска для обличчя з алое
  13. Очищаюча маска з алое
  14. Склад рецепта:
  15. Відео-рецепт: Маска з алое від зморшок навколо очей своїми руками
  16. Відео-рецепти: Домашні маски для обличчя з алое в домашніх умовах

Алое віра з давніх часів дає сік і м'якоть, які застосовуються в косметології для того, щоб вирішити проблему з харчуванням шкіри обличчя. У цій рослині є всі необхідні мікроелементи і вітаміни. Головне - правильно підібрати рецепт, в залежності від особливостей шкіри. Розглянемо кращі домашні рецепти масок і застосування алое для обличчя в домашніх умовах.

Розглянемо кращі домашні рецепти масок і застосування алое для обличчя в домашніх умовах

Користь алое для обличчя

Корисні властивості олії алое для шкіри обличчя:

  1. Маслянистий вигляд субстрату алое вера для особи проникає в найглибші шари епідермісу. І зволожує шкіру зсередини.
  2. Бактеріальні властивості рослини не мають аналогів. Саме вони змінюють епідерміс і його структуру, зсередини. Поверхня знезаражується, а сама шкіра відновлюється.
  3. А ще це одне з небагатьох масел, що сприяють регенерації. Гарантовано позбавлення від будь-яких слідів завдяки цілющому впливу, це стосується навіть серйозних неприємностей. Домашні маски для особи не менш ефективні.

Сік алое для обличчя

Приготувати сік з алое здатний кожен за кілька хвилин. Використання соку від алое вера робить догляд за шкірою обличчя унікальним. Він сприяє розгладженню зморшок і зменшення запалення. Для застосування досить розрізати один листок уздовж. Соком з нього протираємо обличчя, заздалегідь очищене від пилу і бруду. Сік потрібно тримати на шкірі не менше 20 хвилин. Потім просто змити, використовуючи теплу воду. Дуже корисно просто протирати шкіру обличчя алое. Також сік відмінно позбавляє від жировиків .

Бархатистість шкіри відчувається відразу. Підходить і аптечний сік алое, якщо живих рослин під рукою не виявиться. Нижче представлені 8 ефективних і народних рецептів для особи з алое вера.

Рецепти домашніх масок для обличчя з алое в домашніх умовах

Рецепти домашніх масок для обличчя з алое в домашніх умовах

Маска з алое від зморшок

М'якоть алое давно використовують в домашніх умовах, щоб допомогти шкірі, що в'яне. Епідерміс при такому впливі отримує максимальне зволоження, багато в чому - завдяки дубильних речовин в складі. Щоденні крему стануть незамінним джерелом харчування для шкіри щодня. У зволоженні допомагають і маски з натуральних компонентів. Це відмінне рішення для в'ялої шкіри.

Що нам знадобиться:

  • вітамін E - 2 краплі;
  • Вітамін А - 2 краплі;
  • Оливкова олія - ​​1 ч. Л .;
  • Мед - 1 ст. л .;
  • Сік алое вера - 1 ст. л.

Приготування і спосіб нанесення:

  1. З'єднуємо сік з медом і маслами.
  2. Наносимо своїми руками склад на шкірну поверхню, навіть навколо століття і очей.
  3. Тримаємо півгодини.

Лист алое, якщо є, акуратно зрізається за тиждень до приготування. Його закриваємо щільним папером, поміщаємо в холодильник. Тоді біостімуляторних речовин в рослині буде більше. Алое від зморшок дійсно допомагає.

Маска з соком алое для обличчя

Складові:

  • Вівсяну муку - 2 ч. Л .;
  • Мед - 1 ч. Л .;
  • Сік алое - 1 ст. л ..

Беремо мед, змішуємо з соком з листа, витриманого попередньо в холодильнику. Це дасть максимальні результати. Додаємо вівсяну муку і продовжуємо помішувати. Після наносимо суміш на обличчя. Рекомендуємо попробоавть грязьові маски для омолодження шкіри обличчя.

Маска з алое і медом

З інгредієнтів нам потрібні:

  • Мед - 2 ч. Л .;
  • Сир - 1 ст. л .;
  • Сік алое - 2 ст. л ..

Спочатку потрібно змішати сир, мед, сік і нанести на обличчя. Маску треба тримати не менше 15 хвилин. Відмінне рішення для шкіри обличчя, яка в'яне, стає в'ялою. Досить використовувати її двічі в тиждень.

Маска з алое від прищів

З інгредієнтів нам потрібно взяти:

  • Мед - 4 ст. л .;
  • Води - 400 мл .;
  • Один лист алое.

Ріжемо на маленькі шматочки лист алое, який попередньо треба вимити. Розміщуємо отриману суміш на відкритий вогонь. Після того як вона закипіла, потрібно почекати близько 15 хвилин. Далі відвар проціджують, з'єднують з медом. Змащуємо обличчя на 10 хвилин, головне - щоб суміш була охолодженої.

Маска має антибактеріальну дію, допомагає забути про прищі. Цей варіант лікує навіть проблемну шкіру і запалення. Рекомендується застосовувати не менше двох разів на сім днів. Також можна просто протирати обличчя соком алое.

Маска з алое для сухої шкіри обличчя

Сік алое вера чудово зволожує шкіру. Потрібно тільки знайти правильне поєднання.

З інгредієнтів нам знадобляться:

  • Персикове масло - 3 мл .;
  • полуниці - 3 шт.;
  • Звіробій в сухому стані - 6 гр .;
  • Соку алое - 30 гр.

Приготування і спосіб нанесення:

  1. У сік додаємо сухий звіробій. Отриману суміш необхідно подрібнити в блендері, дуже дрібно.
  2. Використовуємо персикове масло і полуницю, щоб зробити пюре. Його і додаємо до основних інгредієнтів.
  3. Наносимо засіб на обличчя. Ми залишаємо його на 15-20 хвилин. Догляд за обличчям з алое завжди залишається ефективним.

Догляд за обличчям з алое завжди залишається ефективним

Зволожуюча маска для обличчя з алое

Тут є два простих рецепта:

  1. В одну ємність поміщаємо мед, масло з оливок, сік алое, не більше 1 ч. Л. Після помішування, додаємо вівсяну муку, в такій же кількості. Наносимо на обличчя на 15-20 хвилин. Корисно також протирати обличчя соком алое.
  2. На основі жовтка, сметани і алое по чайній ложці. Все перемішуємо і наносимо на шкіру обличчя.

Кожен з цих варіантів можна використовувати всього пару раз в тиждень і цього вистачить для отримання максимального увлаженной шкіри.

Очищаюча маска з алое

прищі , Чорні точки і висипання - проблема, з якою найчастіше стикаються власники жирної шкіри. Ця особливість пов'язана з нездатністю шкіри до самоочищення в достатніх обсягах. Тому потрібен постійний догляд. У складі алое є пектин, який сприяє виведенню токсинів і важких металів з організму. Екстракт алое не виняток. Догляд за обличчям з алое дає результат навіть з мінімумом інгредієнтів.

Склад рецепта:

  • Лимонний сік - 1 ч. Л .;
  • Соку алое - 2 ст. л.

Приготування і спосіб нанесення:

  1. Змішуємо соки, наносимо рівним і рівномірним шаром на поверхню шкіри обличчя.
  2. Краще не робити мімічних рухів, поки маска висихає. Застосування алое для особи не завдасть шкоди навіть проблемній шкірі.
  3. Для того, щоб змити засіб, скористайтеся холодною водою.

Омолоджуюча маска з алое

Потрібно промити і просушити, зрізати листя з рослини у віці не менше трьох років. Листя викладають на тарілку, накривають використовуючи фольгу. І залишають у такому вигляді в холодильнику на 14 днів. Такий алое омолоджує особа ще ефективніше. Після чого потрібно приготувати так звану желтковую маску. Спочатку жовток розтираємо, потім додаємо сік алое. Перемішуємо і наносимо на 20-25 хвилин.

Відео-рецепт: Маска з алое від зморшок навколо очей своїми руками

Алое для обличчя: відгуки про застосування

Тетяна, 20 років

Подобається застосовувати натуральні засоби по догляду за шкірою. Тому тривалий час намагаюся використовувати алое, і нічого більше.

Марина, 35 років

Завжди знала про корисні властивості, якими володіє алое. На підвіконні вирощую рослина в декількох горщиках. Вирішила і собі маску зробити, почувши про цілющі властивості рослини в боротьбі зі зморшками. Подумала, що гірше точно не стане. Все добре, але потрібен час, щоб добути гель для деяких рецептів. Шкіра стала пружною і вологою, ефект від маски помітний майже відразу. Особливо якщо взяти лимон і алое.

Ірина, 40 років

Чорні точки і висипання на обличчі почали мучити мене ще в підлітковому віці. Частина цієї проблеми не прибрала до сих пір. Перепробувала майже всі косметичні засоби, які рекламують по телевізору. Результату не було. Порадилася з подругами, одна з них запропонувала старі рецепти на основі соку столітника. Почала робити суміші, використовувати їх два рази в тиждень. Результат помітний відразу - шкіра стала майже чиста. Домашній алое особливо подобається.

Тамара, 30 років

Алое дуже допомогло моїй чутливій шкірі. Тепер завжди використовую його після прогулянок. На обличчі не з'являється червоних подразнень, шкіра залишається світлою і чистою. Це єдиний засіб, який допоміг мені, більше нічого не діяло. Роблю з екстракту і лосьйон.

Відео-рецепти: Домашні маски для обличчя з алое в домашніх умовах


Сподобалася стаття? Поділіться з друзями! Дякуємо)

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com