рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Протипоказання до нарощування волосся: не все так просто

Нарощування волосся - це модна процедура, яка дозволяє моментально подовжити волосся і додати їм об'єм. Однак багатьом дівчатам, які вирішили зробити нарощування волосся, іноді доводиться виходити з салону краси ні з чим. Вся справа в тому, що ця процедура має свої протипоказання, з якими варто ознайомитися заздалегідь.

Будь-яке нарощування можна виконувати лише на здорових волоссі, так як, незалежно від способу нарощування , Це велике навантаження на волосся. Перед нарощуванням майстер проводить діагностику волосся, щоб визначити, чи підійде вам ця процедура. На жаль, відмови трапляються не рідко, і на те є маса причин.

1
1. Вегетосудинна дистонія, часті головні болі і мігрені. Після нарощування волосся головні болі можуть посилитися, тому що капсули мають досить великий розмір і створюють певний тиск на шкіру голови.

2. З цієї ж причини нарощування волосся не підходить людям з чутливою шкірою голови, адже капсули будуть викликати у вас постійний дискомфорт.

3. Не можна робити нарощування при сильному випаданні волосся і облисінні, так як це лише погіршить ситуацію.

Запитайте у стиліста

Є питання по догляду за шкірою і волоссям? Задайте питання і ми обов'язково відповімо. Задати питання

4. Якщо ви схильні до алергії, то попередньо необхідно провести тест на переносимість компонентів нарощування.

5. Не варто проводити процедуру, якщо на шкірі голови є садна, свіжі шрами, подряпини і будь-які пошкодження шкірних покривів.

6. Нарощування не підходить людям з різними захворюваннями шкірних покривів голови: екземою, себореєю, педикульозом, псоріаз і грибковими захворюваннями.

7. Нарощування заборонено при проходженні курсу хіміотерапії.

8. Протипоказанням є і регулярний прийом гормональних препаратів і антибіотиків, так як ці ліки погіршують стан волосся і зайве навантаження їм ні до чого.
8
9. Не рекомендується проводити нарощування на тонкі, ламкі, ослаблені та пошкоджені волосся, так як це може пошкодити їх. В цьому випадку необхідно попередньо підлікувати волосся за допомогою різних відновлювальних процедур і вживання вітамінів.

10. Нарощування волосся неможливо виконати на волосся довжиною не більше 5-7 сантиметрів, тут безсилі всі сучасні технології нарощування. Тому доведеться трішки почекати і відростити волосся.

11. Також не варто нарощувати волосся при вагітності, в підлітковому віці і при будь-яких гормональних змінах. У цей час волосся дуже тонкі і ламкі, нарощування може їх пошкодити.

Клабукова Тетяна

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com