рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Професійні та домашні засоби для ламінування волосся

  1. Види складів для ламінування
  2. професійні засоби
  3. Який засіб найефективніший
  4. Домашні засоби
  5. Відгуки

Як "врятувати" втомлені тонке волосся, повернути з знову до життя, подарувати здоров'я?

Перукарі в один голос кажуть: найкращий спосіб - ламінування. Засоби, розроблені для цієї процедури дозволяють зробити волосся будь-якої довжини більш щільними, пружними і здоровими.

На ринку засобів по догляду за шевелюрою продуктів для ламінування багато.

Але чи всі з них хороші? Найперша вимога, якій повинен відповідати складу - якісні і тільки натуральні інгредієнти.

Види складів для ламінування

Всі існуючі склади для ламінування виконують одну і ту ж функцію Всі існуючі склади для ламінування виконують одну і ту ж функцію.

Вони "обволікають" волосся по всій довжині, як би закриваючи його від шкідливого впливу із зовні.

Тонка плівка добре пропускає повітря, дозволяючи волоссю дихати, зволожує шевелюру.

Склад допомагає волосяним чешуйкам "закритися", щоб вони знову щільно прилягали один до одного. Результат - гладкі, блискучі, щільні волосся.

Засоби для ламінування можуть бути тонуючими і безбарвними.

Кольорові кошти відновлюють волосся, працюють як фарба. Тобто можуть подарувати вашій шевелюрі будь-який відтінок. Від класичного до екстравагантного.

Прозорі склади - не змінюють природного кольору волосся, а тільки лікують їх.

Розділяють кошти так само по способам ламінування.

Набори професійних засобів для ламінування волосся

Найшвидшим вважається так зване "екранування". Тут використовується 3 кошти, які наносяться один за одним без змивання. Спочатку шевелюру зволожують, потім підліковують і, нарешті, наносять сам "екран", який запечатує кожен волосся.

Засоби для гарячого ламінування працюють трохи по-іншому. Спочатку коріння "зігріваються" маскою, яка стимулює ріст волосся. Потім наноситься сироватка, яка виконує функцію зволоження і живлення.

Потім наноситься сироватка, яка виконує функцію зволоження і живлення

Процедура екранування волосся - обіцянки стилістів

Склад так само "запечатує" їх і створює захист. Процедура з використанням складів для гарячого ламінування найдовша. Між нанесенням 2 коштів повинно пройти певної час.

Склади для трехступенчатого ламінування відповідно мають в наборі 3 кошти. Перше - шампунь для очищення, друге - склад, що допомагає "розкрити" структуру волоса. Третє - сам "ламінат".

Ламінування волосся в салоні не завжди корисно для волосся, все залежить від обраних засобів Ламінування волосся в салоні не завжди корисно для волосся, все залежить від обраних засобів. Домашнє ламінування з використанням желатину, навпаки, забезпечує захист волосся від шкідливих факторів. Ламінування волосся желатином - відгуки жінок і докладні рекомендації по правильному приготуванню суміші.

Про переваги і недоліки екранування волосся в домашніх умовах читайте тут .

А тут https://hairs-club.ru/procedury/laminirovanie/volos-estel.html все про ламінування волосся Естель. Суть процедури, міфи і реальність, де краще проводити - вдома чи в салоні?

професійні засоби

Марок косметики, які випускають засоби для ламінування волосся багато Марок косметики, які випускають засоби для ламінування волосся багато.

У салонах зазвичай використовують найвідоміші, ось деякі з них.

Японська марка Lebel займає одну з лідируючих позицій.

Для ламінування випускаються набори з 3 засобів: подготавливающего шампуню, спеціального гелю для ламінування і кондиціонера, який стає завершальним "штрихом".

Американський Paul Mitchell містить пшеничні протеїни. Включає в себе шампунь, маску, які готують волосся до основної процедури, і ламинирующий склад. У набір також входить маска для завершення процедури.

Італійські виробники пропонують перукарям марку HairCompany. Це двоетапне засіб для "порятунку" шевелюри. Перший засіб - для гарячої фази. Воно розігріває волосся і шкіру, допомагає чешуйкам розкритися. Друге - для холодної фази, воно утворює захисну плівку.

Одна з відомих у перукарів марок - італійська Dikson. Набір для ламінування містить 3 засоби: доглядають сироватку, шампунь і поживний ламинирующий комплекс.

Набір для ламінування містить 3 засоби: доглядають сироватку, шампунь і поживний ламинирующий комплекс

Набір для ламінування Hair Company

Засіб SebastianProfessional теж родом з Америки.

Випускається в наборі з 3 засобів: шампунів, "ламінату" і доглядає кондиціонера.

Відома марка Matrix теж випускає професійні набори для ламінування. Позиціонує свої кошти як альтернативу дорогим марками.

Matrix Color Sync - це фарба, причому вона може бути як кольоровою, так і прозорою. У складі - кераміди, тому вона дає результат, схожий з ламінуванням.

Loreal Professional має у собі "рятівний" набір для волосся. Він продається у вигляді 2 баночок: в одній з них відновлює склад, в другій - ламинирующий.

Волосся до і після професійного ламінування

Люблять перукарі і марку Estel. Ця фірма випускає четирехсоставний набір для ламінування волосся. У нього входять шампунь, 3D гель, який відновлює волосся, лосьйон і поліруюча сироватка. Естель так само виробляє і набори для екранування.

Перш ніж зважитися на салонне ламінування, порадьтеся з перукарем. Він зможе точно сказати, яка марка вашому волоссю найбільше підійде. Повторюйте процедуру раз на півтора місяця для збереження результату.

Який засіб найефективніший

Однозначної відповіді на це питання немає. Все залежить від типу волосся. Тут все як з будь-якою косметикою. Кому-то підійде одне, комусь інше.

Домашні засоби

Професійні марки часом оцінюють свої кошти зовсім не дешево. Не у всіх дівчат є гроші, щоб кожен місяць - півтора ходити в салон на процедуру ламінування волосся. Жінки для порятунку своєї шевелюри використовують засоби для домашнього ламінування волосся.

Найпопулярніше ламінування волосся народними засобами - харчовий желатин. Коштує копійки, але добре відновлює волосся. Правда ефект тримається набагато менше, ніж після салонної процедури.

Домашнє ламінування волосся желатином - компоненти

Желатинова маска проста в приготуванні. Берете харчової порошок, головне, щоб він був чистим, без барвників. Розводите його в пропорціях одна ложка желатину - 3 ложки води і нагріває на водяній бані. Коли кристали повністю розчиняються, склад стає схожим на густий кисіль.

Тепер потрібно додати трохи бальзаму для волосся. Інакше ви навряд чи потім відмиєте шевелюру від желатину. Змішавши інгредієнти, наносите отриману маску на волосся, завертаєте голову в поліетиленову плівку і укутують рушником. Тримати таку маску потрібно мінімум сорок хвилин, змити теплою водою.

Тримати таку маску потрібно мінімум сорок хвилин, змити теплою водою

Результат ламінування волосся домашніми засобами

Наносити желатиновий склад потрібно на чисте волосся.

Масляні маски - хороша альтернатива салонної процедурою. Найпростіша з них складається з оливкового, реп'яхової, касторової олій, яєчного жовтка і вітамінів А і Е. Наносити її краще на брудне волосся, тримати близько півгодини, ретельно промити шевелюру шампунем. Ефект ламінування виходить завдяки тому, що плівка, яку утворює масло, повністю не змивається з волосся. Вона і дає захист і блиск волоссю.

Якщо ви віддаєте перевагу домашнє ламінування салонному, проводите його якомога частіше. Краще раз в 2 тижні. Так ефект буде більш помітний.

Відгуки

Деякі відгуки про засоби для ламінування волосся:

Владислава, 24 роки. У мене тонкі і сухе волосся. Дивлячись на багатьох молодих дівчат, завжди їм заздрила - у них такі розкішні локони, а у мене висять як клоччя. Одного разу мій перукар порадив мені спробувати ламінування волосся. Начиталася в інтернеті інформації і зважилася. Прийшла в салон. У моїй перукарні користуються косметикою марки Estel. Спеціаліст для ламінування мого волосся використовував цілий набір різних тюбиків і баночок. Чесно скажу, такого результату я не очікувала. Якщо раніше мої пасма стирчали як клоччя, то після процедури вони перетворилися в гладкі і зволожені локони. Ефект тримався близько місяця. Тепер замовлю набір в інтернеті і буду проводити процедуру будинку, самостійно.

Олена, 42. Раніше мої волосся були причиною заздрості багатьох жінок. З віком вони потьмяніли, кінчики почали сіктися. Почула від знайомих про те, що врятувати їх можна за допомогою ламінування. Всю косметику завжди замовляю через інтернет. Зважилася придбати і набір для ламінування. Вважала за краще японську марку Lebel, оскільки користуюся шампунями з далекого сходу. Процедура зайняла у мене близько години. Спочатку добре промила шевелюру шампунем з набору, потім завдала крем-ламінат. Завершальним штрихом став кондиціонер. І ось у мене знову розкішні локони, як і в молодості. Ефект тримається близько п'яти тижнів. Ламінування потрібно проводити заново.

Вибір засобу для ламінування - процес індивідуальний. Перед використанням краще ознайомитися зі складом ламінату, щоб зрозуміти, який більше підійде вашому волоссю і подарує результат.

Щоденна укладання в професійних салонах - дороге задоволення, але ж так хочеться завжди бути красивою Щоденна укладання в професійних салонах - дороге задоволення, але ж так хочеться завжди бути красивою. Стайлер для автоматичної завивки волосся допоможе зробити укладку або зачіску швидко у себе вдома не гірше, ніж в салоні. Вибираємо якісний пристрій.

Про темному брондірованіе волосся і етапах фарбування читайте в цієї статті.

Відео на тему



Але чи всі з них хороші?
Суть процедури, міфи і реальність, де краще проводити - вдома чи в салоні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com