рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маска для волосся на ніч: найкраще для себе

  1. Як робити маску на ніч
  2. Кращі маски на ніч
  3. харчування
  4. блиск
  5. відновлення
  6. Правила для масок на ніч
  7. масляні маски
  8. проти випадання
  9. для обсягу
  10. для росту
  11. Допомогти жирним волоссям
  12. поживна
  13. Проти перхоті

Максимальний ефект і мінімум часу, витраченого на очікування результату - це маска для волосся на ніч. Сучасний ритм життя не залишає жінкам часу на приготування домашньої масочку і очікування отримання ефекту, залишивши її на волоссі на півгодини або годину. Тим часом, активні речовин за ніч набагато краще проникають всередину волоса і шкіру голови, насичуючи їх корисними компонентами.

Як робити маску на ніч

Перш, ніж відправлятися за маскою, слід з'ясувати, як правильно наносити її, щоб отримати користь, а не витратити сили даремно. Обов'язково протестувати склад. Незнайоме засіб не слід наносити на шевелюру перед важливою подією. Якщо маска для волосся на ніч не використовувалася жодного разу, то невідомо, в якому стані волосся будуть на ранок.

Фахівці рекомендують витримати спочатку масочку НЕ цілу ніч, а години два-три. Особливо таку пораду корисний, якщо шкіра голови чутлива. Проблема в тому, що часто дискомфорт відразу не відчувається, а під час сну почуття притупляються.

Проблема в тому, що часто дискомфорт відразу не відчувається, а під час сну почуття притупляються

Наносити на цілу ніч маску для волосся на ніч з ризикованим складом не рекомендується. Ризиковані компоненти - це разогревающие і пахучі речовини, наприклад, часник і цибулю. Уникати бажано і пекучих інгредієнтів, таки як перець, гірчиця і алкоголь. По крайней мере, в складі їх кількість повинна бути мінімально.

Не можна вмассіровать такі маски в шкіру, наносити на пошкоджені шевелюри. Якщо маска загрожує висушування локонів, на кінчики її наносити не рекомендується, а для більшої безпеки кінці краще захистити маслом.

Наносять маску для волосся на ніч за півгодини до сну, а не за пару хвилин до укладання голови на подушку. Нові умови - це стрес для волосся, нехай і приємний. І без адаптації шевелюрі не обійтися. Заодно можна зрозуміти і власні відчуття, переконатися, що немає відчуття печіння, а маска не стікає в очі. Волосся перед нанесенням масочку необхідно ретельно розчесати . Шевелюра повинна бути сухою!

Обов'язково враховувати тип волосся і приділяти увагу проблемним зонам. Наносити на жирну шкіру голови і коріння засіб для сухих прядок в королівської щедрістю неприпустимо: користь від застосування такої маски для волосся на ніч невелика.

Рекомендується скористатися пов'язкою для голови, рушником або шапочкою для душу, щоб прибрати волосся. Не варто користуватися харчовою плівкою: шкіра не зможе дихати, а парниковий ефект протягом ночі шкідливий. Припустимо обернути плівкою головну пов'язку, а для волосся скористатися тонкою тканиною або зібрати локони в нетугой пучок.

Припустимо обернути плівкою головну пов'язку, а для волосся скористатися тонкою тканиною або зібрати локони в нетугой пучок

Подушці від маска для волосся на ніч також потрібен захист. Можна надіти додаткову наволочку або покласти поверх товсте рушник. Якщо маска рідка, то для підстраховки під рушник моно підкласти клейонку.

Масочку змивають негарячій водою. Спочатку волосся просто промивають , А потім використовують шампунь або дитяче мило. Деякі нічні маски після першого разу не змиваються, доведеться скористатися миючим засобом двічі.

Після миття - ополіскувач. Дуже корисно скористатися підкисленою лимончиком водою. Локони отримають блиск, стануть більш слухняними і шовковистим. Запах після нічної маски для волосся на ніч, особливо, якщо він не дуже приємний, повністю нейтралізується.

Приготування за народними рецептами вимагає врахування довжини волосся і густоти шевелюри. Якщо волосся довге і густе, кількість компонентів бажано збільшити в два або три рази. Якщо стрижка коротка, цілком достатньо половини зазначеної дозування.

Якщо стрижка коротка, цілком достатньо половини зазначеної дозування

Кращі маски на ніч

Серед масок для волосся на ніч можна виділити самі результативні.

харчування

Відкриває список медова масочку. Для неї збивають жовток, додають до нього пару столових ложок підігрітого світлого меду і ретельно вимішують суміш. Склад обережно Вмассируйте в корені, залишок розподіляють по довжині волосся. Поживна маска підійде будь-яким типам шевелюр.

Пошкоджені, сухі, ослаблені через фарбування локони поверне до життя маска для волосся на ніч з маслами. Знадобиться змішати пару столових ложок олії реп'яха з сумішшю з однієї толова ложки масла мигдалю і такої ж кількості олії жожоба. До складу на завершення додають рожеве масло одну чайну ложечку. Після такої масочку локони отримають додатковий обсяг.

Якщо волосся січеться, їм необхідна маска з імбиром. Для неї змішують тридцять мілілітрів масла кунжуту зі столовою ложкою імбирного порошку. Шевелюра отримає блиск, зміцниться, а сухі кінчики забезпечені харчуванням.

Шевелюра отримає блиск, зміцниться, а сухі кінчики забезпечені харчуванням

блиск

Надати кудрям дивно ефектний блиск зможе маска для волосся на ніч і невеликих картоплини, морквини і яблучка, натертих на дрібній тертці. До інгредієнтів додають пару столових ложок олії оливи. Рідку кашку Вмассируйте в корені, розподіляють по довжині. Робити це потрібно обережно, а перед тим, як прибирати прядки під рушник, слід дати масочкой підсохнути.

Шовковисті локони і відсутність лупи - це маска для волосся на ніч з кокосовим маслом. Його розтоплюють на водяній лазні, додають три крапельки іланг-ілангу і розмішують склад. Наносять суміш на корені, розподіляють по злегка зволоженою шевелюрі. На ранок неслухняні тьмяне волосся не впізнати: блискучі, гладкі, пружні, дрібні ранки гояться швидше, а кількість лупи істотно зменшиться. Допоможе масло кокоса і при посічених кінчиках .

Допоможе масло кокоса і   при посічених кінчиках

відновлення

Існує курсова маска для волосся на ніч для відновлення ослаблених неживих довгих прядок. Для нього беруть в рівних кількості сік алое, масло реп'яха і мед. Засіб наносять на кучері і загортають голову рушником.

Маску роблять тиждень або десять днів поспіль, змиваючи на ранок шампунем. Щоб закріпити результат, повторити курс доведеться додатково приблизно тиждень, але не довше дев'яти ночей. На десять днів необхідна перерва. Далі користуватися відновлювальної сумішшю можна раз в тиждень.

Далі користуватися відновлювальної сумішшю можна раз в тиждень

Правила для масок на ніч

Робити маски для волосся на ніч бажано раз в тиждень. Якщо волосся сильні і здорові, а масочку є профілактичним, то цілком достатньо робити її раз на два тижні. При сухих і сильно ослаблених локони результативні маски бажано наносити двічі за тиждень протягом кількох місяців. Потім потрібна перерва на такий же час.

Необхідно пам'ятати, що звикання зменшує ефективність масок, і тому склад навіть улюблених засобів слід міняти.

Необхідно пам'ятати, що звикання зменшує ефективність масок, і тому склад навіть улюблених засобів слід міняти

Нерідко готові промислові склади, буквально напхані хімією, набувають через брак часу. Та й денна маска змушує сидіти вдома, а не займатися справами. Зате нічна масочку в цьому плані просто незамінна: нанесли - і спати через півгодинки! А вранці - сполоснути, просушитися за сніданком - і копиця сяючих здоров'ям локонів забезпечить бездоганний образ, образ Саме Чарівність.

Ефект від денної маски недовгий, він поверхневий, а нічна дає результат більш тривалий, та й застосовувати часто такі маски не потрібно. Вони діють м'яко і дбайливо, адже агресивні компоненти для приготування не застосовують.

Ось тільки користуватися масками для волосся на ніч потрібно грамотно, щоб не отримати зворотний ефект. Варто звертати увагу лише на рецепти, на яких вказано, що маска накладається на ніч. Наявність в складі солі, прянощів, соди, цитрусових, будь-яких приправ неприпустимо: вони за ніч здатні викликати опіки або спровокувати алергію.

Ніяких інгредієнтів, що дають липкість або грудкоутворення бути не повинно. Тому банани і хліб для нічної маски застосовувати не можна. Одне відмивання займе часу вранці більше, ніж повний парадний макіяж. Навіть гарячій воді і шампуню відразу впоратися із завданням не завжди під силу.

Навіть гарячій воді і шампуню відразу впоратися із завданням не завжди під силу

Обов'язково перевіряти маску для волосся на ніч на наявність алергенів: для цього трохи засобу наносять на чутливу шкіру за вухом на чверть години. Якщо після змивання з'являється роздратування висип і інші неприємні відчуття, міський користуватися не варто.

Нова маска для волосся на ніч - вихідний день, коли не потрібно поспішати. Тільки без поспіху можна переконатися в її суперсвойствах і не переживати за неприємні сюрпризи. Перед процедурою голову необхідно вимити і просушити.

масляні маски

Слід ретельно підбирати склад нічних масок: не кожен набір інгредієнтів можна витримати. Підбирати важливо ті, що легко готувати і ті, що вирішують потрібні завдання.

проти випадання

Від випадіння волосся результативні масочку з узятих по столовій ложці прогрітих масел мигдалю, будяків, оливи з такою ж кількістю концентрованого соку лимона.

для обсягу

Взяті по чайній ложечці і змішані масла мигдалю, шипшини і гарбуза збагачуються сметанкою, жовтком і п'ятьма крапельками ефіру іланг-ілангу. Прядки зміцнюються після такого харчування і знаходять обсяг.

для росту

Прискорити зростання волосся допоможе маска для волосся на ніч з теплого кефіру, прогрітого на водяній лазні. Сухим локонам необхідний кефір самий жирний, жирним - знежирений.

Допомогти жирним волоссям

Поліпшити стан жирних прядок допоможе склад з віджатого натертої картоплі (без соку!). Суміші потрібно дві столові ложки. До неї додають збитий в піну білок і столову ложку підігрітого меду.

поживна

Харчування волоссю подарує маска для волосся на ніч з тертої стиглої великої груші з парою столових ложок олії оливи і збитого яйця.

Проти перхоті

Проти лупи ефективний склад з алое. Для рецепта зрізають два нижніх листа рослини і кладуть на кілька ній в холодильник. Потім з подрібнюють в блендері в кашку, в неї додають по столовій ложці масел будяків, оливи та вимішують.

Домашня маска для волосся на ніч - справжня швидка допомога шевелюрі зайнятої цілий день сучасної леді. При правильному виборі рецепта і дотриманні всіх рекомендацій локони засяють здоров'ям і красою .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com