рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ламінування волосся в домашніх умовах: рецепти, відгуки

  1. Що таке ламінування?
  2. Навіщо ламінувати волосся?
  3. Кому процедура не підходить?
  4. види ламінування
  5. Професійне ламінування будинку
  6. Якого ефекту очікувати?
  7. Які засоби використовують?
  8. Покрокові рекомендації для домашньої процедури
  9. Як довго зберігається результат?
  10. ламінування желатином
  11. Етапи ламінування желатином
  12. Домашні маски з ефектом ламінування
  13. Дія масок з ламінуючою ефектом
  14. Рецепт маски без желатину
  15. особливості процедури
  16. Чи можна ламінувати фарбоване волосся?
  17. Догляд за локонами після
  18. Ламінуючі бальзами і шампуні: як застосовувати?
  19. Кератірованіе або ламінування?
  20. Відео: секрети ламінування волосся в домашніх умовах

Багато дівчат, що піклуються про здоров'я своїх пасом, вибирають для себе салонні процедури, такі як кератірованіе, екранування або ламінування. Вартість цих оздоровлюючих методик досить висока, а тому часто жінки роблять їх для волосся в домашніх умовах - результат такий же, а платити - менше.

Що таке ламінування?

Ламінірованіе- унікальна процедура, яка допомагає оздоровити волосся в цілому, а також захистити їх від згубного впливу фенів і прасок.

Навіщо ламінувати волосся?

Щоб оцінити, наскільки ефективно ламінування, необхідно розуміти особливості будови фолікула. Кожна волосина складається з декількох шарів прозорих лусочок, які називають кутикулою. При фарбуванні, використанні фена і прасуванням, вони починають відшаровуватися. Як результат: локони починають тьмяніти і сіктися. Саме процедура ламінування волосся допомагає вирішити цю проблему на досить тривалий термін.
Щоб оцінити, наскільки ефективно ламінування, необхідно розуміти особливості будови фолікула


Дівчата вибирають цю процедуру і тому, що після неї локони легше розчісувати, а стандартна укладка феном виходить ідеальною. Найбільшим попитом ця методика користується влітку, коли на шевелюру впливає УФ-випромінювання, і взимку, коли головним ворогом зачіски стає головний убір.

Кому процедура не підходить?

Секрет процедури криється в наявності протеїну і амінокислот в складі. Саме завдяки їм локони стають блискучими і гнучкими. У речовині відсутні консерванти і хімічно-агресивні компоненти, такі як аміак або перекис водню.

Ламінування професійними засобами не має ніяких протипоказань і підходить жінкам всіх типів волосся. Його можна робити навіть після хімічної завивки, для оздоровлення шевелюри. Єдиний виняток ламінування - волосся азіатської структури. Їх ламінувати можна, але безглуздо: вони щільні і важкі від природи.

види ламінування

Залежно від способу нанесення складу, всі різновиди цієї процедури можна розділити на дві категорії:

  • гаряча
    При цій процедурі, після нанесення ламинирующей маси, перукар прогріває пасма. Ця методика не підходить дівчатам зі слабкими і сильно посіченими кінчиками. Саме тому, перед тим як зробити ламінування волосся гарячим способом необхідно порадитися з фахівцем.
  • холодна
    Ця технологія простіша: пасма змащують спеціальним складом, витримують і миють. Після цього наносять особливу маску з відновлюючий ефект.

Після цього наносять особливу маску з відновлюючий ефект

Професійне ламінування будинку

Процедура в салонах коштує досить дорого, а тому багато дівчат вибирають для себе домашнє ламінування, в цьому випадку виходить дешевше, а ефект - той же.

Якого ефекту очікувати?

Домашня процедура, як і салонна, допомагає оздоровити шевелюру, зробити локони еластичними, пружними, а також збільшує обсяг шевелюри на 10-12%. Крім того, волосся стає слухняним і легко розчісується.

Які засоби використовують?

Професійна косметика для проведення домашньої процедури продається в багатьох магазинах і її вибір досить великий. У більшості випадків до складу входить пшеничний протеїн, зволожуючий і живить пасма.
Професійна косметика для проведення домашньої процедури продається в багатьох магазинах і її вибір досить великий
Крім цього, в речовину додають рослинні екстракти хмелю, тисячелетнік або римської ромашки. Вони надають лікувальний ефект і стимулюють ріст нових фолікулів. Всі кошти для ламінування волосся будинку гіпоалергенні.

Покрокові рекомендації для домашньої процедури

Використовуючи професійну косметику, необхідно ретельно дотримуватися всіх рекомендацій, зазначених на упаковці. В цьому випадку ви точно не нашкодите своїй зачісці і зможете домогтися бажаного результату.

Виконуючи ламінування, робіть все так, як радить інструкція:

  • Помийте голову шампунем для глибокого очищення. Він змиє залишки стайлінгу, шкірного жиру і пилу, а також підготує локони до подальшої процедури.
  • Сухе волосся розділіть на пасма і рівномірно наносите ламінуванн засіб. Це зручніше робити спеціальним пензликом (як при фарбуванні).
  • Замотайте голову в харчову плівку і прогрійте її феном протягом 5 хвилин. Після цього локони повинні відпочити 5 хвилин. Повторіть такий цикл тричі.
  • Після цього необхідно зняти плівку і змити склад. При цьому краще використовувати відновлюючий кондиціонер.

Після закінчення процедури, ви можете зробити укладку, а можете висушити пасма природним шляхом.

Як довго зберігається результат?

З огляду на, що процедуру не можна назвати бюджетної, багатьох жінок цікавить, скільки тримається ламінування? Зазвичай, результату вистачає на 3 тижні, але, якщо волосся здорові від природи, гладкість може протриматися довше, до 6 тижнів.

Методика має накопичувальний ефект, а тому якщо ви плануєте робити її регулярно, рекомендується починати з невеликих інтервалів, в 3-4 тижні. Тривалість між процедурами, буде поступово збільшуватися.

ламінування желатином

Величезний інтерес у жінок викликає домашнє ламінування волосся желатином, рецепт якого вказано на більшості сайтів, присвячених догляду за собою. Але при цьому варто розуміти, що ефект від цієї домашньої процедури помітно відрізняється від салонного ламінування.

Етапи ламінування желатином

Вам знадобиться 1 упаковка желатину, 3 столові ложки води, ½ косметичного бальзаму / маски. Ця суміш підійде для волосся середньої довжини і густоти. Якщо ваші локони довгі або дуже густі, можете збільшити обсяг всіх інгредієнтів, не відступаючи від пропорції.

Починаючи підготовку до процедури, залийте желатин гарячою водою і накрийте кришкою. Поки він буде набухати (приблизно 20 хвилин) помийте голову використовуючи шампунь і бальзам. Сушити феном не потрібно - зайву вологу промокніть рушником.
Починаючи підготовку до процедури, залийте желатин гарячою водою і накрийте кришкою
Далі, маску для волосся змішують з желатином і починають ламінування цим складом. Суміш рівномірно наносять на тонкі пасма спеціальним пензликом. Після цього голову замотують в поліетилен і загортають рушником. Пасма необхідно прогріти феном не знімаючи рушник, протягом 10-15 хвилин.

Голову миють не відразу. Рекомендується «походити» з желатином ще пів години. Після цього голову миють, без використання шампуню.

Важливо пам'ятати, що втирати желатинову суміш в коріння не можна: шкіра голови почне лущитися і свербіти.

Домашні маски з ефектом ламінування

Маска з ефектом ламінування підходить жінкам всіх типів волосся. До її складу входять органічні речовини, необхідні для зволоження і живлення пасом.

Дія масок з ламінуючою ефектом

Ефект масок найкраще видно на тонких і рідкісних волоссі. Уже після першого сеансу з'являється захисна коллагеновая плівка. Це дозволяє ущільнити пасма і зробити їх товщі візуально. Завдяки цьому, володарки навіть рідкісних пасом можуть робити ефектні плетіння і пучки.

У власниць здорових і міцних волосся від природи, результат буде менш наочним: пасма стануть м'якше і більш слухняним.

Рецепт маски без желатину

Ламінування волосся без желатину можна виконати в домашніх умовах, приготувавши спеціальну суміш. Рецепт простий:

  • Вичавити сік половинки лимона, і додати до нього 1,5 столові ложки крохмалю (підійде і картопляний, і кукурудзяний). Суміш потрібно перемішувати до однорідності.
  • Змішати ½ склянки кокосового масла з 1 столовою ложкою оливкової олії.
  • Вилити обидві суміші в один кухлик і підігріти на невеликому вогні (не допускайте кипіння).
  • Поки ви будете помішувати суміш в кухлик, вона почне густіти, нагадуючи кремообразную масу.
  • Після цього можете знімати засіб і наносити на попередньо вимиті локони.
  • Далі, необхідно укутати голову в целофановий пакет і рушник.

Змивати масу потрібно шампунем, через півтори години. При цьому не забувайте, що оливкова олія важко змивається, а тому можете помити голову кілька разів.

Багатьом дівчатам подобається, який ефект дає ламінування волосся яйцем: ця маска проста в приготуванні і її можна приготувати з підручних продуктів
Багатьом дівчатам подобається, який ефект дає ламінування волосся яйцем: ця маска проста в приготуванні і її можна приготувати з підручних продуктів. Вам знадобиться:

  • яйце
    1 шт.
  • майонез
    1 ст.л.
  • йогурт
    1 ст. л.
  • Кетамін касторове
    1 ст. л.

Всі інгредієнти змішують і наносять на чисте волосся. Далі їх прогрівають феном протягом 20 хвилин. Після цього помийте голову використовуючи шампунь. Власницям жирної шкіри голови можна не додавати майонез, але в такому випадку кількість йогурту потрібно подвоїти.

особливості процедури

Через швидке і наочного результату, процедура користується величезним ажіотажем серед жінок. Але у методики є свої тонкощі, які необхідно знати.

Чи можна ламінувати фарбоване волосся?

Регулярне фарбування негативно відбивається на здоров'ї шевелюри. Пасма стають тьмяними, ламкими, млявими і починають сіктися. У таких випадках може допомогти фарба для волосся з ефектом ламінування. До її складу входить барвники нового покоління, що складаються з жирних кислот, вітамінів і пшеничного протеїну.

Таке фарбування не має нічого спільного з салонним ламінуванням, але дозволяє зафіксувати волосяну фолікулу в закритому стані. Це допоможе надовго зберегти колір (від 6 до 8 тижнів).

Професійне ламінування волосся після фарбування рекомендується робити в салоні. Ця процедура не зіпсує колір, а навпаки, допоможе довше утримувати молекули фарби всередині фолікулів. Раніше пошкоджені пасма будуть виглядати більш здоровими.

Догляд за локонами після

Після проведення салонних процедур, фахівці рекомендують мити голову спеціальними шампунями і бальзамами, які продовжує термін ефект. Однак після ламінування, ви можете доглядати за волоссям звичайною косметикою. Доведеться відмовитися від шампунів глибокого очищення.

Відразу після сеансу не можна використовувати праску протягом доби. В іншому випадку білкова плівка, утворена на волосках, може згорнуться. Після цього ви зможете використовувати прасування, але рекомендується ставити їх температуру на позначку не більше 120 градусів.

Після цього ви зможете використовувати прасування, але рекомендується ставити їх температуру на позначку не більше 120 градусів

Ламінуючі бальзами і шампуні: як застосовувати?

Шампунь для ламінування завжди вибирають відповідно до кольору і станом волосся. Блондинкам краще віддавати перевагу шампуням, з додаванням лимона і ромашки, які «пожвавлять» їх локони. Такі шампуні зазвичай містять ефірні масла і пантенол. Така косметика незамінна влітку, коли локони гостро потребують вологи. Засіб не викликає звикання, а тому використовувати його можна скільки завгодно.
Шампунь для ламінування завжди вибирають відповідно до кольору і станом волосся
Бальзам для ламінування волосся стане прекрасним доповненням до шампуню. Його використовують після миття голови шампунем, щоб зробити локони більш слухняними, гладкими і охайними. Ефект такого бальзаму не довгострокова: по суті його вистачає до наступного використання шампуню.

Кератірованіе або ламінування?

Обидві процедури допомагають оздоровити шевелюру і зробити локони слухняними, але у кожної з них своя специфіка. Кератірованіе дає більш довгостроковий результат, але в той же час випрямляє пасма. Якщо ж ви любите свої кучерики - цей варіант не для вас.

Вирішувати, що краще, ламінування або кератіновие випрямлення волосся, звичайно вам і вашому перукареві. Обидві методики хороші і ефективні, а тому приймати рішення необхідно виходячи зі стану вашої зачіски.

Красива шевелюра - жіноча гордість. Щоб вони були здоровими, блискучими і міцними, необхідно доповнювати домашній догляд процедурами (або їх домашніми аналоги). Дуже важливо щоб відхід був регулярним і систематичним. Можете не сумніватися, вже через кілька тижнів, все помітять, як сильно ви змінилися.

Відео: секрети ламінування волосся в домашніх умовах

Для пасом - оздоровлюються процедура, яка дозволяє завжди виглядати на висоті. Секрети з вуст професіоналів - сьогодні в наших відео.

Що таке ламінування?
Навіщо ламінувати волосся?
Кому процедура не підходить?
Які засоби використовують?
Кератірованіе або ламінування?
Що таке ламінування?
Навіщо ламінувати волосся?
Кому процедура не підходить?
Якого ефекту очікувати?
Які засоби використовують?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com