рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ламінування волосся в домашніх умовах - рецепти масок, професійні засоби, відгуки

  1. Що це таке
  2. Принцип дії
  3. Як зробити в домашніх умовах
  4. Рецепти масок з желатином
  5. Рецепт № 2
  6. Інструкція по використанню
  7. Огляд професійних засобів для домашнього ламінування
  8. Concept smart lamination
  9. Paul Mitchell INKWORKS
  10. Скільки тримається ефект
  11. Переваги та недоліки домашньої процедури
  12. Відгуки

Для дівчат, у яких сильно пошкоджені волосся, січеться кінчики, а про здоровий блиск і мови йди не може, на допомогу прийде домашнє ламінування волосся. Ця процедура дозволить без особливих зусиль надати локонам здоровий вигляд і поліпшити свою самооцінку.

Ця процедура дозволить без особливих зусиль надати локонам здоровий вигляд і поліпшити свою самооцінку

Що це таке

Під ламінуванням мається на увазі метод покриття волосся спеціальним складом, який обволікає кожен волосок, після чого стан волосся поліпшується. Проводячи регулярні подібні процедури можна створити захист волоссю від ультрафіолетових променів і перепадів температури.

Принцип дії

Принцип дії

У набір для ламінування входять певні компоненти, кожен з яких впливає на волосся позитивним способом:

  • шампунь - це спеціальне відновлюючий засіб, яке призначається для очищення волосся і шкіри голови. За рахунок шампуню волосся очищаються від пилу і надлишків жиру. Також він відновлює структуру локонів і готує їх до ламінування.
  • Розчин, який призначається для гарячої фази - під впливом температури він здатний розкривати лусочки і проникати всередину волосини. Після цього ушкоджені ділянки заповнюються цим засобом і в результаті волоски вирівнюються по всій довжині.
  • Розчин для холодної фази - є відновлює засобом. Воно огортає лусочки волосся целюлозної плівкою, за рахунок чого вони змикаються. Пасма після цього стають сильними і щільними.
  • Бальзам для відновлення - наноситься по завершенню процедури для зволоження і живлення волосся.

В деякий наборах для ламінування, можуть бути присутніми натуральні масла для відновлення більш пошкоджених і тьмяних пасом.

Як зробити в домашніх умовах

Найпростішим способом ламінування пасом в домашніх умовах є спеціальний спрей. Його можна купити в інтернет-магазині або будь-якому спеціалізованому магазині. Він дуже легко використовується досить нанести його поетапно на пасма. Єдиним недоліком можна вважати те, що він тримається до першого миття голови. Спрей захищає локони від впливу сонячних променів, морозу, перепаду температури.

Ще один спосіб, який застосовується в домашніх умовах - це використання звичайного желатину . З нього готується суміш і наноситься на локони. На три частини води береться одна частина желатину, якщо волосся середньої довжини. У разі більш довгих локонів пропорцію необхідно збільшити. Желатин заливається теплою водою і залишається на 45-50 хвилин до повного його розчинення.

У підсумку виходить студенистая маса без грудочок, яку при необхідності можна розігріти на паровій бані.

Рецепти масок з желатином

Рецепт № 1

У желатинову суміш необхідно додати будь-який відновлює бальзам. На чисті пасма нанести цю суміш і витримати протягом 20-25 хвилин. Далі голова покривається поліетиленовим пакетом і прогрівається феном - 10-12 хвилин. Після цього голову потрібно ще утеплити на 15 хвилин, а потім змити всю цю суміш.

Рецепт № 2

Бальзам наноситься на 10 хвилин на чисті пасма, після цього його змити і потім обробити голову желатиновой сумішшю. Її можна використовувати в чистому вигляді або з додаванням яєчного жовтка. Далі повторити процедуру прогрівання, як в попередньому рецепті і змити теплою чистою водою. Ефект цього ламінування може протриматися навіть після миття голови.

Інструкція по використанню

Інструкція по використанню

Для використання професійних засобів для ламінування в домашніх умовах, слід дотримуватися наступних правил:

  • За допомогою шампуню необхідно ретельно вимити голову .
  • На всю поверхню пасом необхідно нанести живильну маску . Вона допоможе зміцнити волосся зсередини, а також максимально їх зволожить.
  • Далі наноситься основний засіб для ламінування. Склад необхідно тримати на голові 25-30 хвилин в залежності від рекомендацій виробника.
  • За допомогою фена голову необхідно прогріти з нанесеним складом. Ця процедура дозволить всіма поживними речовинами рівномірно проникнути в структуру волосся.
  • Після закінчення процедури, голову потрібно промити теплою водою без використання шампуню.
  • Далі пасма просушиваются і розчісується.

Огляд професійних засобів для домашнього ламінування

Lebel

Lebel

Засіб дуже популярне і затребуване. У його набір входить гелевий ламинирующий склад, перловий шампунь і кондиціонер, лосьйон, який застосовується перед процедурою. Процедура відновлення волосся відбувається поетапно: миття голови, нанесення ламінуючого кошти, утеплення голови, усунення складу за допомогою води і нанесення кондиціонера.

Ціна набору від 7 до 8, 5 тисяч рублів.

Concept smart lamination

Concept smart lamination

Це досить новий засіб, яке набирає популярності серед величезної кількості жінок. У його склад входить три компоненти: суміш для гарячої фази, для холодної і відновлює мус. Перевагою подібного засобу є те, що після його використання на пасмах не залишається поліамідної плівки. Але при цьому утворюється тонка мембрана, яка захищає пасма від впливу зовнішнього середовища, а також забезпечує локонам дихання і зберігає водний баланс. Застосовується відповідно до інструкції, варто відзначити що процедура нескладна і займає мало часу.

Ціна подібного продукту становить 1100 -1400 рублів.

Paul Mitchell INKWORKS

Paul Mitchell INKWORKS

Вельми дієвий засіб, багато хто їм скористався залишаються задоволеними результатом. У його набір входять лише професійні засоби - шампунь, маска і склад для ламінування. Після того, як голова буде вимита, на пасма наноситься маска на 15 хвилин, після чого змивається. Далі все пасма обробляються складом і нагріваються 15-20 хвилин. Після цього все змивається і обробляється спеціальним лікувальним складом, який також входить в набір.

Ціна набору від 6500 до 7200 рублів.

Скільки тримається ефект

Залежно від використовуваного кошти буде залежати тривалість ефекту. Якщо використовувати звичайний желатин, тоді результат ламінування закінчиться після першого миття голови. Більш професійні засоби тримаються довше на протязі від 14 до 21 дня.

Слід зазначити, що використовувати желатин склади дозволяється один раз в тиждень, а ось професійні 1-2 рази на місяць.

Переваги та недоліки домашньої процедури

Переваги та недоліки домашньої процедури

переваги:

  1. Процес не вимагає багато часу.
  2. Після домашньої процедури волосся стає більш об'ємними, блискучими, гладкими і м'якими.
  3. Пропадають посічені кінчики.
  4. Не треба витрачатися на додаткові послуги майстра в салоні краси.
  5. Метод абсолютно безпечний, тому нею можуть користуватися жінки в положенні
  6. Самостійне контролювання всього процесу.

недоліки:

  1. Якщо результат не принесе бажаного ефекту, то звинувачувати доведеться лише себе.
  2. Самостійно не можливо визначити чи підходить ламінування чи ні.
  3. Перш, ніж почати процедуру з використанням желатину необхідно провести тест на переносимість цього продукту.
  4. На занадто довге волосся незручно самому наносити засоби, а також їх змивати.
  5. Після використання желатину волосся схильні до швидкого забруднення
  6. Кінчики стають дуже сухими.

Відгуки

Аніта, 33 роки

Ніколи не користувалася ніякими випрямлячами. Одного разу, будучи в гостях у подружки вирішила поекспериментувати. Після всієї цієї процедури у мене на голові була суцільна солома ні блиску, ні кольору. Повністю все зіпсувала. Пішла в салон, щоб мені щось зробили, думала треба підстригати мої локони. Ні, врятували метолом ламінування. Я була просто в захваті, звичайно за це довелося заплатити чималу суму. На подив попався сумлінну майстер і порадив мені, якщо я не хочу кожен раз витрачається, робити подібні процедури вдома за допомогою звичайного желатину. Після того, як салонний ефект пропав я приготувала желатин суміш і завдала її на волосся. Результат практично нічим не відрізнявся від професійного, одна лише різниця, що тримається 4-5 днів.

Влада, 29 років

Про желатиновий складу я дізналася від своєї мами, яка ще в молодості робила собі такі маски. Тоді не було різних професійних засобів, тому на допомогу приходили народні методи. Ламінування роблю собі років з 13, коли зрозуміла, що волосся візитна картка будь-якої дівчини. Іноді, коли є гроші, дозволяю собі купити професійні набори. Вони звичайно помітніше покращують стан локонів, але і желатин в принципі рятує.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com