рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ламінування волосся - шкода і користь

Ні для кого не секрет, що гарне волосся вимагають постійного і ретельного догляду, тому сучасні перукарські салони пропонують широкий і різноманітний список процедур, серед яких зустрічається послуга під назвою «ламінування». Ця процедура вже не нова, більш того, вона стабільно займає перші місця по затребуваності серед представниць прекрасної статі.
Ні для кого не секрет, що гарне волосся вимагають постійного і ретельного догляду, тому сучасні перукарські салони пропонують широкий і різноманітний список процедур, серед яких зустрічається послуга під назвою «ламінування»
Своєю популярністю ламінування зобов'язане візуальному результату - волосся стає гладкими, блискучими, набуває здорового вигляду. Однак наскільки дана процедура нешкідлива?

Що таке ламінування волосся?

Ламінування волосся - це покриття волосся спеціальною захисною плівкою, на основі натуральних компонентів, близьких до присутніх в структурі волоса. Ламінування можна розділити на два види: холодне і гаряче. відвідавши перукарський інтернет магазин Міміс, можна вибрати все, що необхідно для професійного догляду за волоссям.

холодне ламінування

Холодне ламінування - це дуже проста процедура, яку можна провести і вдома, ніж безліч людей і користується (хоча в салонах така послуга теж має місце), однак ефект від неї теж візуально простіше. Проте, холодне ламінування найбезпечніше, оскільки обробка волосся холодним розчином сама по собі не приносить ніякої шкоди.

Гаряче ламінування

Гаряче ламінування - процедура складна, її застосування категорично не рекомендується в домашніх умовах. Більш того, для ослаблених і хворих волосся ця процедура теж категорично не рекомендується, оскільки може спровокувати масове випадання і втрату волосся. Все це відбувається через те, що технологія полягає в обробці гарячим праскою пасом, на які нанесено ламінат.

Незважаючи на те, що, наприклад, кератіновой ламінування волосся (яке відноситься до гарячого виду) описується, як оздоровлююча і відновлює процедура, все одно її застосування на ослаблені волосся категорично заборонено. Ось і варто розібратися - корисно або шкідливо ламінування насправді.

плюси ламінування

Перукарі в один голос стверджують, що плюсів у ламінування дуже багато:

По-перше, ламінат склеює посічені лусочки волоса, запобігаючи їх подальше розшарування, по-друге, ламінування нібито утворює захисну плівку на волоссі, яка захищає волосся від шкідливого впливу ультрафіолету, обветривания і перепадів температур. Чи так це насправді?

За цим питанням слід звернутися до трихолога - фахівцям по здоров'ю волосся. А ось у трихолог позиція щодо ламінування не так позитивна, трихолог стверджують, що воно швидше шкідливо, ніж корисно.

шкода ламінування

Найбільшої шкоди ламінування завдає, коли його змивають з волосся, тоді ламінат віддирається від волоса, чіпляє лусочки і пошкоджує його гладку структуру. Тоді як змив лімітує покриття в різній кількості відбувається під час кожного миття голови, тому по закінченню терміну експлуатації складу на волоссі - волосся виглядає, м'яко кажучи, не дуже добре.

Знову ж, трихолог стверджують, що плівка покриває волосся - ускладнює його, що створює величезне навантаження на волосяні цибулини, які розраховані на певну вагу, що викликає випадання волосся і навіть може спровокувати алопецію (облисіння).

Отже, резюмуючи, можна сказати, що ламінування - процедура не несе ніякої користі волоссю в аспекті їх здоров'я. Переваги ламінування -тільки привабливий візуальний ефект. А чи варто це того, чи готовий хтось ризикнути здоров'ям волосся заради зовнішнього ефекту - вирішувати тільки самому.

Однак наскільки дана процедура нешкідлива?
Що таке ламінування волосся?
Чи так це насправді?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com