рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за сухим волоссям. Сухе і ламке волосся не проблема. Підбираємо засобу для сухого волосся

  1. Як підібрати шампунь для сухого волосся
  2. Маски, кондиціонери для сухого волосся
  3. Незмивні кошти для сухого волосся
  4. Вибір термозахисту для сухого волосся

Сучасні дівчата найчастіше зустрічаються з проблемою сухості волосся, навіть здорове волосся іноді виглядають тьмяними, не мають еластичності і блиску, а це основні ознаки сухості волосся. Сухе волосся бувають двох типів: сухе волосся і суха шкіра голови і сухе волосся, а біля коріння схильні до жирності, саме такий тип, зустрічається найчастіше. Причиною сухості волосся може стати знижений рівень феритину, нестача вітамінів (особливо групи В), мікроелементів, недостатнє вживання води, неправильне харчування, неправильно підібрані засоби для волосся ... Якщо починати боротьбу з сухістю волосся, то потрібно не тільки підібрати спеціальні засоби для сухого волосся, а й переглянути загальні принципи догляду за своїм волоссям.

В першу чергу слід заглянути в свою тарілку, оскільки саме від неї залежить левова частка стану нашого волосся В першу чергу слід заглянути в свою тарілку, оскільки саме від неї залежить левова частка стану нашого волосся. Волоссю щодня потрібен білок, вітаміни групи В, жирні кислоти, омега-3, клітковина, вітаміни А, Е, С, Д. У статті Продукти, які необхідні для росту і здоров'я волосся , Можна детально почитати про продукти, які щодня потрібні нашому волоссю і на їх основі скласти для себе меню.

Скільки вже сказано про важливість вживання води, але я все ж таки повторюся, що потрібно щодня пити чисту воду, фахівці рекомендують 30 мл. води на 1 кг. ваги - це і є оптимальна щоденна норма води для людини. З власного досвіду помічаю, якщо п'ю мало води, то це відразу відбивається на шкірі та волоссі.

Не варто забувати і про комплексні вітаміни, БАДи, які допомагають зростати волоссю сильними і здоровими від самого початку. Для волосся життєво важливі біотин і інші вітаміни групи В, залізо, цинк, магній, омега-3, колаген, вони можуть бути в комплексі або можна купити окремо кожен елемент. Іноді варто і вдаватися до пробіотиків, щоб налагодити роботу шлунково-кишкового тракту, тоді і вітаміни будуть засвоюватися краще.

Підберіть для себе якісну гребінець, насправді від неї багато що залежить на шляху до здоровим і красивим волоссю. Сухе волосся схильні до сплутування, тому у вас повинна бути гребінець, яка зможе впорається і з цим завданням, наприклад Tangle Teezer. Також не слід розчісувати мокре волосся, краще добре розчесати волосся перед нагінки, тоді після миття вони не будуть так сплутуватися. Намагайтеся не скручувати і не розтирати вимите волосся, а злегка промокнути рушником.

Якщо волосся довге, їх краще заплітати в кіску, особливо на ніч. Не застосовувати препарат тонкі гумки і металеві шпильки, вони сильно перетягують волосся і вони можуть обламуватися.

Дуже добре в догляді за сухими волоссям допомагають натуральні масла: аргановое, авокадо, лляне, кокосове , какао , жожоба , брокколі , Оливкова, камелії , Кунжутне. Масла можна додавати в домашні маски для волосся, робити гаряче обгортання або просто в чистому вигляді наносити на волосся.

В одній зі статей, ми зібрали для вас найкращі домашні маски для сухого волосся, які ви можете подивитися тут .

Щоденний догляд за сухим волоссям грає ключову роль в їх відновленні, тому пропоную розглянути основні засоби для сухого волосся.

Як підібрати шампунь для сухого волосся

Підбираючи шампунь для сухого волосся, все ж не слід забувати, що шампунь, ми повинні в першу чергу, підбирати за типом шкіри голови. Але все ж якщо волосся сухе, потрібно також мати шампунь для сухого волосся або відновлює.

Навіть якщо волосся сухе, не варто забувати і про глибоко очищає шампунь , Він повинен бути при будь-якому типі волосся, оскільки він глибоко очищає шкіру голови і волосся від накопичених силіконів, стайлінгу, і інших забруднень, також він незамінний, їли ви користуєтеся маслами.

Так ми прийшли до того, що шампунів в нашому арсеналі має бути кілька: раз на два тижні використовувати глибоко очищає шампунь, а так чергувати шампунь для сухого волосся з шампунем, який підходить для шкіри голови, так ви будете підтримувати баланс в догляді: доглядати за довжиною волосся і не забувати про шкіру голови.

Гідроувлажняющій шампунь Revlon Professional Interactives Hydra Rescue Shampoo

Шампунь допоможе впоратися з проблемою виснажених сухого волосся, завдяки своєму унікальному складу шампунь дає максимальне зволоження та живлення, відновлюючи пошкоджене волосся, усуваючи їх ламкість і блякла.

Поживний шампунь для сухого волосся L'Oreal Professionnel Intense Repair Shampoo Поживний шампунь для сухого волосся L'Oreal Professionnel Intense Repair Shampoo

Шампунь створений на основі поживної молочної кислоти, завдяки цьому шампунь бореться з сухістю, володіє розгладжувальним ефектом, цілеспрямовано діє на пошкоджені ділянки волосся. Дозволяє волоссю ставати м'якими, блискучими і слухняними.

Шампунь створений на основі оливкового листя, термальної води і масла ши. У поєднанні один з одним компоненти шампуню здатні творити чудеса: волосся стає м'яким і шовковистим, відновленими по всій довжині, еластичними і блискучими.

Шампунь ефективно видаляє з шкіри голови і волосся будь-які забруднення, оточуючи їх відчуттями неймовірною чистоти і свіжості. У складі шампуню є унікальні органічні компоненти, помітно поліпшують стан сухого волосся.

Шампунь дбайливо і максимально ефективно допомагає очистити волосся і шкіру голови від всіляких забруднень, а також робить волосся зволоженими, більш м'якими, слухняними і блискучими.

Маски, кондиціонери для сухого волосся

Я прихильник того, що не потрібно витрачати великі гроші на кондиціонери, краще купити маску з хорошою фаховою серії. Оскільки кондиціонер не працює на поліпшення стану волосся, його основне завдання - згладити лусочки волосся, після шампуню і полегшити розчісування, тому можна сміливо вибирати кондиціонер з позначкою зволожуючий, або відновлює або живильний. А ось до вибору маски варто підійти більш відповідально.

Поживна маска Kerastase Elixir Ultime Beautiful Oil Masque

Маска надає глибоко відновлює і живильну дію на волосся, надаючи їм бракує блиск, істотно розгладжуючи, а також нормалізує природний гідробаланс. Компоненти маски здатні проникати в глибокі шари пошкодженого волосся, відновлюючи їх, а також позбавляючи від посічених кінчиків всього за кілька застосувань.

Маска для сухих і пошкоджених волосся «Смарагдова тосканская» Planeta Organica Toscana Hair Mask Маска для сухих і пошкоджених волосся «Смарагдова тосканская» Planeta Organica Toscana Hair Mask

Маска для сухих і пошкоджених волосся з органічними маслами кращих сортів оливи і виноградних кісточок, відомі своїми зміцнюють і зволожуючими властивостями, в складі яких олеїнова кислота і вітамін Е, маска відмінно живить і відновлює волосся зсередини, наповнюючи їх силою, пружністю і блиском.

Маска для волосся з маслом каріте та авокадо Brelil Numero Nourishing Cream With Shea Butter Маска для волосся з маслом каріте та авокадо Brelil Numero Nourishing Cream With Shea Butter

Основні речовини маски живлять і відновлюють локони, заліковують пошкодження, зволожують і роблять пасма слухняними. В результаті локони стають міцними, шовковистим, еластичним, легко розчісується. Волосся позбавляються від ламкості і расслаивающихся кінчиків.

Маска на основі масел Orofluido Mask Маска на основі масел Orofluido Mask

Склад маски включає корисні для волосся натуральні органічні масла - лляне, аргановое і масло циперуса. Завдяки такому продуманому і збалансованому складу, маска інтенсивно відновлює волосся, захищаючи їх від факторів зовнішнього впливу.

Маска для волосся: зволоження та живлення Revlon Professional Pro You Nutritive Mask Маска для волосся: зволоження та живлення Revlon Professional Pro You Nutritive Mask

Завдяки унікальним активних компонентів маска зволожує, живить і захищає волосся, роблячи їх блискучими, м'якими і здоровими, а також допомагає боротися з негативними факторами, відновлюючи пошкоджену структуру волосся і захищаючи від подальших ушкоджень.

Незмивні кошти для сухого волосся

Незмивні кошти масла, сироватки, креми, флюїди, кристали, спрей - невід'ємний етап догляду за сухим волоссям. З їх допомогою волосся набуває миттєвий блиск, м'якість, еластичність і гарний зовнішній вигляд. Такі засоби містять масла, силікони і працюють вони в основному на косметичний ефект, а не на лікувальний.

Масло для волосся Kerastase Elixir Ultime Versatile Beautifying Oil

Зволожуючий крем для волосся Moroccanoil Hydrating Styling Cream Зволожуючий крем для волосся Moroccanoil Hydrating Styling Cream

Спрей-догляд для волосся Estel Professional Versus Winter Curex Спрей-догляд для волосся Estel Professional Versus Winter Curex

Поживна сироватка для блиску волосся Revlon Professional Pro You Shine Seal Поживна сироватка для блиску волосся Revlon Professional Pro You Shine Seal

Зволожуюча сироватка LOreal Professionnel Absolut Repair Lipidium Nourishing Serum Зволожуюча сироватка LOreal Professionnel Absolut Repair Lipidium Nourishing Serum

Зволожуюча сироватка LOreal Professionnel Absolut Repair Lipidium Nourishing Serum

Вибір термозахисту для сухого волосся

При сухому волоссі бажано виключити або мінімізувати використання фена, прасування, але якщо не виходить, то обов'язково використовувати гарну термозахист: крем, спрей або масло, які не дають волоссю перегріватися. Також не варто сушити голову дуже гарячим повітрям і дуже близько до волосся, наприклад, можна висушити волосся десь на 80%, а далі дати висохнути їм природним шляхом.

Якщо волосся сухе, то краще віддати перевагу термозахисту у вигляді крему, тому що в спреї міститься більше спирту.

Термозахисний сироватка для волосся Kaaral Style Perfetto Cristalli Heat Protectium Serum

Розгладжує термальний протектор для гарячої укладання Indola Innova Setting Thermal Protector Розгладжує термальний протектор для гарячої укладання Indola Innova Setting Thermal Protector

Термозахисний крем для пошкодженого волосся LOreal Professionnel Absolut Repair Lipidium

Термозахист Kerastase Nectar Thermique

Термозахист розгладжує для кучерявого волосся Joico Smooth Cure Thermal Styling Protectant

Бажаємо всім красивих, здорових і доглянутих волосся!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com