рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як відновити волосся після знебарвлення

  1. Як відновити волосся після знебарвлення
  2. Що таке знебарвлення волосся?
  3. Волосся після знебарвлення
  4. Шампуні та бальзами для знебарвленого волосся
  5. Догляд за волоссям після знебарвлення
  6. Рецепти масок для відновлення волосся
  7. Пара рад як відновити волосся після знебарвлення
  8. Лікування волосся після освітлення, знебарвлення або мелірування народними рецептами
  9. Найпростіші методи відновлення волосся

Багато жінок, яких природа не наділила світлим кольором шевелюри, вирішують піти на кардинальні заходи і стати блондинкою шляхом знебарвлення

Багато жінок, яких природа не наділила світлим кольором шевелюри, вирішують піти на кардинальні заходи і стати блондинкою шляхом знебарвлення. Однак дуже часто, після подібних експериментів, волосся стає млявими, випадають і виглядають просто негарно.

Освітлення або знебарвлення волосся - це одна з причин, по якій волосся стає млявими, ламкими, втрачають свій природний блиск і природну красу. Відновлення їх займе чимало часу. Однак чого не зробиш заради краси. Як то кажуть, любиш кататися, люби і саночки возити!

Думка, що джентльмени віддають перевагу виключно блондинок, ось уже кілька десятків років не дає спокійно жити брюнеткам і шатенкам. Деякі дівчата навіть вирішуються на знебарвлення. Однак після подібних експериментів волосся дуже складно відновити. Читайте ще: Як боротися з січеться кінчиками волосся.

Як відновити волосся після знебарвлення

Як відновити волосся після знебарвлення

Для початку слід запастися терпінням, тому що процес відновлення волосся після знебарвлення займе багато часу, і доведеться докласти чимало зусиль, щоб домогтися бажаного результату. Почати радимо з відвідування перукаря. Необхідно обрізати частину волосся, яка відновленню не підлягає. Довжина буде залежати від того, наскільки сильно волосся постраждали під час знебарвлення.

Під час миття голови, використовуйте м'які косметичні засоби для освітленого волосся. Також можна використовувати шампунь для пошкодженого волосся, але він обов'язково повинен бути з позначкою «зволожуючий». А що відновлюють маски повинні містити в своєму складі рослинні білки, креатин, глютамінову кислоту і амінокислоти. В обов'язковому порядку слід використовувати додаткові кошти для догляду за волоссям.

Зверніть увагу на незмивні кондиціонери і бальзами для волосся. Вони більш інтенсивно (в порівнянні з незмивною косметикою) відновлюють волосся, а також покривають з захисною плівкою, захищаючи від згубного впливу зовнішнього середовища. На час варто забути про фені, плойки і щипці, а також про засоби для укладання (лак, мус, пінка). Віддайте перевагу природній сушці волосся. Не розчісуйте мокре волосся, інакше дуже великий ризик розтягнути і ще сильніше пошкодити волоски. Придбайте дерев'яну масажну щітку для волосся. У перші місяці слід особливо ретельно доглядати за знебарвлені волоссям.

Обов'язково 2-3 рази на тиждень робіть живильні маски. їх можна придбати в магазині або зробити самостійно. Однак якщо ви маєте намір залишатися блондинкою і блищати красою волосся, то дотримуйтеся наступних рекомендацій:

  1. Перш за все, відвідайте перукаря, щоб позбутися від тієї частини волосся, яка відновленню не підлягає. Сухі і мляві кінчики не надають зачісці доглянутого вигляду, тому від них краще позбутися.
  2. Запасіться м'якими косметичними засобами для миття голови, які призначені спеціально для освітленого волосся. Також можна вибрати лінію засобів з позначкою «для пошкодженого волосся», головне, щоб шампунь і бальзам зволожували сухі пасма. Більш того, вибираючи маски для волосся, зверніть увагу, щоб вони містили рослинні білки, кератину і амінокислоти, які сприяють відновленню пошкоджених фолікул.
  3. Обов'язково регулярно використовуйте додаткові засоби по догляду за шевелюрою. Це можуть бути і незмивні кондиціонери, сироватки та масла, які створюють захисну плівку на волосках і захищають від шкідливих впливів навколишнього середовища.
  4. Якщо ви хочете прискорити процес відновлення шевелюри після знебарвлення, то забудьте на час про фені, плойки, щипці та інших засобах для укладання (лак, мус, пінка). Постарайтеся сушити волосся природним способом, а для укладання використовувати м'які папільйотки.
  5. Ні в якому разі не розчісуйте мокре пасма, щоб ще сильніше не пошкодити їх. Для розчісування використовуйте масажну щітку з натуральних матеріалів.
  6. Для відновлення волосся рекомендується два-три рази на тиждень робити живильні маски, які можна придбати в магазині або зробити самостійно.

Що таке знебарвлення волосся?

Знебарвлення волосся - це процедура освітлення волосся на 5-7 тонів. Знебарвлення вважається найсильнішою ступенем освітлення волосся, при якій натуральний пігмент повністю руйнується. Знебарвлення волосся може бути як самостійною процедурою для зміни кольору волосся, так і підготовчої процедурою перед фарбуванням волосся в потрібний відтінок. Знебарвлення застосовується на натуральних і забарвлених волоссі.

Волосся після знебарвлення

Знебарвлюючий складу порушує структуру волосся і його верхній шар, піднімає лусочки волоса, щоб проникнути вглиб. Потім натуральний пігмент під впливом окисляє складу розчиняється і за рахунок цього відбувається освітлення волосся. Чим менше натурального пігменту залишається, тим світліше стають волосся.

Волосся після знебарвлення стають крихкими і пухкими, також ви можете зіткнутися з такими проблемами:

  • сухість і ламкість волосся;
  • пористі волосся;
  • випадання волосся;
  • відсутність блиску.

Навіть якщо ви навіть один раз знебарвити волосся, то, швидше за все, зіткнетеся з цими проблемами, так як при освітленні пошкоджується кутикула і її вже не можна буде відновити, волосся стануть жорсткішими і сухими.

Шампуні та бальзами для знебарвленого волосся

Професійний догляд за волоссям після знебарвлення просто необхідний. Для світлого волосся необхідно підібрати спеціальний шампунь і бальзам. Шампунь найкраще вибрати зволожуючий, так як ваше волосся тепер потрібно активно зволожувати і живити. Зазвичай такі шампуні містять компоненти, які допомагають утримати вологу. Краще вибрати прозорий легкий за текстурою шампунь, так як в густих і непрозорих шампунях міститься більше силіконів і допоміжних компонентів, які будуть заповнювати волосся і обтяжувати його.

Бальзам і маску також рекомендується вибрати з позначкою «для освітленого волосся» або «для пошкодженого волосся». Бальзам необхідно використовувати кожен раз після миття, це необхідно для розгладження волосся. Маску слід застосовувати приблизно 1 раз в тиждень Вона сприяє більш глибокому відновленню.

Після знебарвлення волосся можуть набувати жовтуватий відтінок, тому раз на місяць можна використовувати спеціальний шампунь відтінку, який прибере жовтизну.

Догляд за волоссям після знебарвлення

Догляд за волоссям після знебарвлення

  1. Мити голову рекомендується не частіше 2 разів на тиждень, це допоможе уникнути зайвої сухості волосся.
  2. Регулярно розчісуйте волосся гребінцем з натуральної щетини, особливо перед миттям. Завдяки розчісування, шкірне сало рівномірно розподілиться по волоссю і закриє лусочки, це дозволить уникнути сплутування волосся під час миття.
  3. Відмовтеся від використання фена, прасування, плойки і ін. Термічних засобів. Тепер для вашого волосся все це протипоказано, інакше волосся і зовсім можна позбутися. Навіть здорове волосся під впливом високих температур псуються, стає сухим і ламким, знебарвлені волосся і так слабкі й тендітні, а використання даних приладів призведе до обламування волосся. Якщо ви все-таки не можете відмовитися від фена, то волосся слід сушити прохолодним повітрям.
  4. Після миття голови завжди використовуйте бальзам або кондиціонер, і хоча б раз на тиждень відновлює маску.
  5. Також після миття можна використовувати спеціальні незмивні кондиціонери, вони полегшать розчісування і захистять волосся від проникнення в них бруду і пилу.
  6. Забезпечте волосся харчуванням, для цього вам допоможуть домашні маски.

Рецепти масок для відновлення волосся

Рецепти масок для відновлення волосся

  • Хлібна маска

Візьміть по чайній ложці сухої кропиви, подорожника і ромашки. Трав'яний збір залийте склянкою окропу і дайте настоятися пару хвилин. Потім додайте в відвар шматок чорного хліба і залиште настоюватися протягом 2х годин, після чого добре процідіть. М'якуш слід розтерти до отримання однорідної кашки. Отриману хлібну маску можна просто втирати в коріння волосся, а можна також розподіляти по всій довжині волосся.

  • гліцеринова маска

Слід змішати 1 жовток, 2 столові ложки оцту, півсклянки касторової олії і пару столових ложок гліцерину. Отриману маску трохи підігрійте на водяній бані і нанесіть по всій довжині волосся. Утепліть голову рушником. Через годину змийте маску і ретельно промийте волосся з шампунем.

  • поживна маска

До столовій ложці оливкової олії додайте 1 яйце і столову ложку меду. Можна суміш злегка підігріти на водяній бані. Одну половину отриманої маски втирайте в волосяну частину голови, а другу рівномірно розподіліть по вологому волоссю. Утепліть голову рушником. Через 30-40тмінут ретельно промийте волосся теплою водою з використанням шампуню.

  • Зволожуюча і живильна маска

Змішайте мед, сік алое і касторове масло в пропорції 1 до 1. Одну частину отриманої суміші втирайте в шкіру голови, іншу - рівномірно розподіліть по всій довжині локонів. Утепліть голову рушником і залиште маску на 30 хвилин. Потім добре промийте волосся під проточною водою без шампуню. Можна закріпити результат, ополоснув волосся відваром кропиви (білявим дівчатам) або хмелю (темноволосим).

Пара рад як відновити волосся після знебарвлення

Швидко відновити пошкоджені після знебарвлення волосся допоможуть теплі масляні обгортання. Підігрійте на водяній бані необхідну кількість реп'яхової, персикового, мигдального, абрикосового або масла виноградної кісточки. Розподіліть масло по всій довжині локонів, надіньте шапочку. Через 2 години гарненько промийте волосся.

Якщо волосся дуже сильно постраждали в процесі знебарвлення і самостійно відновити волосся не виходить, то можна звернутися за допомогою в перукарський салон. Відмінним варіантом стане глянцевание волосся або каутеризація. Сенс цієї процедури дуже простий: поживні речовини і мікроелементи, масла в процесі спеціальної термічної обробки набагато ефективніше проникають в стрижень пошкодженого волосся і лікують їх зсередини. Однак слід пам'ятати, що під час курсу каутеризації ні в якому разі не можна фарбувати волосся.

Також буде не зайвим пропити курс полівітамінів. І не забувайте про правильне збалансоване харчування. Постарайтеся менше пити кави і курити, так як нікотин і кофеїн руйнують вітаміну групи В, які особливо необхідні для здоров'я волосся. І не забувайте, що в першу чергу результат буде залежати не від кількості коштів для волосся, якими ви користуєтеся, а від систематичності. Чи не намагайтеся спробувати все і відразу. Виберіть той метод догляду, який вам зручніше, але використовуйте його при кожному митті голови.

Найкращими компонентами для знебарвленого волосся вважаються:

  • кефір;
  • масла рослинні і ефірні (з рослинними оліями потрібно бути обережними, так як масла приводять до вимивання кольору і надають жовтий відтінок, тому робіть маски не частіше 1 разу на тиждень); -
  • мед;
  • курячі яйця;
  • майонез;
  • лимон;
  • банан і авокадо;
  • цибуля;
  • трави.

Лікування волосся після освітлення, знебарвлення або мелірування народними рецептами

Як відновити освітлене волосся? Дешевший варіант - використання бабусиних рецептів для відновлення локонів. Маски важливо наносити двічі або тричі на тиждень перед миттям. Так як прояснені локони на коренях швидко жирніє, користуватися звичайним шампунем не надто результативно.

маски

Для ефективного домашнього шампуню потрібно половина великий ложки будь-якого рослинного масла, жовток, дрібку сухої гірчиці і чайна ложечка зеленої глини. Всі інгредієнти важливо змішати до однорідності. При занадто великий густоті можна додати пару ложок кип'яченої води. Засіб ідеально підходить для щоденного використання в якості домашнього шампуню.

Шевелюра після освітлення позбавляється натурального блиску. Для його відновлення блондинкам можна обполіскувати локони після миття підкисленою лимонним соком водою. Для брюнеток кращим засобом стане відвар шкаралупи волоських горіхів, руде волосся змусить сяяти відвар цибулиння, а здоров'я русявим Прядка після освітлення поверне чайна заварка.

Якщо після мелірування випадає волосся, потрібна коньячно-медова маска. Для неї потрібно змішати столову ложку коньяку з медом і збитим жовтком. Нанести масочку і накрити зверху плівкою з рушником. Залишити на півгодини і змити без мила. Ефективно і реп'яхову олію.

Для ефективної масочку до трьох великих його ложок додають пару жовтків і ложку порошку какао. Допускаються трав'яні збори і мед як доповнення до маски. Наносять її по довжині волосся, відступаючи на пару сантиметрів від коренів. Залишають на півгодини і змивають підкисленою водою. Реп'яхову олію можна користуватися для укладання і обробки січених кінців.

Зміцнити локони допоможе ромашкова маска. Для неї готують настій з ста мілілітрів води і сухого цвіту ромашки. Збір кидають в окріп і варять чверть години. Далі відвар остуджують і розводять в ньому столову ложку квіткового меду. Далі розподіляють по волоссю, наверх - шапочка і рушник. Залишають на годину і змивають.

Компонентами багатьох результативних засобів є масла будяків і оливи, а також сік алое. Для регенерує масочку змішують порівну масло касторки, мед і сік алое. Суміш Вмассируйте в шкіру, розподіляють залишки по волоссю і залишають на півгодини. Змивати масу потрібно прохолодною водою. Світловолосим дівчатам для ополіскування підходить відвар кропиви, темне волосся краще сприймуть відвар хмелю.

Якщо допомога волоссю потрібна швидко, їм необхідна безбарвна хна. Її розчиняють в залитим парою склянок окропу двох столових ложок квіток ромашки. Суміш наносять на голову, накривають рушником і тримають півгодини-сорок хвилин, змиваючи потім теплою водою.

масла

Кращі помічники у відновленні волосся - натуральні масла. Персикове, жожоба, масло виноградних кісточок живить і повертає сяйво. Перед кожним миттям масла втирають в шкіру, накриваючи зверху плівкою, і залишають на півгодини. Далі змивають.

Дієві і масляні обгортання. Знебарвленим і пофарбованим волоссям підходять абрикосове, мигдальне та реп'яхову. Перед нанесенням масло прогрівають. Розподіливши по волоссю, загортають зверху рушником і залишають на пару годин. Потім миють голову шампунем.

Нерідко після освітлення шкіра стає сухою. Щоб зняти цей симптом, розбавляють масло касторки однаковою кількістю часникового соку, цибулевого соку і соку лимона. Маску тримають чверть години і змивають. Аромати часнику і цибулі лимон нейтралізує повністю.

Для ополіскування освітленого волосся використовують відвари звіробою або хвоща. Гарні ополіскувачі з молоком або з пивом. З їх допомогою шевелюра стане сильнішою і відновиться. Дуже корисно приймати вітаміни А, В, Е. Вони необхідні для лікування випадіння волосся після освітлення.

Експрес-відновлення здоров'я шевелюри неможливо. Доведеться запастися терпінням. Фарбування і, тим більше, освітлення, для локонів даром не проходить, хоча іноді наслідки відразу непомітні. Однак професійні засоби, косметичні процедури і маски допоможуть повернути колишній вигляд і здоров'я шевелюрі. Швидкість результату визначається ступенем пошкодження. Однак локони будуть розчісуватися краще і менше ламатися і сіктися. Головне пам'ятати, що застосовувати ефективніше разом методики салонні і народні рецепти. В цьому випадку результат відновлення волосся після освітлення або знебарвлення порадує, хоча і не через один місяць.

Найпростіші методи відновлення волосся

Найпростіші методи відновлення волосся

  • Необхідно заглянути в перукарський салон для того, щоб позбутися від тієї частини волосся, яка вже не підлягає відновленню. Це будуть в основній своїй масі спалені кінці, які необхідно обов'язково зрізати.
  • Якщо ви до цих пір користувалися звичайним шампунем, в терміновому порядку слід придбати хоча б один з наступних варіантів шампунів: шампунь для освітленого волосся, шампунь для знебарвленого або фарбованого волосся, шампунь для ламких і пошкодженого волосся або для волосся після хімічної завивки.
  • Обов'язково треба придбати бальзами і маски по догляду за пошкодженим волоссям. Відновлення волосся після освітлення вимагає особливого дбайливого догляду. Буде краще, якщо ви підберете такі маски, які після втирання не потрібно буде змивати, ефект від них буде набагато сильніше. Читайте ще: Як вибрати фарбу для волосся.
  • Про сушінні шевелюри феном доведеться на деякий час забути, щоб процес відновлення проходив швидше.
  • Пластикові гребінці найкраще замінити на дерев'яні і постійно робити масажною щіткою масаж голови. Розчісувати локони потрібно тільки після повного їх висихання, звичайно ж, в природних умовах.

Відео: як відновити волосся після знебарвлення

Що таке знебарвлення волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com