рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як відмити варильну поверхню від жиру: скло, емаль і нержавійку

  1. Як відмити жир з металевої вручений поверхні
  2. Склокерамічна варильна поверхня і жирні плями
  3. Як очистити жир від емальованому поверхні

Плями жиру на чистій вручений поверхні доставляють господаркам дуже великий клопіт. Якщо їх вчасно не видалити, плями глибоко проникають в структуру практично будь-якого матеріалу, залишаючи неприємні розлучення і темні плями. Боротися з-жорсткому (грубими мочалками, металевими йоржиками і абразивними хімічними засобами) з такими плямами вкрай небажано - ризик сильно подряпати і безповоротно зіпсувати зовнішній вигляд "варіння" просто величезний. Але як в такому випадку вирішити проблему? Давайте дізнаємося.

Як відмити жир з металевої вручений поверхні

Як відмити жир з металевої вручений поверхні

Варильна поверхня з нержавіючої сталі тільки на перший погляд здається простою в обслуговуванні і догляді. На ділі виявляється, що навіть крихітні розлучення і сліди від вологого прибирання на ній добре помітні. Плюс, нержавіюча погано реагує з кислотами і хлором, тому чистити її засобами, що містять ці речовини просто заборонено.

За словами експертів знаменитої шведської компанії Electrolux, варильна поверхня з нержавійки легко очищається за допомогою:

  • мильно-содового розчину (можна брати рідке мило);

  • пасти з розпушувача для тіста і води;

  • миючих засобів з діючими речовинами на основі оксидів титану або ортофосфатов.

Важливо постаратися прибрати забруднення якомога швидше, щоб воно не встигло перетворитися в нагар. Але якщо ви все-таки пропустили момент і на вручений поверхні утворилися застарілі плями, використовуйте для їх видалення парогенератор. Пар швидко і безпечно очистить металеву поверхню, не залишивши ні плямочки.

Склокерамічна варильна поверхня і жирні плями

Склокерамічна варильна поверхня і жирні плями

Варіантів видалення жирних плям зі склокераміки трохи більше, ніж з металевою. Головне правило: щоб в рідиною для чищення були відсутні абразивні частинки, які залишають подряпини на поверхні. В іншому обмежень немає, тому для видалення жиру можна застосовувати навіть агресивні засоби:

  • лимонний сік або лимонну кислоту;

  • столовий оцет;

  • нашатирний спирт;

  • спеціальний очищуючий крем для склокераміки.

РАДА: для боротьби із застарілими плямами жиру використовуйте спеціальний скребок. Він дозволяє легко стерти бруд, не створюючи при цьому подряпин. також експерти Електролюкс рекомендують купувати набори з металевими змінними лезами, оскільки вони довго зберігають свою ефективність на відміну від пластикових скребків, які через час затупляются і залишають подряпини.

Як очистити жир від емальованому поверхні

Як очистити жир від емальованому поверхні

Емальовані поверхні можна вважати самими невибагливими у догляді. Щоб надовго зберегти привабливий зовнішній вигляд емальованому варильної поверхні потрібно дбайливо ставитися до емалевому покриттю, не допускати появи відколів і виключити абразивні миючі засоби та грубі щітки. Боротися з жиром на емалі можна:

  • за допомогою пасти з соди;

  • розведеною у воді лимонною кислотою;

  • засобом для миття посуду.

РАДА: під час будь-якої прибирання пам'ятайте про техніку безпеки. Працюйте з агресивними речовинами тільки в рукавичках і не допускайте їх попадання в очі і на відкриту шкіру. У разі, якщо засіб все-таки потрапило на слизову, негайно промийте очі великою кількістю чистої прохолодної води і відразу покажіться лікареві.

Але як в такому випадку вирішити проблему?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com