Статьи
Березовий сік
Inese Кухарчук 4 рівня
- 6 квiтня 2009, 23:52
- 101063
Зараз сезон на березовий сік і дуже прикро, що він швидко закінчується. Хочу запропонувати два рецепта, як зберегти його до літа. Може бути комусь стане в нагоді!
Додати цукор, родзинки, лимон - на 1 літр потрібно-15 грам цукру, 4 шт родзинок, 1 \\\\ 10 частина лимона. Закрити посуд, потримати при кімнатній температурі 3-5 днів. Потім помістити на холод.
Варіант другий-Свіжий березовий сік влити в скляну банку або балон, поставлений в плетений короб, додати кілька корок житнього хліба, витяжку з лимонної кірки (на 1 літр сока- 1 чайну ложку витяжки), закрити і помістити на холод (5 -10 градусів ). Через 4 -6 тижнів березовий сік набуває приємний кислуватий смак. За бажанням можна додати цукор або мед і пити влітку як прохолодний напій.
Приготування витяжки-цедру лимона залити спиртом або горілкою і залишити поки рідина не забарвиться і придбає смак і аромат лимона.
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше