рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Редакція тестує: колекція макіяжу Maybelline New York GiGi Collection

Ось як описує колекцію виробник:

Ексклюзивна лінія косметики, створена брендом Maybelline New York в колаборації з супермоделлю Джіджі Хадід. Натхненна бурхливим стилем життя на Східному і Західному узбережжі, Джіджі стала творцем двох абсолютно різних, але таких спокусливих і непередбачуваних колекцій: EAST COAST GLAM і WEST COAST GLOW.

Тая Куденко, редактор

Палітра тіней West Coast Glow Eyeshadow Palette (+ скошена пензлик)

У палетку входять шість відтінків різних текстур - матовою, сатиновою і з шіммери. Вони красиво поєднуються між собою і підходять дівчатам як з холодним (як у мене), так і з теплим подтоном шкіри. Мені особливо сподобалися відтінки з шіммери: мерехтіння у них помітне, але досить делікатне. А ось з глибокими відтінками начебто коричневого було непросто: при сухому нанесенні їх пігмент практично не видно. Якщо наносити тіні вологим пензлем і на базу, колір стає більш явним, але все ще не таким насиченим, як в упаковці.

При цьому у палетки більше переваг, ніж недоліків: універсальна палітра, різноманітність фінішів і стильна матова упаковка. А ще палетка дуже легка і мініатюрна: поміщається на долоні - поміститься і в косметичці самих скромних розмірів.

Ск ошень пензлик для макіяжу Eyeshadow Brush 17

Робити макіяж краще за допомогою скошеної пензлика - така в колекції Джіджі теж є. У неї дуже м'який ворс і зручна форма, завдяки чому тіні зовсім нескладно розтушовувати. Макіяж-умільці можуть використовувати таку пензлик і для того, щоб підводити тінями повіку: для цього достатньо змочити кінчик пензля в термальною або звичайній воді.

Оцінка: 4/5

Дарина Драченко, шеф-редактор сайту

Помада East Coast Glam відтінку GG10 Taura

Довгий час була переконана в тому, що варіації на тему nude в помадах зовсім не моя тема, але Олена Тулбанова поставила собі за мету довести зворотне і підібрала мені відтінок з колекції GiGi X Maybelline - GG10 Taura. Він дійсно виявився вдалим: правильний бежевий з легким рожевим подтоном - то, що потрібно блондинці з холодною шкірою. До текстурі і аромату претензій теж немає, а ось стійкість - на четвірку.

Оцінка: 4/5

Хайлайтер Strobing Liquid

Обожнюю праймери зі світловідбиваючими частинками - останнім часом саме вони надають особі свіжий вигляд після недосипу. Рідкий хайлайтер з колекції East Coast Glam мені теж дуже сподобався: легкий, з невеликою кількістю шиммера, добре поводиться як база під макіяж. Відмінний бюджетний варіант як для вечірнього, так і для денного макіяжу, до того ж в дуже симпатичною упаковці!

Оцінка: 5/5

Алена Тулбанова, б'юті-редактор

Підводка для повік East Coast Glam Gel Eyeliner

У підводки тонка кисть у вигляді фломастера з загостреним кінчиком, в міру м'яка і пружна, яка дозволяє каллиграфичностью вимальовувати як найтонші, так і виразно широкі лінії. З нею дуже легко виходить вивести гарний загострений кінчик стрілки. А ось стійкість кошти - на четвірку. Справедливості заради хочу зазначити, що у мене дуже жирні повіки і практичні будь-яка, крім коштів з професійних ліній, косметика з часом відображаються на верхньому столітті - доводиться постійно стежити за макіяжем і підправляти лінію протягом дня. У моєї колеги таких нарікань до цієї підводці не було. Трималася довго, без найменшої вади. Заздрю.

Оцінка: 4/5

Тонуючий праймер East Coast Glam Tinted Primer

Моя перша емоція, коли я вперше побачила відтінок кошти: «Це точно не для мене, він занадто темний». Однак, спробувавши засіб, була приємно здивована отриманим ефектом. Темний тон при розтушовуванні магічним чином трансформується, підлаштовується під колір шкіри. Праймер вбирається за кілька секунд, не забиває пори і не відчувається на шкірі. Особливі вади шкіри не приховує, але колір обличчя вирівнює, створюючи дуже свіжий, відпочив вигляд з легким ефектом засмаги, немов я тільки повернулася з курорту. І що найголовніше для мене - відтінок засмаги видно, а сам праймер - немає: навіть якщо придивитись, чи не видно різницю з кольором на шиї і на обличчі. Дивно, але факт. Те, що потрібно для блідої шкіри, знудженої за літом. До речі, для літнього сезону цей праймер буде не менш актуальним, він відмінно підкреслить засмагу.

Оцінка: 5/5

http://www.cosmo.com.ua/byuti-layfhaki-znamenitih-modeley-kotorie-prigodyatsya-kazhdoy-devushke/

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com