рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зодіакальна сумісність від Тамари Глоба. Як складаються стосунки різних знаків Зодіаку?

Щасливі і гармонійні відносини складаються з безлічі факторів. Це і психологічна зрілість партнерів, і спільні цілі, і, безумовно, любов. Однак деякі союзи мають більше шансів, ніж інші . Вся справа в зодіакальною сумісності. Відомий астролог Тамара Глоба розрахувала сумісність різних знаків Зодіаку. Перевірте, схоже це опис на вас?

Перевірте, схоже це опис на вас

Овен - Овен. Цей союз зустрічається дуже рідко. Природжені лідери, Овни не готові поступатися верховенство в родині комусь іншому. Їхнє спільне життя - постійне змагання, а періоди миру і затишку - лише провісники величезної бурі.

Овен - Телець. Цей союз можливий тільки в тому випадку, якщо чоловік - Овен, а жінка - Телець. Але навіть в такому випадку Тельцю доведеться набратися терпіння і беззастережно визнавати верховенство Овна. Це досить конфліктний шлюб, проте якщо Телець набереться мудрості, а Овен буде максимально стриманим і ніжним, цей союз може стати прикладом того, як притягуються протилежності.

Овен - Близнюки. Це дуже яскравий і динамічний союз. Обидва партнери імпульсивні і легкі на підйом. Згодом ці пристрасні коханці стають один для одного ще і кращими друзями. Якщо спочатку Овни страждають від мінливості і легковажності Близнюків, а ті, в свою чергу, незадоволені напористістю і грубістю Овнів, то з часом обидва партнери виробляють оптимальну тактику поведінки, і союз їх стає міцнішою з кожним роком.

Овен - Рак. Досить сумнівний союз. Спочатку кожного з партнерів приваблюють риси іншого, яких не вистачає йому самому. Однак міцні відносини їм надається складно вибудувати саме через занадто різних проявів почуттів і емоцій. Раки дуже потайливі і емоційні, Овни занадто прямолінійні і гарячність для чутливих Раков.

Овен - Лев. Цей шлюб може бути сповнений конфліктів і пристрасних примирень. Цю пару часто об'єднує спільна справа, будь то хобі, бізнес або виховання дітей. Їм непросто порозумітися, проте Львів залучає поривчастість і безпосередність Овнів. Якщо Леви не будуть надто гонорові, їх союз може бути міцним і довговічним.

Овен - Діва. Це досить рідкісний союз. Імпульсивні і пристрасні Овни наштовхуються на холодність і повільність Діви. Відчувши себе ошуканим, він, швидше за все, піде підкорювати нові серця. Навіть якщо вони не розійдуться, то будуть жити один з одним як чужі.

Овен - Терези. Ці знаки - повна протилежність один одного. Але в даному випадку це грає тільки на користь цього союзу. Стримана, чарівна і тонка натура Терезів просто заворожує прямолінійних і наївних Овнів. Однак Терезам слід бути дуже обережними з Овном - цих людей не можна ставити в рамки і обмежувати, інакше союз може розпастися.

Овен - Скорпіон. Це дуже складний союз двох сильних особистостей. Овни звикли бути лідерами і йти напролом до своєї мети, однак вони часто не розуміють, що Скорпіони маніпулюють ними за допомогою хитрості і вивертів, фактично перетягуючи ковдру на себе. Коли вони усвідомлюють це, то або ламаються, перетворюючись в тихого баранчика, або ж виростають духовно. У цієї пари все в порядку з пристрастю, проте побут - не їхня сильна сторона.

Овен - Стрілець. Стрілець, мабуть, єдиний знак, який може підкорити Овна. При цьому робить він це без скандалів і насильства, так як є наставником і вчителем для Овна. Звичайно, імпульсивності цим знакам не позичати, проте це лише додає пристрасті їхнім стосункам.

Овен - Козеріг. Найчастіше цей союз приречений на взаємне нерозуміння і самотність удвох. Козероги хочуть перевиховати Овнів, а ті або ж стають безпорадними і безініціативними, або ж скандалів і розривів не минути.

Овен - Водолій. Цей союз може стати ідеальним: ніхто не дає стільки свободи і самостійності Овна, як Водолій, долає партнера своїм авантюризмом і неординарністю. Обидва черпають один від одного величезне натхнення і розвиваються творчо і духовно.

Овен - Риби. Досить важкий, але, тим не менш, поширений союз. Цей шлюб може стати успішним, тільки якщо ролі партнерів будуть чітко розподілені, і один з них беззаперечно поступиться кермо влади іншому.

Телець - Телець. Досить рідкісний шлюб. Ніхто з партнерів не бажає поступатися іншому навіть в дрібницях, згуртувати їх може хіба що страх перед змінами і загальний побут, прихильність до комфорту, вдома і дітям.

Телець - Близнюки. Чи не найуспішніший союз, хоча і дуже поширений. Тельців привертає легкість, товариськість і ерудиція Близнюків, а ті, в свою чергу, шукають в тільце хазяйновитість і вірність. Цей союз вічно терзає ревнощами, і часто партнери живуть один з одним, як чужі люди.

Телець - Рак. Цей гармонійний союз тримається на взаємній любові партнерів до домашнього затишку, дітям, постійності і маленьких радощів життя. Навіть незначні інтрижки на стороні лише зміцнюють цей шлюб, так як партнери черговий раз переконуються в тому, що немає нічого кращого, ніж друга половинка, яка завжди втішить, зрозуміє і простить.

Телець - Лев. У цих відносинах є місце як пристрасті, так і подразнення і нерозуміння. Леви шукають захоплення і люблять грати на публіку. Тельців дратує таке демонстративне поведінка і епатажні витівки Львів. Вони хочуть жити розміреним і спокійним життям. Він хоче прив'язати Льва до дому, чому той вперто противиться.

Телець - Діва. Щасливий союз двох практичних реалістів. Їх об'єднує прагнення до матеріальних задоволень. Обидва цінують спокій і мир в сім'ї, відрізняються хазяйновитістю. Поява дітей зміцнює цей шлюб, а конфлікти можуть траплятися через ревнощі Тельця і ​​холодності Діви-чоловіки.

Телець - Терези. Цей, на перший погляд, ідеальний союз приречений на провал через наростаючого нерозуміння і роздратування. Взаємні докори і образи виливаються в відсторонення і холодність один до одного.

Телець - Скорпіон. Це скоріше коханці, ніж дружини. Їх магнетична пристрасть виливається в пересичення, вони розлучаються голосно і назавжди, тільки потім, щоб знову зійтися. Такі гойдалки можуть тривати, поки партнери повністю не вичерпають один одного.

Телець - Стрілець. Цей союз можливий лише як шлюб за розрахунком. Стрільці схильні до безапеляційно і нав'язування своєї думки, з чим ніяк не може змиритися впертий Телець. Ці відносини не рятують навіть діти.

Телець - Козеріг. Один з найбільш сприятливих спілок. Лідер в цих відносинах - Козеріг, який стає для Тельця батьком і наставником. Іноді такі моралі доводять Тельців до сказу, тоді Козеріг йде на позадкував, тільки потім, щоб дати партнеру охолонути, а після знову почати командувати.

Телець - Водолій. У цієї пари мало шансів на щасливий шлюб. Тельці не можуть зрозуміти потребу Водоліїв до свободи і незалежності. Їх цінності діаметрально протилежні. З пристрасті в холод, з любові в ненависть - їх відносини рідко бувають гармонійними і тривалими.

Телець - Риби. Для вразливих і чуттєвих Риб, Тельці лишком прямолінійні і грубі. Тельці ревнують грайливих Риб, а ті, в свою чергу, не можуть задовольнити пристрасних і сексуальних Тельців. Цей союз можливий, тільки якщо Телець буде досить м'яким, а Риби - наївною і простою.

Близнюки - Близнюки. Дружба чи вільні стосунки. Ці партнери занадто добре розуміють один одного. Їх постійна потреба в нових відчуттях і емоціях робить стабільні відносини неможливими. Вони дуже схожі, щоб доповнювати один одного, і дуже незалежні, щоб залишатися разом.

Близнюки - Рак. Щодо успішні відносини. Цим людям буває цікаво разом - вони обидва інфантильні і непостійні. Їм є чому повчитися один у одного. Однак Ракам не слід намагатися прив'язати до себе Близнюків. Відчувши, що їх тримають на короткому повідку, Близнюки просто йдуть.

Близнюки - Лев. Дуже міцний союз. Близнюки захоплюються епатажними і яскравими Левами. Вони готові прислужувати їм і всіляко догоджати. Обидва знаки дуже товариські і привабливі, тому світське життя і різні соціальні заходи їх тільки зближують.

Близнюки - Діва. Їх тягне один до одного, але стосунки ці дуже неміцні. Партнерам потрібно навчитися йти на компроміси і поступатися, чого Близнюки категорично не хочуть робити. Тому надія в цих відносинах тільки на мудрість і поступливість Дев.

Близнюки - Терези. Ваги створюють гармонію і затишок в життя Близнюків. Вони вміють вправно і непомітно маніпулювати Близнюками, ніколи при цьому не виявляючи насильства або грубості. Досить успішний союз, особливо якщо у партнерів є спільні інтереси або коли вони працюють в одній сфері.

Близнюки - Скорпіон. Близнюки - чи не єдиний знак, який збиває з пантелику Скорпіона і викликає в ньому то захоплення, то нерозуміння. Занадто легкі по натурі, Близнюки - незбагненна загадка для складних і поглиблених в себе Скорпіонів. Усвідомивши свою владу над Скорпіонами, Близнюки намагаються перевиховати їх. Обидва партнери балансують на межі страждань і задоволення від таких відносин.

Близнюки - Стрілець. Це союз учня і вчителя. Стрільці керують Близнюками, але обидва партнера черпають велику вигоду з таких відносин і мають великий простір для духовного зростання. Щоб не дати цим стосункам вичерпатися, партнерам необхідна постійна зміна обстановки, нові знайомства і яскраві фарби.

Близнюки - Козеріг. Рідкісний і вкрай невдалий союз. Спочатку Козерогів привертає легкість і освіченість Близнюків, але з часом їх починає дратувати легковажність і непостійність партнера. Близнюки, залучені сумної загадковістю Козерогів, з часом наштовхуються на стіну холоду і замкнутості. Козеріг в щоб те не стало намагається перевиховати партнера. Цьому він готовий присвятити все життя. В іншому випадку - шлюб розвалюється.

Близнюки - Водолій. Це вдалий союз. Партнерам є чому повчитися один у одного, і ці відносини стають стимулом духовного зростання для обох. Їм ніколи не буває нудно один з одним. Водолії настільки різнобічні і мінливі, що у Близнюків просто не виникає потреби в іншому партнерові.

Близнюки - Риби. Це дуже інтелектуальні відносини. Близнюки захоплюються розумом Риб і впевнені, що нарешті знайшли свій ідеал. Але варто Близнюкам почати проявляти мінливість, Риби йдуть, тому що не терплять невірності.

Рак - Рак. Частий і досить успішний шлюб. Ракам потрібен близнюк, який буде розділяти їх погляди на світ і розуміти їх емоційну природу. Цей шлюб дуже бурхливий і чуттєвий: скандали, образи і сльози змінюються пристрастю і ніжністю. І це саме те, чого вони обидва хочуть.

Рак - Лев. Дивний і досить рідкісний союз. Рак вміє зачарувати Льва і буквально затьмарити його волю. Але, вибравшись з пелени чар, Леви і далі прагнуть до блиску, слави і суспільству. Ракам ж потрібен домашня людина. Якщо їм все ж таки вдасться пристосуватися до характерів і потреб один одного, їх шлюб буде дуже інтригуючим і нудним.

Рак - Діва. Вдалий шлюб. Діви захоплюються тонким душевним складом Раков і готові вкотре пробачити їх і зрозуміти. Раки ж цінують мудрість і самовіддане служіння родині, на яке здатні лише Діви.

Рак - Терези. У цьому союзі між партнерами завжди зберігається якась дистанція. Їхні стосунки можливі, тільки якщо Терези візьмуть на себе обов'язки зберігача вогнища і затишку, що, в принципі, їм цілком до душі.

Рак - Скорпіон. Цих людей так і тягне один до одного. Проте, їх союз малоймовірний, адже Раки не можуть довго перебувати під тиском Скорпіонів. Вони спантеличують один одного, дивують і ставлять в тупик. Ці відносини можливі тільки при нетиповість обох знаків Зодіаку.

Рак - Стрілець. Цей союз схожий на американські гірки: спади змінюються підйомами і ще більшими проваллями. Стрілець прагнути заволодіти Раком, його думками і думками. І коли той не піддається йому, відносини розпадаються.

Рак - Козеріг. Козеріг любить переробляти партнера під себе. Він намагається перевиховати Рака, що неможливо, в принципі. Цей союз приречений на конфлікти, розчарування і взаємні претензії.

Рак - Водолій. Частий, але не найвдаліший союз. Ці відносини заподіюють багато болю Раку, який намагається всіляко утримати незалежного і волелюбного Водолія. Але, незважаючи на всі жертви, той рано чи пізно йде. А коли повертається, все повторюється знову.

Рак - Риби. Відносини цих знаків Зодіаку досить складно передбачити. Вони обидва дуже чуттєві та емоційні, саме тому у кожного бувають часті перепади настрою. Проте, їх тягне один до одного, і навчившись домовлятися і жертвувати власними інтересами, вони можу побудувати дуже щасливі відносини.

Лев - Лев. Союз цих двох знаків досить рідкісний, але все ж можливий. Більш того, в разі нетиповість партнерів він вдалий, особливо дітьми: яскравими, творчими, цікавими. Правда, іноді (але дуже рідко) буває навпаки: яскраві батьки затьмарюють власних дітей, які ростуть без особливих талантів і індивідуальності.

Лев - Діва. Несприятливий союз, повний нерозуміння і відчуження. На зорі відносин кокетлива, але прохолодна Діва буквально розпалює Льва. Однак з часом обман стає очевидним, і обидва партнери починають бачити один в одному масу недоліків. Льва (особливо Левицю) глибоко ранить дріб'язковість і прискіпливість Діви, а також її кокетування. Якщо навіть Діва не зраджує своєму партнеру, її поведінку доводить Льва до сказу. Але за умови нетиповість знаків або в разі загальних високих творчих інтересів шлюб може бути благополучним.

Лев - Терези. Ваги - найкращий з усіх повітряних знаків партнер для Лева. Союз царственого Льва і гармонійних врівноважених Терезів обіцяє блиск, гармонію, сталість.

Лев - Скорпіон. Сильне чоловіче начало в з'єднанні з неймовірним жіночим магнетизмом народжує божевільну пристрасть, непідвладну розуму. Але постійно жити в такій напрузі неможливо. Якщо шлюб не розпадеться, з роками почуття або перегорають, або трохи тьмяніють, і партнери живуть кожен сам по собі спогадами про минуле.

Лев - Стрілець. Любов і шлюб цих знаків часто підживлюються взаємним авторитетом, загальним світоглядом і спільною роботою. Обидва схильні до азарту і авантюр, люблять пригоди і подорожі. Однак відносини партнерів не обмежуються тільки святом, задоволеннями, світським життям. Найчастіше в їх основі лежить напружений спільна творчість. Зате удвох вони багато чого домагаються.

Лев - Козеріг. Союз цих двох знаків непростий, складний, але цілком можливий. Лев підкуповує Козерога своєю щедрістю і солодкими обіцянками, які, як правило, не виконує як в силу свого характеру, так і в зв'язку з об'єктивними обставинами. Однак Козеріг довго вірить і чекає обіцяного, коли ж нарешті розуміє, що його обдурили (точніше, він сам помилився), відчуває глибоке потрясіння, розчарування. Льву також непросто будувати відносини з Козерогом: спочатку він шукає за зовнішньою суворістю Козерога пристрасть (і часто не помиляється), але з часом втомлюється від прямої і нехитрої життєвої стратегії Козерога - йому просто необхідні зміни і нові враження.

Лев - Водолій. Такі союзи, як правило, недовговічні. Спочатку обидва знака відчувають сильний потяг один до одного, але з часом, зрозумівши свою кардинальну протилежність, найчастіше розходяться. Лев любить бути в центрі уваги, Водолій, навпаки, намагається триматися непомітно і незалежно. Те, що для Льва - певні "символи" і обов'язкові атрибути життя, для Водолія - ​​тільки «дрібниці», яким він не надає ніякого значення. Однак в зрілому віці і при високому духовному потенціалі ці люди розуміють, що протилежності не тільки притягуються, але і становлять єдине ціле.

Лев - Риби. Мабуть, найскладніший союз для Лева. Заворожений глибиною і таємничістю Риб, Лев готовий покласти до ніг свого обранця весь світ! При цьому Лев дуже страждає, особливо якщо не зустрічає взаємності. Ця любов трагічна, вона несе смерть. І тільки якщо Лев без оглядки слід за Рибами і готовий мінятися, перероджуватися, відносини можуть бути тривалими.

Діва - Діва. Союз двох представників цього знака, як правило, вдалий і щасливий, адже вони краще ніж хто небудь знають характер і вимоги один одного.

Діва - Терези. Дуже частий і теж вдалий союз. І Діва, і Терези багато в чому схожі: обидва прагнуть до рівноваги, їм просто необхідні комфорт, затишок і благополуччя. І хоча Ваги знають про все потроху, але поверхово, а Діви, навпаки, вважають за краще глибоко вивчати проблему, аналізуючи всі сторони питання, обидва доповнюють відсутні якості один одного.

Діва - Скорпіон. Тільки лагідна, мудра и терпляча Діва здатно пріборкаті прістрасного, активного Скорпіона. Магнетизм и надчуттєвого Скорпіона розбурхують Діву. Щоб протістояті Йому, вона напружує всі сили, від цього - вічний стан бойової готовності. Шлюб буде вдалині и благополучно только в тому випадка, если у Діви и Скорпіона дуже Сильні характери. Однак в такому шлюб не буде спокою - чоловік і жінка весь час ніби відчувають один одного, їхні взаємини залишаються на межі кризи.

Діва - Стрілець. Це рідкісний, але часто дуже міцний союз. Як правило, економна Діва болісно сприймає марнотратство і щедрість Стрільця, що є приводом до незадоволення і навіть сварок. Представників цих знаків може об'єднати взаємне служіння суспільству (наприклад, у соціальній чи релігійній сфері). В такому випадку Діва служить цілям і планам Стрільця, як і її покровитель Меркурій служить Юпітеру.

Діва - Козеріг. Врівноважений і міцний союз. Обидва реально дивляться на життя, тверезі і практичні. Козерогові імпонують розумні вимоги і критичний розум Діви, а також здатність помітити маленьку, але важливу деталь, без якої не вирішити глобальну проблему. У свою чергу, Діва пізнає з Козерогом приховані для неї таємниці кохання, їй життєво необхідні його ніжні слова, компліменти. Особливо об'єднують партнерів діти.

Діва - Водолій. Союз рідкісний. Діва любить і цінує будинок, комфорт, затишок. Для Водолія на першому місці - свобода, пригоди, яскраві враження. Будинок для нього - виключно те місце, куди він може повернутися, втомившись від друзів, проблем, подорожей. Шлюб може бути заснований тільки на терпінні і всепрощення Діви. І триває, поки у Діви вистачає терпіння.

Діва - Риби. Складний і рідкісний союз. Містичні, розсіяні Риби і конкретні Діви часто зовсім не розуміють один одного. Діва бережливо, господарська, але в любові подібна прекрасної Снігуроньці: «хочу любити, а слів любові не знаю». Особливо погано, якщо Риба - жінка: її принижує прагматичність Діви-чоловіки. Насправді у цих знаків різна енергетика і різний світогляд.

Ваги - Терези. У представників свого знаку Терези бачать своє відображення, свого партнера, і разом з тим - противника. Шлюб може бути благополучним тільки в тому випадку, якщо Терези різних типів.

Ваги - Скорпіон. Шлюб досить гармонійний. Урівноважені Терези і бунтівний Скорпіон доповнюють один одного, допомагають орієнтуватися в складних ситуаціях. Інтимна сторона їхнього життя дуже бурхлива, пристрасна і глибока.

Ваги - Стрілець. Прекрасний союз. В його основі лежать не тільки любов і дружба, а й загальний світогляд. Обидва прагнуть до активної діяльності і, як правило, завдяки підтримці один одного разом досягають певного суспільного становища.

Ваги - Козеріг. Також досить гармонійний союз, де партнери легко знаходять спільну мову і доповнюють один одного. Козероги захоплюються педантичними Терезами, їх розважливістю і помірністю. Як правило, Ваги направляють Козерогів, є для них вчителями та наставниками. Однак в любові, інтимних відносинах може виникнути цілковите нерозуміння. На тлі повного благополуччя партнери можуть холодно і різко розлучитися, обсипаючи один одного прокльонами.

Ваги - Водолій. Вдалий плідний союз, особливо якщо партнери займаються однією справою. У такому випадку їх об'єднують спільні творчі плани, спільні оригінальні ідеї. І Ваги, і Водолій мають багато спільного: люблять веселі компанії, друзів і з задоволенням подорожують.

Ваги - Риби. Трагічний, навіть фатальний союз для Риб. Терези люблять чітко регламентовані відносини і строгу форму у всьому. Риби, навпаки, «виходять їх берегів» в почуттях. Ваги - великі індивідуалісти, навіть егоїсти, а Риби прагнуть до єдності і розчинення в партнері. Тому нерозуміння Терезів сприймають як черствість і дуже страждають.

Скорпіон - Скорпіон. Відомо, що два Скорпіона в одному будинку не уживаються. І все ж такий союз можливий, хоча і досить рідкісний. Два сильних і в якійсь мірі змагаються партнера постійно тягнуться один до одного, але при цьому разом їм тісно. Остаточно розлучившись, а потім зустрівшись через багато років, вони спочатку готові забути всі образи. Але, не встигнувши добігти до дружніх обіймів, починають підозріло і холодно дивитися один на одного. І залишаються на різних сторонах дороги.

Скорпіон - Стрілець. Дивний, але частий союз. Азартні коханці, подружжя-однодумці, вони як би підхльостують один одного до дії. І разом домагаються удвох дуже багато чого. Їх шлюб цементують діти: і Скорпіон, і Стрілець - прекрасні, уважні батьки.

Скорпіон - Козеріг. Цей союз може бути дуже вдалим - як будь-який союз двох сильних особистостей. Як правило, їх об'єднують дуже глибокі почуття, які зберігаються протягом довгих років. Якщо ж партнери розходяться, то стають противниками і навіть ворогами.

Скорпіон - Водолій. Як правило, досить довгий і міцний союз. При цьому нудьгувати партнерам не доводиться: їх відносини кілька ексцентричні, вони придумують нові і нові повороти в долі. Мирні періоди спільного життя змінюються довгою війною, яка рано чи пізно закінчується примиренням - до наступної війни. Але при цьому їм дуже важко відмовитися один від одного.

Скорпіон - Риби. Найчастіше гармонійний союз, повний любові і розуміння. Риби поступаються роль лідера Скорпіону, який майже завжди бере верх, явно чи таємно направляючи партнера.

Стрілець - Стрілець. Їхнє спільне життя буде схожа на боротьбу за владу. Жоден з партнерів не готовий поступитися іншому верховенство в будинку. Згуртувати їх здатні лише великі спільні цілі або неприємності.

Стрілець - Козеріг. Стрільці намагаються нав'язати Козерогам норми поведінки в суспільстві, мораль і закони . Але для Козерога єдиним авторитетом є його внутрішні життєві принципи. Так що шлюб цей можливий лише за розрахунком або ж якщо обидва партнери досягли дуже високого рівня духовності.

Стрілець - Водолій. Відмінний союз. Життя цієї пари сповнена пріключній, змін, частки авантюризму і легкості. Вони дають один одному необхідну свободу, але при цьому кожен з них знає, що краще партнера йому не знайти. Їм цікаво разом, а креатив і гумор ніколи не дасть їм загрузнути в сірих буднях. У такому союзі партнери відчувають себе вічно молодими і повними натхнення.

Стрілець - Риби. Ці люди рідко розуміють один одного: активний, динамічний і відкритий Стрілець дратує поглиблених в себе і таємничих Риб. Згуртувати їх можуть тільки дуже високі ідеї, такі як спільна віра, релігія і містицизм.

Козеріг - Козеріг. Ці два впертого не можуть до кінця відкритися один одному, тому дуже часто бувають самотні в своїх відносинах. Проте, часом їм вдається знайти компроміс, і тоді вони стають двома половинками одного цілого.

Козеріг - Водолій. Ці відносини - плід обопільного самотності. Спочатку партнерам здається, що вони ідеально доповнюють один одного. Водолій бачить в Козерозі сталість і вірність, не розуміючи, що той не готовий впускати нікого в свій внутрішній світ. А Козеріг передчасно сподівається на свободу, не усвідомлюючи, що Водолій хоче її тільки для себе, а партнера прагне прив'язати до дому.

Козеріг - Риби. Цей союз може бути дуже успішним, за умови, що обидва партнери будуть прагнути до саморозвитку. Тоді вони здатні перевернути гори. В іншому ж випадку прагматичність і приземленість Козерогів призведе до розпаду відносин.

Водолій - Водолій. Дуже рідкісний союз двох незалежних особистостей. Якщо партнери зможуть побудувати рівноправність і приділяти належну увагу дому та побуті, у них є шанс побудувати міцні відносини.

Водолій - Риби. Дивний і рідкісний союз. Проблеми в побуті у цієї пари неминучі. Зате обох привертає містика, філософські розмови на високі теми і пошук духовності. Стати одним цілим їм заважає страх розчинитися в партнері і втратити свою власну особистість.

Риби - Риби. Рідкісний і дуже глибокий союз. Партнери бачать один одного наскрізь і не переносять півзаходів. «Все або нічого» - ось їх девіз по життю. Найчастіше вони розходяться спокійно і за обопільною згодою, просто не бачачи майбутнього в своїх відносинах. Якщо вони зможуть відкинути все зайве і повністю розчинитися один в одному - їх чекають дуже інтенсивні і глибокі відносини.

джерело

Перевірте, схоже це опис на вас?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com