рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Водолій і Риби: сумісність в любовних відносинах

  1. Загальна характеристика
  2. Якщо чоловік - Водолій
  3. Якщо чоловік - Риби
  4. Сумісність в близькості
  5. Взаємини в роботі
  6. дружні взаємини

Хочете дізнатися, наскільки близькі один одному Водолій і Риби? Сумісність в любовних відносинах цих двох знаків дивує. І тим не менше, навіть їм варто попрацювати, щоб створити гармонійну пару. А про секрети читайте нижче. 😉

Загальна характеристика

Відносини Водоліїв і Риб один з одним складаються не завжди просто, але при належній удачі вони зможуть йти по життю разом довго і успішно. Обидва знаки мають позитивні сторони характеру, які допоможуть налагодити відносини. Відносини Водоліїв і Риб один з одним складаються не завжди просто, але при належній удачі вони зможуть йти по життю разом довго і успішно

Риби - неконфліктні і позитивні, незлобиві і доброзичливі, готові підлаштовуватися під Водоліїв, самостійних і креативних. Уміння останніх керуватися розумом і логікою, а не емоційними оцінками теж сприяє побудові міцних і тривалих відносин. Головне - щоб обидві сторони не забували про різницю в сприйнятті світу, життєвому укладі і цінностях.

Якщо чоловік - Водолій

Обидва знаки - це особистості, які витають у хмарах. Фантастичний світ, створений уявою, для обох набагато важливіше існуючої реальності. Є й різниця - Водолії екстравертність і активно спілкуються зі світом зовні, а Риби рідко випливають на поверхню з глибоких вод свого світовідчуття.

Пристрасть між ними буде романтичною, вибуховий і яскравою, але реальне життя невідворотно внесе розлад у прекрасну ніжність їхніх стосунків. Побутові проблеми, роботи по господарству мало цікавлять і чоловіка-Водолія, і жінку-Рибу - їх пріоритети далекі від матеріального облаштування сімейного життя.

В результаті будинок буде покинутий, фінанси не впорядковані, тому що ні один, ні інший партнер не буде вкладати душу в облаштування житла або контролювати наявність потрібних речей. Сварки і лайка будуть з'являтися на рівному місці або через дрібниці, хоча насправді причина - неналаженность побутові умови і брак фінансів. Обидва вважають, що проблеми повинен вирішувати інший, що служить невичерпним джерелом взаємних образ, збурень і образ.

Читайте також: як Риби уживаються в шлюбі з Терезами .

Здатність поступитися власними пріоритетами і займатися хоча б зрідка забезпеченням комфорту - мало не єдине, що може врятувати шлюб чоловіка-Водолія з Рибами. Якщо цього не буде, то їх спільне життя приречена на нескінченну низку конфліктів.

Дружині-Рибам потрібно буде вкласти достатньо зусиль, щоб їх будинок став затишним і бажаним, таким, щоб в нього хотілося повертатися знову і знову, а ось Водолія варто обмежити свої контакти поза домом. Міцна і стабільна сім'я може вийти і зусиллями одного з подружжя.

Якщо чоловік - Риби

У подібному розкладі не варто чекати вогняного роману, але при цьому вони зможуть комфортно співіснувати. Подружнє життя жінки-Водолія і чоловіки-Риб - фактично партнерство двох однодумців, які шукають не вибухову пристрасть, а взаєморозуміння і гармонію.

Риби, які звикли жити своїми фантазіями, абсолютно відірваними від реального життя, часто розчаровуються в любові. Чоловіки цього знака не рвуться зайняти місце лідера офіційно, тому що намагаються уникати будь-яких зайвих зобов'язань, але, якщо випаде шанс, із задоволенням будуть розпоряджатися поступливішою дружиною-Водолієм, зазвичай вельми спритно і успішно.

Мрії і вигадки жінки-Водолія теж займають значну частину в її житті, але все одно вона приділяє більше уваги реальному житті, ніж її чоловік. Вона буде намагатися робити домашню роботу, виявляти увагу і піклуватися про близьких людей, але їй буде бракувати міцної опори і підтримки, яку Риби не в силах їй надати. В результаті дружина буде пригнічена недоліком традиційного чоловічого вкладу в сім'ю.

Ідентичність характеру у жінки-Водолія і чоловіки, народженого під знаком Риб, підсилює проблеми в їхньому подружньому житті, тому що і той, і інший неймовірно віддалені від земної реальності. Матеріальна основа їхнього шлюбу ніким не підтримується, тому що обидва партнери з насолодою витають в фантастичних світах своїх мрій і не бажають оскверняти себе зіткненням з дійсністю.

Кожен з них вважає, що інший зобов'язаний зробити вольове зусилля і приступити до дій, але нічого подібного не відбувається. Підсумком такого співіснування може стати абсолютно беземоційну розлучення за взаємною згодою, якщо тільки їх почуття (обопільні, хоча і досить прохолодні) не підігрівати і підтримувати міцна матеріальна база. Навіть духовну єдність не зможе пережити брак грошей і відсутність конкретних благ.

Сумісність зодіаку чоловіки-Риб і жінки знака Водолія показує, що це один з найбільш незвичайних і неоднозначних спілок. Подружжя має схильність дуже гостро відчувати будь-які зміни в зовнішньому світі і це запросто поєднується з прохолодною недбалістю по відношенню один до одного.

Обов'язково подивіться: 2017 рік у житті Риб .

Кожен з них страждає від нестачі душевного спокою, метушиться і розшукує нові цілі, що нерідко виливається в захоплення творчістю. Неймовірно, але муки доставляють подружжю дивне задоволення. Таке особливе світовідчуття часто сприяє народженню справжніх шедеврів мистецтва. Нестандартний шлюб, за умови, що партнери - люди творчих професій, часто існує не один десяток років, але рівно до того моменту, поки обидва можуть черпати в ньому натхнення.

Сумісність в близькості

Незважаючи на те, що у такої пари є всі задатки для повного взаємного задоволення в фізичному плані (необмежена фантазія у обох знаків, талант придумувати нове і бажання експериментувати), на практиці все пройде не дуже гладко.

Водолія навряд чи сподобається те, що гостро відчувають Риби будуть вимагати від нього нескінченного прояви теплих почуттів і сталості, він буде відчувати себе посадженим на ланцюг. Закономірно, що незабаром подібний зв'язок завершиться великим конфліктом і розставанням.

Взаємини в роботі

Обидва знаки відрізняються за діловими якостями, використовують різні підходи до виконання роботи і огидно поєднуються один з одним. Водолії з легкістю керують Рибами, підбиваючи їх пробувати нововведення і змінювати усталені схеми, в результаті чого, ні той, ні інший не зможуть виконати поставлене перед ними завдання. Зазвичай, як колеги ці знаки один до одного байдужі і нав'язувати їм спільну діяльність марно.

У діловому партнерстві ситуація нітрохи не краще. Багата фантазія і схильність ігнорувати дійсність призводять до того, що їх загальні плани виявляються абсолютно нереальними. Інакше йдуть справи у творчій площині, там їх спільна діяльність може виявитися конструктивною. Позитивним аспектом їх спільної праці є азартність і взаємна підтримка в складних випробуваннях.

дружні взаємини

Виникненню дружби між цими знаками сприяє безліч факторів. У них є спільні інтереси - обидва захоплюються філософією, гаряче переживають суспільні проблеми сучасності та дотримуються високих моральних цінностей. Однак для Водоліїв пріоритетні однакові погляди і світогляд, а для Риб - емоційна взаємодія.

Якщо Водолій не зможе дати цього, то Риби постараються згорнути дружні відносини, причому зроблять це таким чином, що довгий час Водолій може вважати, що нічого не змінилося.

Ось так уживаються між собою Водолій і Риби. Сумісність в любовних відносинах цієї парочки з одного боку обіцяє великий успіх, з іншого - може обрушитися в самий невідповідний момент. Але якщо ви докладете зусиль і зробите зі свого боку все можливе, партнер відчує це і зробить те ж саме. Успіхів вам. 😉

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com