рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що вибрати в подарунок Водолія чоловікам, жінкам і дітям?

  1. Що не підходить в якості подарунка
  2. Що вибрати для жінки
  3. Для представників сильної статі
  4. Подарунки для дітей

Переймаючись питанням, який подарунок подарувати Водолія, слід знати деякі особливості їх характеру. Це завжди творчі натури, що відрізняються непередбачуваністю і креативністю мислення.

При цьому сталість - не їхня коник. Водолії швидко захоплюються, тотально віддаються справі, але через певний час абсолютно втрачають до нього інтерес. Тому купувати презент заздалегідь для людей, що народилися під цим знаком, не варто.

На питання, що люблять отримувати в подарунок Водолії, не можна дати спільну відповідь, так як в кожному конкретному випадку треба відштовхуватися від захоплень того, кому він призначений. Але при цьому є кілька особливостей, які допоможуть визначитися з вибором.

Що не підходить в якості подарунка

Першими в списку невідповідних подарунків стоять гроші . Водолій не здатний накопичувати їх для того, щоб купити потрібну річ.

Швидше за все, вони відразу підуть на оплату якогось оригінального страви в кафе або ресторані, де буде проходити захід. А в разі відзначення будинку - на замовлення піци, суші, величезного торта, феєрверку і т.д.

Треба відзначити, що це не говорить про марнотратства Водоліїв. Вони вміють заробляти гроші, але при цьому щедрі і люблять доставляти оточуючим радість.

Тому, коли хочеться презентувати щось дороге, але фінансові можливості не дозволяють, варто зателефонувати з іншими запрошеними і придбати один загальний подарунок.

Також в список невідповідних презентів варто включити:

Незважаючи на те, що люди цього знака люблять сюрпризи, не треба влаштовувати для них розіграші, які можуть поставити їх у незручне становище. До слова, це відноситься до представників всіх знаків Зодіаку .

Що вибрати для жінки

Жінці на день народження варто дарувати оригінальні букети квітів. З огляду на, що свято припадає на зимові місяці, це буде не дуже складно.


Ціна в даному випадку відсувається на другий план, і ніжні проліски, нарциси або тюльпани будуть доречніше червоних або білих троянд на довгих ніжках (якщо, звичайно, їх не мільйон).

Оригінальності може додати і упаковка, але в цьому випадку головне - не перестаратися Оригінальності може додати і упаковка, але в цьому випадку головне - не перестаратися. Орхідея , Загорнута в журнал «Огонек" 1980 року випуску, звичайно, виглядає не банально, але не кожна дівчина зможе це оцінити.

Також смішно виглядатимуть рюші, метелики, бантики і сіточки на бутонах в букеті, призначеному солідній пані, якій «трохи за ...». Тому краще довіритися професіоналам-флористів, пояснивши попередньо ситуацію.

Далі пропонується список, які подарунки любить Водолій-жінка:

  1. Ювелірні прикраси. Кращі друзі Водоліїв - це сапфіри, блакитні топази , Аквамарини і інші синьо-блакитні камені. Ці мінерали самі по собі привертають увагу своєю красою, тому вибрати виріб з яскравим неординарним дизайном буде нескладно. Для молодих дівчат підійде біжутерія зі шкіри, декоративних стрічок або дерева з напівдорогоцінним мінералами (нефрит, хризопраз, аметист ).
  2. Посуд. Незважаючи на те, що зараз випускається велика кількість красивого посуду, найчастіше вона дуже одноманітна. А банальні написи і малюнки на чашках вже у багатьох викликають нудоту. Тому замість величезного набору з супницею на 12 персон краще вибрати в дорогому салоні порцеляни ексклюзивні речі, навіть якщо це буде кавовий набір з чотирьох предметів або красиве блюдо, від якого важко відірвати погляд.
  3. Техніка. При всій своїй непередбачуваності Водолії не позбавлені прагматизму. Тому будь-які побутові прилади або гаджети господині гідно оцінять.
  4. абонемент в спортзал, салон краси, басейн або сауну також буде прийнятий з вдячністю.
  5. Молодій дівчині можна подарувати оригінальну сумку, футляр на мобільний телефон, пояс, шпильку, шарф . Головне, щоб вони були «не як у всіх». Можна піднести оригінальну сумку для шопінгу:
  6. Чоловік ніколи не помилиться, якщо подарує своїй коханій розкішний комплект нижньої білизни.

Для представників сильної статі

Чоловікові, народженому під знаком Водолія, часто притаманні такі риси характеру, як впертість, незалежність і щедрість. Вони не прив'язуються до матеріальних цінностей і більше цінують враження і емоції, які ці предмети можуть дати.

Але не варто це плутати з альтруїзмом і замислюватися, чи любить Водолій чоловік подарунки. Подарунки люблять усі! Інша справа, що не всі їх вміють отримувати. Але це зовсім окрема тема.

Отже, для чоловіків-Водоліїв підійдуть такі ідеї:

  1. Інтелектуали оцінять книгу або підписку на журнал з певної тематики.
  2. Стереосистеми, колонки, навушники , Спортивні годинники та інші предмети техніки, мають незвичайний дизайн впродовж однієї секунди.
  3. Дорогі машинки, човни, вертольоти або літаки на радіоуправлінні.
  4. незвичайні канцелярські принади , блокноти в шкіряних палітурках.
  5. Холостяк-водолій з вдячністю прийме в подарунок мультиварку , Тостер, кавоварку та іншу техніку, яка полегшить його життя. А якщо дані предмети відрізняються незвичайним дизайном - це буде 100% попадання в ціль.

Подарунки для дітей

Маленькі діти раді будь-якому подарунку, а ось для того, щоб догодити школяреві або підлітку, треба постаратися. Зазвичай допитливість Водоліїв не знає кордонів, тому:

  1. Для любителів малювати підійде набір фарб, натуральних пензликів, полотен і олівців, а також мольберт. Юних веб-дизайнерів призведе в захват графічний планшет.
  2. Мікроскоп буде хорошим подарунком, який дозволить дізнатися маленьким дослідникам навколишній мікросвіт.
  3. Розвиваючі ігри , Конструктори, електронні іграшки та набори для ручного творчості не будуть забуті і занедбані на верхні полиці шаф.

Під час привітання не використовуйте банальних фраз і віршів з листівок або СМС. Знайдіть декілька теплих щирих слів, сказаних від душі. Можливо, це буде найбільше запам'ятався і зворушливим подарунком, який запам'ятається назавжди.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com