рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Камінь топаз властивості, кому підходить за знаком зодіаку

Топаз - прекрасний і дуже гарний мінерал. Він володіє особливим блиском, великою питомою вагою, твердістю, неймовірним різноманіттям відтінків. Він настільки гарний, що його іноді плутають з алмазом. Вважається, що ювелірні вироби з топазом не слід поєднувати з іншими дорогоцінними каменями, оскільки топаз може потьмяніти. Прикраси з топазом відрізняються цікавою особливістю - камінь здатний міняти свою колірну гамму. При нагріванні вироби мінерал може повністю втратити колір, а при деяких видах опромінення - він здатний стати більш насиченого кольору.

Дія топазу на організм людини тільки позитивний. Власник прикраси може позбутися депресії і втоми, продовжити собі життя і зміцнити розум, він заряджається позитивом. З давніх часів топаз вважався захисником від життєвих бур і негараздів. Цей мінерал стане в нагоді бізнесменам, дослідникам і туристам. Топаз як амулет зцілює чоловіків від імпотенції, а жінок - від безпліддя.

Топаз як амулет зцілює чоловіків від імпотенції, а жінок - від безпліддя

У кожного каменю в різних відтінках своя задача. Камінь блакитного кольору прискорює регенерацію тканин. Він врівноважує емоції, зміцнює щитовидну залозу, заспокоює. Є захистом від безсоння і психічних захворювань. Енергія топазу зі злегка синім кольором допомагає реалізовувати фантазії і мрії, не секрет що присутність талісмана багатьом людям допомагає відчувати впевненість.

Топаз золотистого кольору звільняє від пристрастей небезпечних і буйних, він надає людині відчуття насолоди життям, жене ненависть і гнів. Добре лікує органи: печінку, селезінку, жовчний міхур. Знімає стрес і допомагає при енергетичному і нервовому виснаженні. Власник каменю змінює гнів на умиротворення і спокій, невірність - на відданість.

Астрологи рекомендують носити топаз в формі талісмана для знака зодіаку Скорпіон . Їм в першу чергу найбільше знадобляться фіолетові і блакитні відтінки. Для жінок-скорпіонів ювелірні прикраси з блакитним топазом допоможуть стати більш проникливими і контролювати злі помисли. Для молодих дівчат-скорпіонів, топаз з трохи більш синім колірним відтінком зможе надати впевненості в своїх власних силах і розкріпачити в спілкуванні з оточуючими.

Близнюкам підходять безбарвні і жовті камені . Жінкам-близнюкам особливо рекомендують носити талісман з блакитним топазом, він допоможе зробити свою господиню м'якше і податливі, запобіжить спалаху гніву і негативних емоцій.


Ракам непогано підійдуть сині - Лондон блю , Блакитні та зелені топази. Жінок які представляють даний знак зодіаку, топаз навчить планувати і обмірковувати свої дії та їх наслідки.

Водоліям можна порадити рожеві топази. Жінка, яка прагне знову привернути любов в своє сімейне вогнище, і зрозуміти які відносини їй дійсно необхідні, повинні носити рожевий топаз в кулоні або підвісці.

Левам добре підійдуть червоні та рожеві топази. Для жіночої половини, прикраси з даної палітрою кольорів допоможуть розкрити чуттєву сторону їх характеру. Золоте кільце з блакитним топазом допоможе жінці-лева знайти мову з близькими людьми і підлеглими.

Овна , За гороскопом сприятимуть топази бузкового і золотистого відтінку. Прикраси з такими топазами наділяють жінок мудрістю і розсудливістю.

для дев прекрасно повинні підійти фіолетові і жовті топази. Для жінок-дів даний самоцвіт дає можливість самостійно приймати рішення і не залежати від їх емоційного стану.

Козерогові підійдуть прозорі і зелені мінерали. Топаз служить амулетом людям, народженим на восьмий і шістнадцятий місячний день.

У риб , Топаз здатний зняти психоемоційне напруження і налаштувати на позитивний лад. Синій топаз жінкам-рибам зможе надати деяку безтурботність і спокій. А також допомогти повернути здоров'я і довголіття, захистить від небезпек і підступів недругів.

Стрільцям в якості талісмана відмінно піде намисто з вкрапленнями блакитного топазу. Він не дозволить представникам даного зодіаку розпорошуватися на дрібниці і направляє до єдиної мети. Жінкам-стрільцям такий топаз додасть необхідну твердість духу для прийняття самостійних рішень.

Жінкам-тільцям топаз блакитний забарвлення відмінно допомагає в якості оберега, захищає свою власницю від пристріту поганих людей. Чоловікам же, допоможе визначитися в цьому житті, зрозуміти Мир і самих себе.

для терезів народжених в жовтні, блакитний топаз є відмінним талісманом в вірного кохання і дружбу. Дівчатам цього зодіакального сузір'я дарує додаткову енергію і зробить їх соціально більш успішними і незалежними.


Людям, народженим під знаком зодіаку Скорпіон, особливо рекомендується носити топаз. Жінкам-Скорпіонам часто властиво впадати в крайності, а камінь відновлює баланс і допомагає прийняти правильні рішення в складних ситуаціях. У багатьох випадках молоді Скорпіони потребують розсудливості і мудрості одержуваної ззовні. Коли впертість, незалежність, самовпевненість, суперечливість людей під таким знаком зашкалює, їм стає важко спілкуватися з людьми, слід відновлювати зв'язки і відносини, налагоджувати контакти. У такий період магічні властивості топазу допомагають примиряти з людьми самого власника, допомагає уникнути стресових ситуацій і контролювати себе.

Перспективи і можливості Скорпіона в удосконаленні себе дуже великі, тому рано чи пізно ці бажання виникають у будь-якої людини, особливо народженого під таким знаком. Топаз допомагає концентруватися, пізнати себе, міркувати, встановлювати відносини з близькими, краще розуміти їх. У другій половині життя для Скорпіонів це стає особливо важливо.

В основному топаз сприятливий для всіх знаків зодіаку, він вважається одним з найбільш універсальних каменів-талісманів. Золоті прикраси з топазом - це відмінний подарунок, так як він задовольнить навіть дуже прискіпливих шукачів сенсу. Дарувати цей камінь - значить бажати людині удачі, щастя в справах і проявити свою прихильність.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com