рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фото і приклади планування будинків 8х8, 6х6, 10х10, 8х10 і інших розмірів

  1. Планування своїми руками
  2. Планування приміщень
  3. хол
  4. Вітальня і кухня
  5. санвузол
  6. спальні кімнати
  7. господарські приміщення
  8. сходи
  9. вікна

Те, наскільки комфортно буде жити в заміському будинку, залежить від того, наскільки вдало проведена планування, габаритів ділянки і від продуманості різних інженерних мереж. Створення плану приватного будинку краще всього довірити професіоналам. Лише підготовлений фахівець з досвідом роботи зможе зробити грамотний проект, за допомогою якого можна побудувати якісний будинок. Те, наскільки комфортно буде жити в заміському будинку, залежить від того, наскільки вдало проведена планування, габаритів ділянки і від продуманості різних інженерних мереж

3D планування одноповерхового будинку з терасою

Результатом діяльності проектувальників будуть:

  • Креслення і проект будинку повинен містити всі необхідні розміри і специфікацію необхідних матеріалів;
  • Схеми інженерних мереж (електропостачання, водопостачання, каналізація і т. Д.).

Планування своїми руками

Займаючись плануванням, в першу чергу визначаються з розмірами майбутньої будови. Популярними проектами вважаються ті, які при маленькій займаної площі на ділянці дозволяють побудувати комфортне, просторе і зручне в експлуатації житло.

Планування і будівництво великих будинків з відчутним перевитратою будівельних матеріалів пішло в минуле, і зараз, під час популярності енергозберігаючих технологій, такі будинки не користуються популярністю у забудовників.

Детальна планування будинку з мансардою 6х6

Найкраще вибирати будинки прямокутної форми з кількома поверхами.

Прямі стіни без виступів дозволять заощадити на обробці, а будинку з мансардою - отримати на невеликій ділянці землі досить житлового простору і знизити витрати на спорудження покрівлі.

Роздивляючись різні проекти і фото планів заміських будинків, багато хто помітив тенденцію облаштовувати в будинках гаражі . Це значно розширює функціональність житлового будинку і сприяє більшому комфорту. Якщо габарити ділянки немаленькі, то можна зробити гараж окремої примикає до житлового будові будівництвом. Такий варіант дозволить знизити тепловтрати будинку, а також заощадити забудовникові частина бюджету.

Проект і планування двоповерхового котеджу 10х10

Багато хто сумнівається, чи можна розташовувати над гаражем в приватному будинку житлову кімнату. В юридичному плані обмеження для цього відсутні, а з точки зору здорового глузду гаражі напевно забезпечуються системою вентиляції примусового типу, тому таке планування не більш небезпечні розташування житлової кімнати над казаном.

Якщо все-таки забудовник сумнівається в правильності цього рішення, можна порадити перегорнути фото в журналах інтер'єрів приватних будинків і розглянути варіант розташування над гаражем тераси.

Якщо все-таки забудовник сумнівається в правильності цього рішення, можна порадити перегорнути фото в журналах інтер'єрів приватних будинків і розглянути варіант розташування над гаражем тераси

Варіант планування будинку 8х8 з мансардою

Створюючи проекти будинків, дуже важливо враховувати його розташування відносно сторін світу. Рекомендується зводити будинок житловими кімнатами на південь. З півночі можна розмістити нежитлові приміщення, що дозволить житлового простору будинку бути постійно світлим і відмінно зберігати тепло.

Перебираючи різні проекти на фото, необхідно розуміти, що не кожен підійде для конкретної ділянки.

Перебираючи різні проекти на фото, необхідно розуміти, що не кожен підійде для конкретної ділянки

Планування будинку 8х10 з тамбуром і ганком

Перерахуємо деякі обмеження:

  • Тип грунту на ділянці не завжди сприяє облаштуванню стрічкового фундаменту, а фундамент палі передбачає в основному каркасні будинки з мансардою;
  • Рівень грунтових вод може не дозволити облаштування в приватному будинку цокольного поверху. У деяких випадках при високому рівні грунтових вод підвал може бути споруджений, однак, для цього буде потрібно більше матеріальних витрат з боку забудовника.

Планування приміщень

при плануванні приватного будинку в 100 кв. метрів незайвим буде заглядати в майбутнє.

  1. Дитячі кімнати повинні без проблем бути змінені на інші, що, безсумнівно, знадобиться при дорослішанні дітей.
  2. Діти різних статей повинні бути забезпечені окремими спальнями.
  3. Якщо в будинку будуть проживати кілька поколінь людей, можливо, буде потрібно наявність різних входів в певні приміщення.
  4. Кімнати для старшого покоління повинні плануватися на нижньому поверсі.

Варіант планування одноповерхового будинку 6х6 з терасою

хол

Дуже зручною можна назвати планування житла, коли з коридору можна потрапити в усі приміщення. У той же час необхідно розуміти, що нежитлової площі потрібно відводити в будинку якомога менше місця.

У той же час необхідно розуміти, що нежитлової площі потрібно відводити в будинку якомога менше місця

Оригінальний дизайн інтер'єру передпокою

Планування будинку 8х10 метрів

повинна бути організована так, щоб вхід в будівлю був приблизно по центру для того, щоб біля нього можна було розмістити сходи в котеджі або будинку з мансардою і входи в інші кімнати. повинна бути організована так, щоб вхід в будівлю був приблизно по центру для того, щоб біля нього можна було   розмістити сходи в котеджі   або   будинку з мансардою   і входи в інші кімнати Якщо габарити будинку не дозволяють цього зробити, можна поєднати хол з вітальні, а вхід відокремити невеликим тамбуром: для збереження тепла в кімнаті і створення невеликого гардероба для верхнього одягу.

Варіант дизайну передпокою з продуманим освітленням

Вітальня і кухня

Дуже популярним є рішення об'єднання кухні і вітальні в рамках однієї ділянки будинку. Це дуже зручно для прийому гостей, адже не доведеться бігати з кухні у вітальню з посудом і їжею. Такі кімнати називають ще кухнею-студією.

Такі кімнати називають ще кухнею-студією

Фото оригінального дизайну інтер'єру суміщеної кухні та вітальні

Мінусом такого планування є запах їжі, що готується, який може надовго в'їдатися в меблеву обшивку. Однак за допомогою гарної витяжки цей мінус стає несуттєвим. Мінусом такого планування є запах їжі, що готується, який може надовго в'їдатися в меблеву обшивку Для приготування їжі не потрібно відводити багато місця, тому невеликого простору в шість квадратних метрів буде досить, а, для того щоб об'ємний холодильник не займав багато місця, його можна вбудувати в підсобне приміщення, залишивши зовні лише дверцята.

Практичне зонування і облаштування кухні і вітальні

Приклади такого облаштування кухонної зони можна відшукати по фото в інтернеті.

санвузол

За правилами проекти двоповерхових будинків або креслення котеджів з мансардою повинні припускати наявність декількох санвузлів, причому над житловими приміщеннями їх розташовувати не можна. За правилами   проекти двоповерхових будинків   або   креслення котеджів з мансардою   повинні припускати наявність декількох санвузлів, причому над житловими приміщеннями їх розташовувати не можна Крім цього, буде непогано, якщо хоча б один з санвузлів буде розділений.

Крім цього, буде непогано, якщо хоча б один з санвузлів буде розділений

Варіант інтер'єру санвузла

Найчастіше надходять у такий спосіб: внизу роблять повноцінний туалет і ванну кімнату , А на верхньому поверсі споруджують суміщений санвузол . Найчастіше надходять у такий спосіб: внизу роблять повноцінний туалет і   ванну кімнату   , А на верхньому поверсі споруджують   суміщений санвузол

Фото дизайну-інтер'єру туалету

спальні кімнати

На спальнях забудовники часто намагаються заощадити житлову площу будинку, тому що ці приміщення відвідуються лише в нічний час.

На спальнях забудовники часто намагаються заощадити житлову площу будинку, тому що ці приміщення відвідуються лише в нічний час

Фото оригінального дизайну спальні в японському стилі

Однак необхідно розуміти, що спальня спальні ворожнечу, і, наприклад, для дитячої спальні необхідно передбачити ігровий простір і робочий стіл. Крім цього, спальня часто обладнується гардеробом, тому якийсь простір буде зайнято речами. Однак необхідно розуміти, що спальня спальні ворожнечу, і, наприклад, для дитячої спальні необхідно передбачити ігровий простір і робочий стіл Якщо ж в спальні буде перебувати лише місце для сну, то корисної площі можна виділити менше дев'яти квадратних метрів.

Фото планування спальні обробленою деревом

Оптимальним розміром спального ділянки, в якому можна зручно помістити все необхідне, є площа понад 12 квадратних метрів.

господарські приміщення

В даний час планування будинків виключає установку пральної машини в санвузлі або на кухні. Для цього все частіше використовуються підсобні приміщення або вільний простір під сходами, яке майже завжди пустує.

Для цього все частіше використовуються підсобні приміщення або вільний простір під сходами, яке майже завжди пустує

Приклад облаштування господарського приміщення

Таке планування дозволяє заощадити корисний простір там, де це потрібно, і зайняти його в місцях, де це не завадить комфортного життя. Крім цього, виділення такого господарського ділянки в будинку допоможе приховати з очей безліч речей, які заважають під ногами. Таке планування дозволяє заощадити корисний простір там, де це потрібно, і зайняти його в місцях, де це не завадить комфортного життя

сходи

Для сходів, які покликані виконувати лише своє основне призначення - «транспортувати» людей наверх в будинках з мансардою або двоповерхових будинках - то її краще всього поставити в передпокої біля стіни.

Для сходів, які покликані виконувати лише своє основне призначення - «транспортувати» людей наверх в будинках з мансардою або двоповерхових будинках - то її краще всього поставити в передпокої біля стіни

Фото облаштування та дизайну дерев'яних сходів на другий поверх

Таке планування дозволить максимально правильно використовувати простір під нею. Якщо ж сходи виконує більше декоративні функції і розташовується в вітальні, то що-небудь функціональне сконструювати під нею не вийде. Таке планування дозволить максимально правильно використовувати простір під нею

Варіант пристрою дерев'яних сходів

Фахівці не рекомендують економити на розмірах сходів: висота сходинок і їх ширина не повинні бути менше 170 і 230 мм. відповідно.

По ширині сходовий марш повинен бути менше 800 мм., І, крім цього, він повинен бути обладнаний поручнями для того, щоб пересування з поверху на поверх в будинках з мансардою не перетворювалося в акробатичні трюки.

, І, крім цього, він повинен бути обладнаний поручнями для того, щоб пересування з поверху на поверх в будинках з мансардою не перетворювалося в акробатичні трюки

Пристрій і інтер'єр сходи на мансардний поверх

Максимально «бережуть» житлову площу гвинтові сходи, однак, необхідно розуміти, що вони не дозволять носити великогабаритні речі. Найчастіше гвинтові сходи використовуються в дачних будинках з мансардою для тимчасового проживання.

вікна

В даний час найбільшою популярністю користуються пластикові склопакети, які завдяки своїм різним виконань можуть вписатися в будь-який інтер'єр. В даний час найбільшою популярністю користуються пластикові склопакети, які завдяки своїм різним виконань можуть вписатися в будь-який інтер'єр Для вікон, які виходять на терасу, найкраще вибрати виконання «в підлогу», що додасть дизайну кімнати родзинку і дозволить отримати кращу освітленість цієї дільниці.

Для вікон, які виходять на терасу, найкраще вибрати виконання «в підлогу», що додасть дизайну кімнати родзинку і дозволить отримати кращу освітленість цієї дільниці

Приклад вікон на всю висоту стіни

Фото вишуканих кімнат з вікнами на всю стіну відмінно це підтверджують.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com