рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Діаметри різьби в дюймах і міліметрах


Дуже часто відбувається плутанина з діаметрами резьб. Сантехніку потрібно одне, замовнику друге, хто сам собі робить, намагається сам здогадатися, що ж потрібно. Часто очевидні на перший погляд речі призводять до помилок і втрат часу, грошей і т.д.

Всім відомо, що 1 "(один дюйм) - це 25.4 мм. Розсудлива людина бере предмет (муфту, футорка, ніпель, бочка, подовжувач, кут, трійник) на якому написано або видавлено металом по металу 1", бере лінійку і починає заміряти . Десь повинен тут бути зашифрований цей нещасливий розмір 25.4мм. Але його немає ніде. Гаразд, якщо це щось із зовнішнім різьбленням, ще можна знайти щось приблизно відповідне - внутрішній діаметр проходу ... і то не завжди. Але якщо це, наприклад, муфта з внутрішніми різьбами, то взагалі "труба". Там найменший діаметр - 30мм. А називається все тим же одним дюймом.

У цьому є певна умовність ... В дюймах вважається умовний прохід, тобто внутрішній діаметр стандартної труби. Якщо труба стандартна 1 "то всередині у неї 25.4 мм, а якщо у неї зовні є різьблення, то вона вважається 1", хоча очевидно діаметр зовнішньої різьби буде значно більше. А по цій вже різьбі визначається внутрішній діаметр різьби, куди ця зовнішня вкручується. Якщо вона вкручується у внутрішню, значить і вона 1 ", тільки внутрішня. А на міліметри зазвичай в цьому випадку не звертають увагу)). Сказали 25мм різьба, значить 1" і все це як би мають на увазі. Сказали 15мм - півдюйма значить. 20мм - значить три чверті дюйма і т.д. 40 - дюйм одна друга, 32 - дюйм з чвертю ... Далі за аналогією.


А уявімо ситуацію, коли шматок труби має товщину стінки 10 мм. Всередині у неї 10мм прохід, а різьблення зовні вкручується в муфту, на якій написано 1 ". Тоді виходить, що труба менше, ніж полдюймовой (3/8" або 1/4 "), а різьблення дюймова? Так, в тому то і справа. звична звично бачити, коли технічні характеристики написано "Кран 1" Ду 25 ". Часто по "Ду" можна визначити діаметр різьби, адже це просто, але іноді буває так, що дві різні позиції, на одній написано 1 "Ду 25, а на інший 1" Ду 20. Чудеса? Ні, все те ж саме .... умовний прохід - це внутрішній діаметр в міліметрах, а дюймами позначається різьблення, яка вкрутити в стандартну муфту, що має стандартний діаметр різьби і позначений одним дюймом.

Було б цікавіше ролик з цього приводу?
пошта Тоді виходить, що труба менше, ніж полдюймовой (3/8" або 1/4 "), а різьблення дюймова?
20. Чудеса?
Було б цікавіше ролик з цього приводу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com