рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подовжене каре 2018 - всі види

  1. Каре класичне з подовженням
  2. Подовжене каре на ніжці
  3. асиметричне каре
  4. градуйовані каре

Ж інка прекрасна тоді, коли в її образі все гармонійно. Особливе значення в зовнішньому вигляді має зачіска, яка може до невпізнанності змінити сформований роками образ. Але серед безлічі стрижок, є універсальні, які завжди були і будуть в моді, і до таких належить каре. Каре має безліч варіацій. Універсальність цієї стрижки полягає не тільки в тому, що вона підходить жінкам будь-якого віку, але і в тому, що її можна робити на волосся будь-якої довжини, але, мабуть, сама часто зустрічає модель - це подовжене каре.

Подовжене каре робиться на волоссі довжиною до плечей і нижче. Таку стрижку можна робити незалежно від того, який у вас тип особи. Довгі пасма зачіски зорово витягнуть обличчя, коригуючи форму і доводячи її майже до ідеальної. Популярність подовженого варіанту цієї стрижки пояснюється ще й тим, що її можна робити при будь-якому типі волосся. Навіть рідкісні і слабкі волосся прекрасно укладаються в потрібну форму, а додаткові маніпуляції фахівця допомагають надати стрижці необхідний обсяг.

У свою чергу, подовжене каре має кілька видів, на яких хочеться зупинитися детальніше.

Каре класичне з подовженням

Стрижка має великий кут нахилу зрізу волосся, який утворюється за рахунок того, що пасма на потилиці вистригаються значно коротше інших. Від потилиці і до передніх пасом йде поступове збільшення довжини пасом. Чим більше різниця між довжиною передніх пасом і пасом на потилиці, тим екстравагантний виглядає зачіска. Такий варіант більше підходить молодим дівчатам і жінкам з прямим волоссям.

У нашому новому огляді Стилісти розповіли, які види каре з подовженням підійдуть Вашому типу особи .

У нашому новому огляді Стилісти розповіли,   які види каре з подовженням підійдуть Вашому типу особи

Подовжене каре на ніжці

Цей вид каре має форму шапочки. Потилицю вистригає, а іноді і виголюється, досить коротко. Довгими залишаються тільки пасма на обличчя. З усіх типів подовженого каре цей, мабуть, самий короткий. Як правило, довжина передніх пасом лише ненабагато опускається нижче підборіддя.

Дивіться докладніше: Подовжене каре на ніжці - підбираємо по Вашому типу особи

Дивіться докладніше:   Подовжене каре на ніжці - підбираємо по Вашому типу особи

асиметричне каре

Дуже цікавий, на мій погляд, варіант - це асиметрична каре. Кут нахилу зрізу починається ні, як у звичайного каре, з потилиці, а з передньої бічної пасма і поступово опускаючись все нижче, закінчується самими довгими пасмами в особи з протилежного боку.

Дивіться докладніше в нашому журналі: Асиметричне довге каре - підбираємо по Вашому типу особи?

Дивіться докладніше в нашому журналі:   Асиметричне довге каре - підбираємо по Вашому типу особи

градуйовані каре

Варіант каре, при якому волосся вистригаються поступово. Градуювання освіжає образ і додає зачісці більше природності.

Досить екстравагантний варіант - подвійне каре. В цьому випадку волосся зістригали в два ряди, що надає зачісці додатковий обсяг.

Про цей вид каре ми докладно розповіли в окремій статті нашого журналу: Градуйовані каре - підбираємо за типом обличчя

Подовжене каре легко і просто укладати. Для повсякденних випадків досить просушити феном чисто вимите волосся, надаючи необхідну форму за допомогою круглої щітки, кінці пасом при цьому підвертаються під основу зачіски.

Для урочистих випадків волосся можна завити на плойку, попередньо обробивши вологі ще пасма пінкою для укладання. Накручені локони, досить, що не розчісуючи розтріпати пальцями, надаючи необхідний обсяг, який можна злегка зафіксувати лаком.

Не знаєте, який варіант каре Вам найбільше підходить? Вам допоможемо наш новий огляд: Подовжене каре - як вибрати по Вашому типу особи

Бажаємо Вам удачі і красивою стрижки!

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

Не знаєте, який варіант каре Вам найбільше підходить?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com