рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп в чашці: чайні передбачення від Newby в рік Вогненного Півня

  1. Овен: вогонь в серці
  2. Телець: вірність коріння
  3. Близнюки: лід і полум'я
  4. Рак: вічне свято
  5. Лев: незламна сила
  6. Діви: насолода для душі
  7. Ваги: феєрія почуттів
  8. Скорпіон: ніжність у плоті
  9. Стрільці: великі відкриття
  10. Козероги: до нових вершин
  11. Водолій: в ім'я краси
  12. Риби: вірші та проза

У Новий рік багато захоплено будують плани і слухають пророцтвам зірок. Щоб в краще вірилося легко, легендарний бренд Newby приготував особливий подарунок - ексклюзивну чайну колекцію Zodiac, в якій кожен знайде напій до душі.

Овен: вогонь в серці

Овен: вогонь в серці

Безжурні Овни з честю витримують шалений ритм життя. Тому вони гідно оцінять яскравий купаж «Африканська гордість» з добірних африканських сортів чаю. Багатий імпульсивний смак зарядить їх невичерпною енергією для нових звершень. Втім, в 2017 році їм відводиться лише перша половина. Починаючи з літа Овни зможуть розслабитися і повною мірою відчути плоди трудових подвигів. На особистому фронті очікуються бурхливі і дуже приємні зміни.

Телець: вірність коріння

При всьому поривчастим характер Тельці вірять в силу традицій. А тому класичний «Англійський сніданок» з оксамитовим смаком і тонкими нотками солоду доставить їм справжнє задоволення. У прийдешньому році Вогняний Півень допоможе їм забути минулі невдачі і здобути низку знакових перемог. Це найсприятливіший час, щоб дати старт новим проектам. Вдало вдасться вирішити сімейні негаразди, а самотні Тельці зустрінуть свою долю.

Близнюки: лід і полум'я

Дух бунтарства часто опановує Близнюками. Але часом навіть вони мріють знайти гармонію в душі. У цьому допоможе органічний чайний купаж «Індійський сніданок» з ніжних високогірних сортів родом з Гімалаїв і брутального витриманого Ассама. Грядущий рік принесе низку радісних відкриттів і доленосних зустрічей. Головне - довіритися інтуїції, яка у Близнюків працює безвідмовно. Тоді рішення складних колізій, в тому числі особистих, стануть очевидні.

Рак: вічне свято

Рак: вічне свято

Сентиментальні Раки завжди раді влаштувати собі маленьке свято, нехай навіть без особливого приводу. Таким святом стане для них чай «Фудзянь Улонг», що володіє дивовижним квітковим ароматом і солодкуватим присмаком. Зірки закликають Раков залишити в році, що минає давню обтяжливу ношу і розкрити серце великих змін. Тим більше що фортуна прихильна їм як в кар'єрі, так і в справах сердечних.

Лев: незламна сила

Леви як природжені лідери безстрашно приймають всі удари на себе. І задоволення вони вибирають собі до пари - такі, як насичений чорний чай «Ассам» з інтенсивним смаком і виразними горіховими нотками. Блискавична реакція і жвавий розум допоможуть Левам здолати будь-які неприємності. І все ж влаштувати собі заслужений відпочинок не завадить. Це відмінний шанс зміцнити сімейні узи або знайти серйозні відносини зі спорідненою душею.

Діви: насолода для душі

Працьовитості Діви і вмінню справлятися з декількома справами разом можна лише позаздрити. Чому б не нагородити себе по заслугах? Наприклад, оригінальним зеленим чаєм «Порох», скорочення тугі кульки якого зачаровують багатогранним смаком з терпким димним присмаком. Грядущий рік готує Дівам серйозні випробування, але всі вони будуть пройдені з блиском. Ближче до осені має бути зроблено важливий вибір, який круто змінить життєвий маршрут.

Ваги: феєрія почуттів

Чуттєві Терези постійно жадають свіжих захоплюючих емоцій. Цілу гаму неймовірних вражень подарує їм чорний чай «Ерл Грей» з чарівним ароматом, наповнений нотками цитруса і нюансами зрілого бергамота. Щоб прийдешній рік пройшов благополучно, важливо правильно розподілити сили і сконцентрувати їх для втілення заповітної мрії. Удача рука об руку з любов'ю йдуть за Терезами по п'ятах. Головне, не злякати їх необдуманими вчинками.

Скорпіон: ніжність у плоті

Незворушні зовні Скорпіони приховують всередині пристрасну і разом з тим вразливу натуру. Ось чому в їх душі знайде відгук витончений зелений чай «Жасмин» з крихкими нотками привабливого жасмину. Вогняний Півень запропонує пройти цей рік по дорозі змін з масою несподіваних поворотів. На одному з них цілком можна залишити нецікаву роботу або тяжкі відносини. Натомість Скорпіони неодмінно знайдуть щось більш цінне і важливе.

Стрільці: великі відкриття

Допитливі Стрільці завжди готові до експериментів і пригод. Незвичайний сорт чаю «Цейлон» з чудовими пряними нотками і багатим насиченим смаком - саме те, що їм потрібно. Наступаючий рік буде щедрим на цікаві події та знайомства. Деякі Стрільці отримають звістку з минулого. Це може бути давня любов або незакінчений проект. Друга спроба буде набагато продуктивніше і дасть несподіваний результат.

Козероги: до нових вершин

Спрямованого до заповітної вершини Козерога не зупинить ніщо. А їх самих підкорює незвичайний, зібраний високо в Гімалаях чай «Гімалаї» з мускатними нотками і пестить квітковим післясмаком. Вогняний Півень змусить Козерогів відволіктися від матеріальних проблем і зайнятися духовним вдосконаленням. Оновлений погляд на світ дозволить побачити звичні речі в новому ракурсі і завести раптові знайомства, які змінять долю.

Водолій: в ім'я краси

Водолії, будучи невиправними романтиками, всюди прагнуть відшукати красу. Одне з кращих її втілень - гармонійний чорний чай «Дарджіллінг» з делікатним смаком, наповнений пряними нотками і приємним оксамитовим післясмаком. Дипломатичний талант допоможе вирішити Водоліям чимало конфліктів і заробити очки для майбутніх перемог. Деякі представники знаку відкриють в собі несподівані таланти, які переростуть в серйозне захоплення.

Риби: вірші та проза

У Рибах уживаються душа лірика і розум фізика, що дозволяє їм глибоко відчувати суть речей. У тому числі дивовижний смак зеленого чаю «Зелена сенча» з ледь вловимими рисовими відтінками і шовковистим ніжним смаком. Цього року Вогняний Півень дасть Рибам шанс стрімко злетіти по кар'єрних сходах і налагодити фінансові справи. Сімейні узи збільшаться і стануть міцнішими, а самотні серця чекають багатообіцяючі романтичні знайомства.

Новий рік - пора не тільки віддаватися мріям і планам, але і радувати один одного подарунками. Якщо ви шукаєте по-справжньому оригінальний, цінний подарунок, що запам'ятається, унікальна колекція чаю Zodiac від Newby стане бездоганним вибором.

Чому б не нагородити себе по заслугах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com