рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як дізнатися небезпечну для здоров'я родимку

Родимки можуть бути небезпечні для здоров'я.

Фото: econet.ru

На тілі кожної людини в тій або іншій кількості знаходяться родимки. Які з них і коли повинні викликати вашу тривогу і стати причиною обов'язкового відвідування лікаря? Які вони бувають ці Метін на нашому тілі?

У науці родимки називають невусами - це, як кажуть медики, доброякісне пігментних утворень, які складаються зі спеціальних клітин, що виробляють пігмент (меланоцити). Родимки зустрічаються опуклими або плоскими, їх буває дуже багато і досить мало на тілі людини. Їх наявність, стверджують фахівці в області дерматології, передаються у спадок. Якщо ваші родимки не змінюють колір, не ростуть і не турбують вас - це чудово, пише newsyou.info.

До ще однієї причини появи родимок на тілі - це вплив сонця на шкіру. Якщо ви будете постійно засмагати і довго перебувати на сонці, будьте готові до того, що на тілі стануть з'являтися додаткові невуси.

В середньому на тілі людини має бути близько 20 родимок. Якщо їх більше - за ними треба пильно спостерігати.

Це не завадить кожній людині - потрібно постійно стежити за станом родимок на тілі. Якщо вони починають міняти колір або ростуть - це вже серйозний привід піти до лікаря, тому що є шанс, що така родимка може перерости в злоякісну пухлину. В даному випадку кількість родимок не впливає на можливість того, що вони переродятся в рак.

Потрібно знати основні ознаки того, що родимка може виявитися небезпечною: - різко змінила колір (особливо сильно потемніла);

- почала стрімко зростати - таку родимку легше травмувати (будь-яка родимка більше 7 мм потребує ретельного контролю);

- якщо з родимки випало волосся. Якщо невуси з волоссям - це добра ознака - значить, у них кровообіг хороше. А ось якщо волосся різко випали - це серйозний привід занепокоїтися і піти до лікаря;

- якщо поверхня родимок стала горбистої, нерівній, почала кровить, покриватися виразками.

Не варто до розряду родимок відносити всякі вірусні папіломи (бородавки), червоні цятки і всякі шорсткі освіти на шкірі різного розміру. Якщо вони починають заважати, то їх варто видалити, як і родимки.

Багато людей переживають - чи залишиться на місці видаленої родимки шрам. У сучасній медицині зараз є маса процедур по видаленню родимок, які не залишають слідів.

Вилучені тканини на місці родимки проходять через цитологічне дослідження за бажанням пацієнтів або за рекомендацією лікаря.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Які з них і коли повинні викликати вашу тривогу і стати причиною обов'язкового відвідування лікаря?
Які вони бувають ці Метін на нашому тілі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com