рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як відрізнити оригінальний ніж Victorinox від підробки, не дай себе обдурити!

  1. Упаковка і зовнішній вигляд
  2. Штамп на головному лезі і логотип на рукоятці
  3. особливості конструкції
  4. Як 100% визначити підробки Victorinox

Оригінальні ножі Victorinox купити можна не побоюючись підробки у офіційного дистриб'ютора, які у цього легендарного заводу є по всьому світу. Однак цей бренд ножів настільки популярний і має стільки моделей, що у любителів цих багатофункціональних виробів іноді з'являється питання - це точно оригінал? Тому, щоб розвіяти останні сумніви, для початку можна просто зберегти упаковку, чек і гарантійний талон, який видається покупцеві при придбанні вироби. Це позбавить від недобросовісного продавця і підвищить шанси придбати справжній товар.

Вибираючи відомий, великий магазин можна бути на 99% впевненим, що виріб буде оригінальне. Зберігши чек і гарантійний талон з упаковкою можна буде повернути товар, якщо пізніше виявиться що він не справжній. При цьому, вирішивши купити оригінальний швейцарський ніж Victorinox, можна прямо на місці визначити, фірмове вони чи ні за кількома параметрами, які в сукупності дають 100% гарантію того, що перед нами знаходиться оригінальний виріб швейцарського заводу, а не дешева китайська підробка.

Упаковка і зовнішній вигляд

Серед шанувальників бренду ходить багато чуток про підробки, тому що зустрічаються ситуації, коли є два практично однакових ножа, які відрізняються тільки незначними деталями. Кожен окремо до цього не викликав у власника ніяких питань, проте коли мультитули поклали поруч - різниця стала явною. В даному випадку трохи відрізнятися за кольором накладок рукояток, інша емблема і виступи можуть бути просто різними моделями однієї серії, але про це нижче.

Невеликі відмінності в розмірах і формах інструменту існують у заводських конструкцій тому, що моделі оновлювалися, а між випусками двох ножів однієї моделі, але різних власників, могли пройти десятки років. Тому, якщо зовнішній вигляд ніж викторинокс має акуратний, то швидше за все це оригінал. Також необхідно звернути увагу на те, що упаковка в залежності від вартості ножа також змінюється. Найдорожчі моделі продаються в пластикових коробках, з чохлом, інструкцією, гарантійним талоном і фірмовим паперовим вкладишем з заводу.

Найдорожчі моделі продаються в пластикових коробках, з чохлом, інструкцією, гарантійним талоном і   фірмовим   паперовим вкладишем з заводу

Бюджетні, щоденні і кухонні ножі можуть бути упаковані не тільки в пластикову упаковку, а й синтетичні і шкіряні чохли, картонну коробку з тільки одним гарантійним талоном, причому останній повинен бути присутнім завжди. Чохол повинен бути акуратним, класичного дизайну. Якщо в якості нового чохла є щось, що Вас бентежить, значить чохол підробка. Існує багато різних моделей чохлів Victorinox, але всі вони коли нові - зроблені ідеально і ніколи не викликають питань при зовнішньому вигляді. Чохли з заводу завжди рівні, написи і логотипи чіткі, кольору можуть бути різні.

Штамп на головному лезі і логотип на рукоятці

Додати впевненість в тому, що перед нами оригінальний швейцарський ніж, можна оцінивши якість штампа на головному лезі. Напис на штампі може бути різною, від 1 до 4 рядів тексту, з одного або з двох сторін, але в будь-якому випадку при відкритому клинку вона читається легко і накладки рукояток її не перекривають. Навіть на старих Мультитул Victorinox , Леза яких забруднені і потребують очищення і полірування, заводський штамп читається досить добре, і метал між букв добре збережений. На виробництві його роблять методом травлення, тому написи чіткі завжди.

Залежно від конкретного зразка і року випуску, текст на штампі може бути найрізноманітнішим, зазвичай містить слова «швейцарський» і назва серії з іншого боку леза. Зустрічається також багато різновидів логотипу. Але всі вони мають зміни пов'язані з роками або з покупкою компанії Wenger, яка до середини 20 століття намагалася випускати «підробки» на продукцію Victorinox. Трохи забіжимо вперед і скажемо, що спроби робити підробки на Victorinox існують і в наші дні, але логотипи таких підробок легко визначаються «на око», так як виглядають вони трохи інакше.

Трохи забіжимо вперед і скажемо, що спроби робити підробки на Victorinox існують і в наші дні, але логотипи таких підробок легко визначаються «на око», так як виглядають вони трохи інакше

У будь-якому випадку з 1891 року хрест на щиті залишається, може з невеликими змінами, в лінійках і 2016 року. Виняток становлять останні моделі серії SD , Але в цих серіях іноді на зразках логотип змінюється під дизайн виробу. Колір фірмового хреста на щиті Victorinox може змінюватися в залежності від кольору накладом рукояток, але при класичній червоній конструкції хрест незмінно буде білим. Всі ми знаємо, що купити оригінальний швейцарський ніж Victorinox можна відносно легко по всьому світу, логотип компанії пізнаваний, тому відмінності можуть бути тільки в дизайні або старих примірниках.

особливості конструкції

Багато хто задається питанням, чи можна вважати підробкою, якщо логотип нанесений на рукоятку просто фарбою? Адже насправді логотип був вбудований в рукоятку? Як мінімум штампом, а в колекційних моделях взагалі був одним цілим з механізмом замку? Все саме так і йде. У більш дорогих моделях зображення хреста на щиті може бути виконано з інкрустованого срібла, золота - наприклад серія Alox. У більш практичних, щоденних моделях - може бути нанесено фарбою. Також зустрічаються просто штампи логотипу, найчастіше в кухонних серіях, або лінійках, випущених до початку 21 століття.

Як вже говорилося вище, окремі зразки можуть мати відмінності в міліметрах від інформації, яка піддається плину часу. Поки Ви читаєте ці рядки, на заводі в засніженій Швейцарії в конструкторському бюро тривають дослідження на предмет того, як зробити мультитул ще краще. Тому можливо через місяць можна буде купити оригінальний швейцарський ніж Victorinox Forester, який буде важити на 5 грам менше зразків, які знаходяться зараз у продажу і буде мати більш яскравий колір накладок . Виробництво постійно покращує і змінює свої моделі, але незмінне залишається одне - якість.

Як 100% визначити підробки Victorinox

Це буде незмінно якісний виріб, яке може мати фіксацію головного леза або не мати. Логотип може бути завдано фарбою або інкрустований сріблом. У будь-якому випадку до товару продавець запропонує гарантійний талон і касовий чек. На головному лезі буде заводський штамп на металі. Штамп повинен бути добре видно, якщо це стара модель - мати читабельний вигляд, при цьому цифри будуть позначати рік випуску клинка. Виробники, які намагаються зробити підробки на ці легендарні ножі при огляді не витримують критики за якістю, тому логотипи на рукоятках їх виробів і штампи на лезах не відповідають стандартам швейцарського заводу, незважаючи на безліч оригінальних моделей.

Однак цей бренд ножів настільки популярний і має стільки моделей, що у любителів цих багатофункціональних виробів іноді з'являється питання - це точно оригінал?
Адже насправді логотип був вбудований в рукоятку?
Як мінімум штампом, а в колекційних моделях взагалі був одним цілим з механізмом замку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com