рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жіночий краватку - стильний аксесуар для ділової та ... сексуальної

  1. Краватка для ділової леді
  2. Сексі-стиль
  3. Непорушні правила для краватки

Жіночий краватку сьогодні - модна і стильна деталь гардеробу сучасних жінок.

Настільки стильну і «сильну» деталь чоловічого костюма жінки поселили в своїй шафі давним-давно. Причому, не тільки поселили, а й стали її часто використовувати.

Найдивовижніше, що за допомогою краватки жінка може підкреслити не тільки діловий стиль, а й сексуальність ...

Краватка для ділової леді

Краватка - це один з головних атрибутів ділової людини. У жіночій моді - не виняток. Але, милі дами, не забуватимемо про жіночність і повністю копіювати чоловічий костюм з білою сорочкою і брюками зі стрілкою.

Жіночий краватку відмінно поєднується зі спідницею і блузою. Комбінація досить стильна, сувора і в той же час, має сексуальний забарвлення. Можна доповнити цим аксесуаром і ділове плаття.

Якщо чоловіки повинні строго дотримуватися правила носіння краватки, нам жінкам цього робити не обов'язково. Вся принадність у тому, що жінці дозволено експериментувати з формою, забарвленням, шириною, висотою і формою вузла.

Навіть для ділових зустрічей і формальних ситуацій допустимі широкі моделі краваток з струмує тканини. Але малюнок повинен бути не дуже яскравим. Нижній край жіночого краватки набагато коротше, ніж чоловічого. Він повинен бути на 7 см вище талії.

Сексі-стиль

Жоден чоловік не зможе встояти перед жінкою, яка носить краватку. Він додає образу зворушливу жіночність, безкомпромісну мужність, дику сексуальність і в той же час сувору стриманість.

Строгістю і неприборканістю «дихає», здавалося б, простий комплект з спідниці-олівець і блузи, якщо до нього додано краватку. До речі, можна надіти його на голе тіло і недбало випустити поверх гудзиків.

Дівчатам, які можуть похвалитися стрункими красивими ніжками, підійде ансамбль з коротенькою спідниці і суворої сорочки з краваткою. Такі ігри з образом «відмінниці», яка насправді «чортеня», заводять чоловіків і дають їм поле для нестримних фантазій. До речі, до такого способу однаково добре підійде як короткий широкий, так і довгий вузький краватку.

Жінки, які люблять експериментувати і фантазувати можуть не обмежувати себе у виборі цього аксесуара. Можна надіти традиційну безрукавку, але креативно пов'язати модний галстук з принтом.

Оригінально буде виглядати комплект з суворої сорочки, поверх якої краватка зав'язаний довгою петлею, нібито надітий поспіхом. Жіночі краватки можна надягати навіть з сарафанах.

Загалом, фантазуйте і дивуйте ... Але головне, не перестарайтеся.

Непорушні правила для краватки

- Оскільки жіночий галстук - яскрава деталь і самостійний аксесуар, не перевантажуйте образ зайвими елементами.

- Пам'ятайте, що краватка - «головна дійова особа» вашого костюма. Тому особливу увагу приділіть його якості і забарвленням.

- Відмовтеся від синтетичних матеріалів і психоделічних принтів.

Одягаючи жіночий галстук, варто дотримуватися тонкий кордон між стильним, модним чином і позбавленим смаку нарядом. Аскетичний комплект зможе змусити «грати» і іскритися яскравий атласний галстук.

Якщо ж навпаки, ваша мета - надати занадто життєрадісного образу строгість, підбирайте аксесуар в чоловічому стилі.

Будьте завжди гарними і стильними! Успіхів!

Щоб отримувати нові статті прямо на свою пошту, підпишіться на новини сайту «Завжди красива»:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com