рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Краватка з логотипом, нанесення, друк, на замовлення, в Москві

  1. Ціни на краватки з логотипом
  2. Нанесення логотипів на краватки

Краватка з логотипом на замовлення - це аксесуар, який набирає все більшої популярності. Краватка з логотипом компанії - невід'ємний елемент корпоративної форми, адже краватку - це відзнака, який прийшов до нас з далекого минулого часів римської імперії.

Краватки з нанесенням логотипів компанії актуальні як доповнення корпоративної форми співробітників, проведення презентацій, корпоративних заходів, переговорів. Вони дуже часто затребувані для промо-акцій, мітингів, походів і спортивних змагань або дружніх ігор.

Популярні тканини для краваток - це атлас, габардин або сатен. Друк на краватках з сатена виходить напівматової, з благородними оттенением квітами.

Друк на краватках з сатена виходить напівматової, з благородними оттенением квітами

Ціни на краватки з логотипом

В даній таблиці вказані ціни на виготовлення класичних краваток стандартних розмірів. Тканина на вибір. Площа нанесення і кількість квітів не обмежена. Можна робити повну запечатку.

Розмір 1-5 шт. 6-10 шт. 11-20 шт. 21 шт. і більш класика 750 600 450 уточнюйте у менеджера завужені 700 550 430

Нанесення логотипів на краватки

Нанесення логотипів на краватки можливо різними способами. Ми використовуємо в своєму виробництві найоптимальніші методи, які дозволяють виготовити продукцію, відповідну побажанням клієнта:

  • шовкографія
  • Друк сублімації

Подаруйте своїм співробітникам корпоративні краватки і вони неодмінно підкреслять неповторний стиль та імідж вашої компанії. Вони не вицвітають при носінні. Практичні і зносостійкі. У міру забруднення можна прати і прасувати.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com