рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Виробництво туалетного паперу як бізнес: доходи, відгуки

  1. Що являє даний проект?
  2. Підшукуємо відповідне приміщення
  3. закуповуємо обладнання
  4. Знаходимо найкраща сировина
  5. Виробляємо продукцію
  6. Реалізуємо продукцію правильно
  7. Які витрати на проект?
  8. Яка прибуток проекту?

Бізнес-ідея з відкриття заводу з виготовлення туалетного паперу є досить успішною. Отже, виробництво туалетного паперу як бізнес: доходи, відгуки, фінансова стратегія та поради підприємців - все це ми розберемо в цій статті.

Що являє даний проект?

Для початку вам варто ознайомитися з ринком ближче. Потрібно відразу зрозуміти, що вся продукція буде реалізовуватися в інші магазини і супермаркети, так як скуповувати даний товар з рук навряд чи хтось буде.

Туалетний папір відмінно продається у великих торгових точках, тому нестачі в покупцях намітилася. Супермаркети здатні продати дійсно велику партію товару.

На жаль, в гідність криється і недолік: підприємцю, а особливо новачкові, доведеться віддавати чималу частку від прибутку. У розрахунки варто внести цифру в 30-50 відсотків в залежності від розташування товару на полиці.

Крім того, власник проекту може створити дилерську мережу. У самому ж виробництві є два варіанти стратегії роботи:

  1. Повний виробництво - робота з макулатурою і виробництво готових рулонів.
  2. Спрощене - робота вже з целюлозою і звичайне розрізання на рулони.

Обсяги переробляється макулатури в країнах СНД, особливо в Білорусі і Росії, мають досить великий відсоток, тому бізнес-проект цілком перспективний. Також продаж даної продукції не обкладається будь-яких податків.

Ви можете завантажити готовий   бізнес-план з виробництва туалетного паперу   , Щоб використовувати його в якості прикладу для власного Ви можете завантажити готовий бізнес-план з виробництва туалетного паперу , Щоб використовувати його в якості прикладу для власного.

Для отримання можливості реалізовувати продукцію безлічі великих постачальників коштує оформитися в якості ТОВ. Індивідуальний підприємець в даному випадку невигідний. Юридична особа попередньо має заплатити суму в розмірі близько 10 тисяч рублів, а після оформити ліцензію. Це варто ще в 140 тисяч рублів.

Власне, виробництво туалетного паперу, будь воно з макулатури або целюлози, оформлюється за ГОСТом «Р 52354-2005». Власник нового бізнесу зобов'язаний зібрати дозволу від СЕС (санепідемстанція) і пожежної служби, а також сертифікати на сировину, одержувані від продавця, договір на оренду приміщень під виробництво і статут підприємства.

Підшукуємо відповідне приміщення

За вимогами СЕС потрібно шукати приміщення з певними параметрами: чи не менше 150 квадратних метрів на всю площу виробництва, що не менше 4 метрів у висоту, наявність складу сировини і складу товару. Не варто забувати і про стандарти:

  • водопровід з мінімальною витратою води в 3 кубічних метра на добу;
  • електроенергія з трифазним живленням в 300 Вт;
  • каналізація.

закуповуємо обладнання

Для початку робіт варто закупити установку технологічної лінії разом з комплектуючими. Вона буде виробляти власне паперову лінію на рулони, а в якості додаткового обладнання знадобиться закупити верстат з наступними доповненнями:

  1. Вібросит.
  2. Гідроразбівательний апарат.
  3. Автоматизована млин.
  4. Генератор електрики.
  5. Пристрій для промивання.
  6. Верстат для нарізання рулонів.
  7. Пакувальна машина.

Набір обладнання потрібен для виробництва з продуктивністю приблизно в тонну примірників за добу. Вам потрібні виробники, готові включити в вартість покупки устаткування доставку до місця виробництва, монтаж всіх пристроїв і обслуговування протягом гарантійного терміну.

Хорошим підвищенням якості продукції стане установка на виробництві машини з виробництва втулок з картону. Безсумнівно, варто подібна установка чимало, але з її купівлею бажання купити саме ваш товар тільки зросте. Уже після варто розширити виробництво покупкою устаткування для виготовлення серветок і рулонів з паперовими рушниками.

Знаходимо найкраща сировина

Зазвичай виробники закуповують такі види сировини:

  • целюлозний папір без печатки;
  • білий папір з лінійованої лініями;
  • книжкові та журнальні сторінки;
  • картон і схоже;
  • газетні листи.

Технологія виробництва також вимагає закупівлі сукна і картону на той випадок, якщо ви збираєтеся виготовляти втулки. Безсумнівно, стане потрібним і паперовий клей. Намагайтеся купувати сировину у одного перевіреного або декількох постачальників, не забуваючи брати Сертифікати якості на товар.

Виробляємо продукцію

Потрібно розуміти, що виробництво паперу, як туалетний, так і під серветки, проходив в кілька етапів:

  1. Готуємо сировина для переробки. Для отримання паперу вторинну сировину очищається від домішок і обов'язково повинно бути роздроблений в воді. Відразу після дрібного дроблення масу потрібно висушити і процідити, позбувшись від непотрібних дрібниць.
  2. Готова під подальшу переробку маса зливається в спеціальний бак для наступної промивки. Від якості промивки залежить якість готової продукції, тому потрібно заздалегідь визначити тривалість процесу і налаштувати хорошу подачу води. Не забувайте, що вода з цього етапу і з наступних теж повинна надходити безпосередньо в каналізацію.
  3. Додати візуальних косметичних показників майбутньої папері допоможе чергова промолка, що створює в результаті водно-паперову кашку.
  4. Наступний етап являє собою оцінку складу вийшла на минулому етапі маси. Спеціальний пристрій має визначити необхідну концентрацію маси і води, після чого вся суміш відправляється в верстат для виробництва туалетного паперу.
  5. Вода, отримана після вичавлювання, відправляється на промивку наступної порції вторинної сировини (другий етап). За стрічці вся суміш відправляється в барабан-сушилку для прогрівання і намотування в великі рулони.
  6. Тільки тепер верстати отримують величезну бобіну. Верстати розмотують цю основу, щоб правильно структурувати паперових р в щільний рулон.
  7. Тепер рулон залишається тільки нарізати на більш дрібні, стандартні рулони на продаж. Кожному зробленому рулону дається своя етикетка та упаковка. Цілу партію рулонів перед реалізацією необхідно зважити.

Цілу партію рулонів перед реалізацією необхідно зважити

Реалізуємо продукцію правильно

Новачкам в бізнесі варто співпрацювати з великими оптовими майданчиками, поступово переходячи до магазинів і супермаркетів. До планування пошуку закупівельників варто підійти ще до оформлення документів на новий бізнес. Обов'язково укладайте договори і не бійтеся задавати власні умови.

Які витрати на проект?

Зараз ви побачите, як саме складається цей план на прикладі відкриття невеликого виробництва підприємцем з нуля.

Рядок витратСума витрат, тис. Руб.

1 Оренда приміщення 75 2 Закупівля обладнання 600 3 Витрати на перевезення товару 60 4 Комунальні послуги 20 5 Оформлення документації та ліцензії 150 6 Закупівля сировини під папір 600 7 Закупівля додаткового інвентарю 30 8 Заробітна плата операторам 20 х 3 = 60 9 Непередбачені витрати 10 Разом: 1 545

До початковим капіталовкладенням приєднуються також і щомісячні: оренда, зарплата, комуналка, дозакупки сировини та інші витрати, які будуть складати приблизно 250 тисяч в місяць.

Відео: бізнес з виробництва туалетного паперу.

Яка прибуток проекту?

Насправді, на туалетному папері і серветках вийде дуже непогано заробити. Можна з упевненістю сказати, що середня ринкова собівартість одного рулону туалетного паперу дорівнює 1,5 рублям. Оптом закупникам їх можна відпускати за ціною в 5 рублів за рулон, що вже дає прибуток в 3,5 рубля з одного рулону.

Якщо уявити, що в місяці було 23 робочих дні, то за один тільки місяць власник отримає дохід приблизно в 520 тисяч рублів. Не забуваємо, скільки доведеться заплатити за щомісячні витрати, і отримуємо прибуток в 270 тисяч рублів.

Безсумнівно, вищеописані розрахунки є приблизними, до того ж за перший час ви не зможете розпродавати абсолютно всю продукцію, але не варто зупинятися перед невдачами, якщо такі будуть. Специфіка бізнесу показує, що при найгіршому розкладі вийти в нуль після капіталовкладень вийде вже через півтора року, за найкращими ж прогнозами це станеться вже через півроку.

Головне, розуміти, що підприємець відкриває власний бізнес для збільшення достатку, поліпшення матеріального стану, тому він повинен самостійно розбиратися в питанні, бути залученим до процесу і віддавати свої сили на проект.

Існує також ще франшиза, що дозволяє початківців бізнесменам не витрачати гроші на оренду, час на наймання співробітників, пошук постачальників сировини і місць реалізації.

Що являє даний проект?
Яка прибуток проекту?
Що являє даний проект?
Які витрати на проект?
Яка прибуток проекту?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com