рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шаблони сніжинок з паперу для вирізання на Новий рік 2019: майстер-клас з фото та відео

  1. Як виходять найкрасивіші сніжинки з паперу?
  2. Прості сніжинки для дітей
  3. Складні сніжинки для досвідчених майстрів
  4. Новорічні сніжинки з паперу з «дорослими» сюжетами
  5. Бонус: Балерина-сніжинка
  6. Відео

По суті, як тільки дитина освоюється з роботою ножицями, а в двері привітно стукає Новий рік, відбувається його перше знайомство з мистецтвом вирізаних з паперу виробів. Техніка вирізування або витинанки, як ми її звично називаємо, дозволяє робити найрізноманітніші прикраси для дому, ніж, безперечно, із задоволенням користуються не тільки діти, а й дорослі.

І базовим, абсолютно класичним, завжди доречним і гранично естетичним сюжетом тут є саме вона - сніжинка. Така різна, неповторна, індивідуальна ...

Сніжинками можна заповнювати весь простір стекол вікон, виступаючи в ролі своєрідного ткача - захоплено працює над полотном морозних візерунків. А можна лише кількома ними доповнювати сюжетну картину з самих різних атрибутів свята. Ще один шалено оригінальний спосіб застосування сніжинок з паперу - складання з них повноцінних осмислених фігур: ялинок, оленів, сніговиків, символів наступаючого року, його цифр та іншого.

Але, їх можна не тільки клеїти на скло і дзеркала - ці прикраси привільно себе почувають і в якості підвісних, якщо зробити їх з трохи більш щільного паперу, а то і картону. Даруючи свою красу елкам, настінним і стельових гірляндам, люстр, дверних отворів і меблів.

Що ж, сьогодні ми поговоримо про те, які існують техніки виготовлення цього декору, наведемо кілька корисних порад для того, щоб творчість наших читачів не зустріло на своєму шляху підводних каменів, а також самі шаблони сніжинок для вирізання на Новий рік 2019. Які ви завжди можете тут завантажити і повторити на практиці.

Як виходять найкрасивіші сніжинки з паперу?

Як виходять найкрасивіші сніжинки з паперу

Перш за все, варто відзначити, що всі паперові сніжинки бувають двох типів:

  • симетричними, коли лист відповідним чином складається, лише на один сегмент наноситься малюнок, і при прорізуванні отвори утворюються по всій площі прикраси. Потім його просто розгортають і розгладжують, залишаючи на деякий час під пресом;
  • сніжинки-витинанки - для них просто на весь круг наноситься візерунок і прорізається гострим канцелярським ножем, скальпелем або манікюрними ножицями.

Другий випадок зручний, коли ви, наприклад, хочете помістити на сніжинку не просто орнаментальний візерунок, а щось смислове - якийсь образ. Наприклад, з його допомогою часто прикрашають сніжинки цифрами наступаючого року, кулями з медальйонами з новорічними сюжетами, інший атрибутикою свята. Щоб такі сніжинки виходили якісними, все, що необхідно - це найгостріші інструменти, а також акуратність і точність рухів руками.

Що ж стосується симетричних варіантів, то одна з головних складових успіху при їх виготовленні - це правильність складання основи для сніжинки. Більшість викладаються в мережу шаблонів спираються 12-осьову симетрію (шестикутник в підставі, обидві грані кожного сегмента якого можуть виступати точкою відліку повторення малюнка) .І папір для них в обов'язковому порядку складається саме таким чином.

І папір для них в обов'язковому порядку складається саме таким чином

До речі, існує і дуже оригінальний гібрид двох технік, коли за симетричною класичною схемою обробляється тільки край вироби, а потім, після розгортання, в центрі прорізається несиметричний малюнок.

Якщо ж ви транслюєте завдання найменшим, можна обійтися просто складеної двічі квадратної заготівлею - сніжинка матиме чотири промінчика в прямому і чотири - в діагональному напрямку.

Скопійований шаблон сподобалася сніжинки варто перенести в граф-редактор і отмасштабовані відповідно до зручними для перенесення на А4 і задумкою декору розмірами. Потім, після роздрукування, його лінії наносяться на заготовку сніжинки. Щоб кожного разу не мучитися з роздруківкою шаблонів і зберегти збирається з них колекцію на майбутнє, варто спочатку сам куточок схеми вирізати по лініях, а потім вже його прикладати до заготівлі і обводити.

Також пам'ятайте, що дуже важливо працювати з ідеально заточеними інструментами, в іншому випадку не вийде добитися акуратності дрібних деталей.

до змісту ↑

Прості сніжинки для дітей

Діткам спочатку варто пропонувати найпростіші снежіночкі для вирізання, наприклад, ось таку: банально складається з безлічі паралельних прямих надрізів.

А ось цей варіант після розгортання їх приємно здивує, адже ріжеться він елементарно, зате виглядає досить непростим:

І ще навздогін кілька класних Шаблончики, які будуть посильні дітворі. А ось такий використовувати можна не тільки до Нового року, а й до Хеллоуїну, посадивши на нього павучка ...

до змісту ↑

Складні сніжинки для досвідчених майстрів

Якщо ви на короткій нозі з манікюрними ножицями або канцелярським ножем і «в сніжинки» вважаєте себе досить досвідченими товаришами, обов'язково спробуйте зробити наступні варіанти - ми постаралися підшукати для вас найновіші сюжети, так що, швидше за все, у вашій колекції їх ще немає.

Наприклад, дуже симпатично виглядає сніжинка, що нагадує квітку з метеликами - такий відверто річний мотив виробляє дуже ніжне і романтичне враження саме за рахунок свого контрасту зі сніжною дійсністю за вікном. Але, варто врахувати, що він вийде тільки з великого аркуша паперу.

Але, варто врахувати, що він вийде тільки з великого аркуша паперу

А ось ще - класичне зображення сніжинки, дуже схожою на справжню, але з безліччю елементів. Воно обов'язково сподобається тим, хто не дуже любить возитися з округлими лініями і вважає за краще гострі, рубані риси.

Воно обов'язково сподобається тим, хто не дуже любить возитися з округлими лініями і вважає за краще гострі, рубані риси

І інша в цьому ж стилі.
І інша в цьому ж стилі

Вельми стильна сніжинка з контурами, схожими на язики полум'я або пір'я жар-птиці. До речі, незважаючи на зовнішню химерність, ріжеться вона зовсім не так і складно, як здається на перший погляд.

А ось ще кілька відмінних трафаретів. До речі, перший і другий успішно осилять навіть діти.

Цікаво виглядають оригінальної форми сніжинки, схожі, наприклад, на в'язаний килимок або класичне плетіння «ловця снів».

Або ось ця «сніжинка в снежинке».

І, нарешті, виключно складні, але дуже красиві варіанти.

А також сніжинки, присвячені символу 2019 року - Земляний Свині.

А також сніжинки, присвячені символу 2019 року - Земляний Свині

І ще трохи тварин для любителів.

до змісту ↑

Новорічні сніжинки з паперу з «дорослими» сюжетами

Хто сказав, що прикрашати інтер'єр можна виключно класичними сніжинками або всілякої овечих в дитячому стилі? Пропонуємо вашій увазі шикарну добірку сніжинок «для дорослих», яким не чужі гумор і широкий погляд на власний побут і захоплення. Наприклад, ось ця колекція для фанатів «Зоряних воєн». Конкретної схеми тут не наведено - просто чіткий загальний вигляд готової сніжинки, але, не турбуйтеся, ми зараз підкажемо, як з нею працювати:

  1. Відкриваєте зображення в будь-якому граф-редакторі і масштабіруете його до потрібних розмірів;
  2. роздруковуєте;
  3. Олівцем під лінійку шукаєте одну з осей симетрії (найпростіше відразу брати ту, що йде по «розі вітрів» чітко з півночі на південь) - наводите;
  4. Відступаєте в одну зі сторін на 1/12 кола - сегмент - і проводите через цю вісь ще один діаметр;
  5. Обрізаєте великими ножицями отриманий шматочок «піци» по контурах - ось і наш готовий шаблон!

Наукову тематику відкривають сюжети з «мирним атомом» і відомими вченими.

А ось ці знадобляться шанувальникам серіалів і кіно: « Голодні ігри »,« Малефісент »,« справжній детектив »,« У всі тяжкі »,« Дивергент »,« Залізна людина »,« V - значить вендета »,« Доктор Хто ». І, нарешті, для самих терплячих - « Гра престолів »!

до змісту ↑

Бонус: Балерина-сніжинка

Бонус: Балерина-сніжинка

Незаяложені, повітряне та дуже ніжне застосування снежіночек в новорічному інтер'єрі дарують нам ці балерини, яких можна використовувати як в якості ялинкових іграшок, так і декоративних підвісок для люстр, меблів, віконних карнизів, а також прикрашати ними святкові композиції.

Виріб складається з двох частин: силуету балерини і «пачки» - надівається на неї спідниці-сніжинки. Сніжинки для пачок можна підготувати будь-які за вищенаведеними схемами. Головне, щоб в центрі вони мали отвір, рівне по діаметру ширині талії балерини.

Одягати пачку треба через голову, трохи підгинаючи, заправляючи всередину руки, злегка складаючи, але без заломів, тулуб. Не варто думати, що конструкції для стабільності необхідний клей - на самому силуеті балерини є подобу міні-пачки, яке і буде підтримувати сніжинку. Фігурка виходить об'ємною, тому для наклеювання вона не годиться.

Хочеться вірити, що наші шаблони сніжинок для вирізання на Новий рік 2019 були вам корисні, і завдяки їм ваша підготовка до свята пройде куди легше, адже вам не доведеться витрачати годинник на пошук відповідних варіантів. І нехай чарівництво невагомих сніжинок з паперу закрутить вихором в святковому вальсі ваш будинок і вас самих, подарувавши вам найголовніше - романтичне, істинно новорічний настрій!

до змісту ↑

Відео

Стаття написана спеціально для сайту "2019 рік Свині": https://2019god.net/

Як виходять найкрасивіші сніжинки з паперу?
Як виходять найкрасивіші сніжинки з паперу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com