рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні вироби для дітей 7 років

  1. Падалка на Новий рік дітям 7 років з паперу

Час зимових канікул - відмінний період, щоб зайнятися виготовленням новорічних виробів з дітьми 6-7-8 років Час зимових канікул - відмінний період, щоб зайнятися виготовленням новорічних виробів з дітьми 6-7-8 років. Цей вік ще має на увазі активну участь батьків у житті дитини, і якщо провести його з користю, то результат тільки порадує.

Падалка на Новий рік дітям 7 років з паперу

Найпростішим, дешевим і вдалим матеріалом для виготовлення новорічних поробок для дітей 7 років і старше вважається звичайна папір - біла або кольорова. За допомогою неї можна зробити найнеймовірніші прикраси, як плоскі, так і об'ємні.

Семирічні діти вже досить спритно управляються з ножицями, знають техніку безпеки при роботі з ними, а тому проблем не виникне, так, як це буває з малюками.

Найпростіше - за допомогою ножиць зробити фігурну сніжинку. Можна використовувати білий аркуш або ж кольоровий папір - так навіть цікавіше. Для роботи буде потрібно зробити кілька круглих заготовок за допомогою циркуля.

Звернувши коло в кілька разів отримаємо трикутник. На ньому треба зробити надрізи там, де здається потрібним. Розгорнувши заготовку, отримаємо відмінну різьблену сніжинку, яку можна приклеїти на вікно або повісити на ялинку.

Дуже швидко і просто можна зробити кольорові ліхтарики. Для цього аркуш паперу А4 розрізають навпіл і з кожної половинки вийде одна ялинкова іграшка.

Для того, щоб вийшли прорізи необхідно скласти листок по горизонталі і розрізати до середини ножицями. Після цього лист розгинають, склеюють по зрізу і надають форму ліхтарика, злегка натиснувши на нього. Якщо зверху приклеїти смужку паперу, то такою іграшкою можна прикрасити ялинку.

У сім-вісім років діти вже досить непогано справляються з найпростішими орігамі. Є безліч ідей, як зробити ялинку за допомогою складання листка по лініях. Натренувавшись на одній, дитина з задоволенням буде робити такі ялинки в подарунок друзям.

Натренувавшись на одній, дитина з задоволенням буде робити такі ялинки в подарунок друзям

Які ж новорічні вироби для дітей 7 років обходяться без символу свята - ялинки. Зробити її можна всілякими способами. Спробуйте зробити це з паперових кружечків. За основу піде конус з цупкого паперу або картону.

Починаючи з самого низу, дитина повинна наклеювати гуртки на конус, змастивши при цьому клеєм лише половину кружечка. Такі гілочки-лусочки йдуть внахлест, що надає поделке обсяг.

Дуже просто зробити паперову гірлянду для прикраси кімнати. Для цього буде потрібно кольоровий папір і ножиці. Згинаючи листи і нарізаючи з «соломкою» отримуємо тонкі голочки. Щоб гірлянди вистачило на всю кімнату, потрібно склеїти деталі.

Щоб гірлянди вистачило на всю кімнату, потрібно склеїти деталі

З тієї ж паперу і додаткового декору можна зробити забавні мордочки тварин. Додавши до них петельку з блискучою нитки, отримаємо новорічну іграшку, яку дитина з гордістю повісить на ялинку.

Додавши до них петельку з блискучою нитки, отримаємо новорічну іграшку, яку дитина з гордістю повісить на ялинку

Новорічні вироби з різних матеріалів

Але не тільки з паперу діти можуть творити свої новорічні шедеври. Для цієї мети відмінно підійде фетр. Діти, які на уроках праці вже навчилися поводитися з голкою, без проблем зможуть зшити маленькі ялинкові прикраси, якщо мама попередньо розкроїть деталі.

Іграшки можна набити ватою, залишивши для цього маленькі отвори. Як декор відмінно підійде бісер, паєтки або будь-які блискучі дрібні прикраси.

Як декор відмінно підійде бісер, паєтки або будь-які блискучі дрібні прикраси

Чудовим матеріалом для виготовлення всіляких виробів, в тому числі і новорічних, є солоне тісто. Діти шкільного віку вже без праці можуть робити прості фігурки, особливо, якщо є можливість використовувати формочки або трафарети. Щоб потім повісити вироби на ялинку, в тісто перед сушінням вдавлюють мотузочку. Декоративні елементи після висихання фарбують гуашшю і покривають лаком.

Декоративні елементи після висихання фарбують гуашшю і покривають лаком

Звичайні шишки, які є в якості природного матеріалу для виробів в кожному будинку, можна прикрасити до свята. За допомогою кульок з вати, фетру, вовни, намистин або пластиліну, шишечка перетворюється в мініатюрну ялинку. Дитина впорається з цією справою навіть без участі мами.

Дитина впорається з цією справою навіть без участі мами

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com