рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Куля з паперових смужок

Останнім часом кулі дуже популярні серед любителів паперових виробів. Подобається їх збирати і маленьким дітям. Техніка виготовлення проста, а в підсумку дитина потренується красиво вирізати ножицями, обережно використовувати швейну голку, моделювати і формувати кулю.

Для новорічної вироби ми взяли:

  • голографічну кольоровий папір (можна використовувати будь-яку іншу кольоровий папір);
  • лінійку, олівець, фігурні або звичайні ножиці;
  • голку з ниткою і дві намистини;
  • клей.

Спочатку з кольорового паперу виріжте 12 смужок паперу шириною 1 см і довжиною 10 см. Щоб смужки вийшли рівними, позначте лінії розрізу за допомогою лінійки і простого олівця. Кількість смужок може бути іншим, але не менше 6 штук.

Складіть отримані заготовки-смужки стопкою. Візьміть голку з ниткою, надіньте намистинку, а потім проткніть стопку паперу спочатку з одного, а потім з іншого боку. Знову нанизайте намистину, зробіть прокол в цьому ж місці в зворотному напрямку. Знову проткніть смужки з протилежного боку, зав'яжіть вузлик. Слідкуйте за натягуванням нитки.

Зробіть петельку. В кінці роботи розправте куля так, щоб смужки розташовувалися паралельно один одному на однаковій відстані. Щоб виріб не розпадається, акуратно склейте папір в місцях її зіткнення знизу і зверху.

Кращою вироби для новорічної ялинки, зробленої руками дитини, важко придумати. Шарик зіграє роль чудового подарунка. Він стане яскравим доповненням святкового інтер'єру. Кулі можна зробити різного кольору, розміру, з додаванням яскравих елементів. Просто візьміть за основу простий куля і попросіть дитину прикрасити його по-своєму. Нехай він вигадує і фантазує.
Кращою вироби для новорічної ялинки, зробленої руками дитини, важко придумати

Читайте також:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com