рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дизайнерський папір для друку візиток в Москві. Магазин поліграфії Візкарта.ру

  1. Дизайнерський папір для візиток
  2. Найбільш часто використовувані види дизайнерських паперів для друку візиток

Перш ніж замовити візитки, бажано подумати про те, який папір буде використана для друку

Перш ніж замовити візитки, бажано подумати про те, який папір буде використана для друку. Незважаючи на величезний асортимент матеріалів, які сьогодні використовуються для виготовлення візиток, найчастіше як і раніше замовляють візитки на гладкій білому папері.

Найпростіша папір - крейдований. Вона не відрізняється особливою щільністю, має гладку поверхню. Але це найдешевший матеріал. Крім низької вартості, потрібно відзначити ще одну перевагу традиційній крейдованого паперу - вона підходить для більшості способів друку.

У корпоративному середовищі стандартом для візиток вважається високобелая матовий папір. У порівнянні з крейдованого, цей папір має підвищену білизною, значно товщі і завжди матова. Ми рекомендуємо використовувати Супербілий папір для друку абсолютно будь-яких візиток з білим фоном.

Дизайнерський папір для візиток

Дизайнерський папір коштує дорожче, але це той матеріал, який дозволяє виготовити оригінальні візитки необов'язково дуже дорого. Потрібно тільки розробити гарний дизайн візитки для цифрового друку і вибрати відповідний папір.

Не всі види дизайнерського паперу підходять для виготовлення двосторонніх візиток. Деякі папери мають односторонню фактуру, яка може імітувати дерево, камінь або тканина: вельвет, парчу, фетр, полотно і т.д. Можливості друку при цьому обмежені гладкою стороною паперу і шовкотрафаретного печаткою.

Але абсолютна більшість дизайнерських паперів мають двосторонню фактуру і їх світлі відтінки підходять для недорогий цифрового друку. Наше нове високотехнологічне обладнання дозволяє здійснити цифрову печатку візиток найвищої якості на дизайнерських паперах щільністю до 400 гр / м².

На дизайнерських паперах темних відтінків зазвичай друкують методом шовкографії, де вартість друку залежить від кількості кольорів в макеті і не допускаються градієнти і півтони.

Найбільш часто використовувані види дизайнерських паперів для друку візиток

Не знайшли потрібної паперу для візиток?

В даному розділі представлені не всі папери для друку візиток. Про можливість друку на конкретному матеріалі, а також про його наявності, потрібно уточнити у менеджера по електронній пошті [email protected] або по телефону.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com