рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити з паперу папугу?

  1. Орігамі папуга з паперу

Змайструвати паперового папуги дуже легко. Вам знадобиться стандартний аркуш паперу А4 і трохи терпіння. А тепер давайте розглянемо, як своїми руками зробити з паперу папугу.

Орігамі папуга з паперу

  1. Отже, підготуйте лист білого паперу.
  2. Змайструвати паперового папуги дуже легко
  3. Зігніть його правий нижній кут, утворивши трикутник.
  4. Використовуючи лінійку, відірвіть прямокутний «хвостик» - він буде зайвим.
  5. У вас вийде складений удвічі трикутник.
  6. Складіть його ще раз, отримавши трикутник меншого розміру.
  7. Акуратно розріжте один з згинів і відігніть цю частину листа, перетворивши кут трикутника в квадрат.
  8. Переверніть папір і виконайте ту ж маніпуляцію із зворотного боку. Якщо все зроблено правильно, у вас повинен вийти квадрат.
  9. Ту його частину, яка в даний момент знаходиться зверху, загніть з двох сторін, як це показано на малюнку.
  10. Зробіть те ж саме з іншою стороною - і ви отримаєте ось таку фігуру, трохи нагадує ромб.
  11. Наступна дія - напевно, найскладніше в цій поделке. Вам слід повернутися до кроку 4, коли у вас в руках був трикутник, складений удвічі. Візьміть нижній гострий кут трикутника.
  12. І зігніть ті його частини, лінії згину яких виконувалися в наступних пунктах, тільки у зворотний бік. Потім повторіть ті ж дії, перевернувши саморобку.
  13. Ви знову отримаєте фігуру, схожу на ромб, тільки зі сторонами різної довжини.
  14. Розгорніть його кут і побачите, що вийшла паперова фігура складається з трьох шарів.
  15. Складіть верхній шар по горизонтальній лінії згину наверх.
  16. Тепер внизу залишиться два шари. Другий, який раніше був середнім, загніть вгору на 2/3 його довжини.
  17. А два його «хвостика» зігніть спочатку вниз, а потім вправо і вліво відповідно.
  18. Кінчики їх загніть ще раз вниз - це будуть лапки папуги.
  19. Складіть виріб навпіл, і ви побачите, що вона поступово стає схожою на паперову птицю.
  20. Голова папуги робиться так, як більшість подібних елементів в техніці орігамі. Верхню частину (шию) потрібно загнути вниз і одночасно всередину, сформувавши голову з дзьобом потрібної довжини.
  21. Ось як це виглядає зверху.
  22. А щоб зробити дзьоб більш гострим і гачкуватим, як у справжніх папуг, ще раз загніть його вниз.

Після виконання всієї «паперової роботи» рекомендується розфарбувати папуги олівцями або кольоровими ручками або як мінімум намалювати йому очі і крила.

Після виконання всієї «паперової роботи» рекомендується розфарбувати папуги олівцями або кольоровими ручками або як мінімум намалювати йому очі і крила

Як видно з майстер-класу, зробити таку саморобку з паперу зовсім нескладно; Ви можете освоїти виготовлення папугу в техніці модульного орігамі або квілінгу .

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com