рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити кораблик з паперу: покрокові майстер-класи з фото

  1. Як зробити кораблик з паперу
  2. Як зробити кораблик з паперу фото

Як зробити кораблик з паперу швидко знає, напевно, більшість. Техніка орігамі дозволяє створити таке мініатюрне плавзасіб без зайвих витрат часу і матеріалів. І якщо папір досить щільна, воно цілком може борознити простори ванни, калюжі або струмочка.

Крім звичайного кораблика можна виготовити човник, пароплав з двома трубами, катер та й багато іншого. Ось приклади того, як зробити кораблик з паперу маленький і нескладний. Ви можете пораловать своїх дітлахів, зробивши пістолет з паперу, подробиці дивіться в майстер-класі .

Як зробити кораблик з паперу

Але такий кораблик невигадливий і, як правило, недовговічний. Якщо є бажання зробити іграшку досить великий за розміром, такий, щоб на його борту змогли розміститися матроси і пасажири, щоб прослужив він довше, то як зробити кораблик з паперу, фото покажуть послідовність дій і допоможуть вам в роботі. Що знадобиться для виготовлення: картон (можна взяти звичайну коробку і розібрати її), бамбукова паличка для щогли, папір для принтера, фарби та пензлики, макетний ніж, малярський скотч і клей. На кресленні ми бачимо, які деталі нам потрібно вирізати з картону. Це днище корабля, дві бічні частини, задня частина і палуба, крім них потрібно вирізати 12 однакових гуртків, за допомогою яких потім буде кріпитися щогла.

Робимо з паперу викрійку відповідно до зазначених розмірами, з її допомогою переносимо малюнок на картон і вирізаємо деталі за допомогою макетного ножа. У задній і бічних частинах можна прорізати ілюмінатори. Тепер озброюємось будівельним скотчем і починаємо збірку. Якщо у вас немає будівельного скотча, то корабель можна зібрати за допомогою звичайного паперу і клею. Коли збірка завершена, то весь корабель оклеиваем папером для принтера, розірваної на шматки. Даємо клею гарненько висохнути і приступаємо до фарбування. Кораблик можна забарвити звичайною гуашшю. Якщо хочете, можете додати декоративності-вирізати з картону якір, зробити штурвал з картону і сірників, вирізати і наклеїти накладки на ілюмінатори. Вітрила можна зробити з тканини або взяти картонну основу від упаковок туалетного паперу, розрізати уздовж навпіл і надіти на щоглу.

Як зробити кораблик з паперу, ідеї декорування кораблика з картону можуть бути різноманітні. Можна зробити подобу драккара, прикрасивши ніс і хвостову частину кораблика відповідними фігурками, можна урізноманітнити забарвлення кораблика і вітрильну оснастку. Останнім часом вироби з паперу дуже популярні, з нашими майстер-класами ви можете освоїти таку техніку як квілінг.

Як зробити кораблик з паперу фото

Якщо ж вам хочеться зробити такий кораблик, який зможе стати прикрасою вашого будинку або відмінним подарунком, то допоможе в цьому техніка модульного орігамі. Як зробити кораблик з паперу розповість наш майстер-клас. Робота починається з виготовлення модулів. Для цього потрібно запастися достатньою кількістю кольорового паперу. Основа модуля-це прямокутник, який виходить, якщо розділити звичайний аркуш формату А4 на 16 частин. Ділимо довгу і коротку сторону листа на 4 частини, розкреслюють і розрізаємо. Як потрібно скласти маленький прямоугольнічек для отримання модуля, добре видно на малюнку. Отже, виготовивши достатня кількість трикутничків, а знадобиться їх 1027, приступимо до складання нашого кораблика. Перші три ряди збираються одночасно таким чином: потрібно взяти 47 трикутничків, перший ряд трикутників ставиться на короткій стороні, другий-на довгій стороні, коли зібрано 4 модуля в 1м ряду і 3 у другому, додаються модулі третього ряду. Все замикається в кільце і перевертається.

Четвертий ряд: в чотирьох місцях робиться надбавка, тобто, на два трикутника замість 1 модуля надаватися відразу два. П'ятий ряд. Знову прибавка чотирьох трикутників. Всього в роботі 55 модулів. Шостий, сьомий, восьмий ряди йдуть без надбавок. Починаємо надавати кораблю форму, для цього злегка витягуємо в процесі ніс і корму, а борта робимо більш плоскими.

Дев'ятий ряд виконується іншим кольором, без надбавок, але трикутнички надягають короткою, а не довгою стороною назовні.

Десятий ряд. Робимо добавку по 8 модулів з кожного боку. Додаткові модулі надягаємо нема на куточки, а вставляємо між куточками двох сусідніх модулів. При цьому додаткові трикутники дивляться довгою стороною всередину, а кишеньками назовні.

Тепер виконаємо окантовку корми. Для цього трикутнички так само, як і на бортах, вставляються в проміжки між сусідніми модулями. Різниця в тому, що на бортах вони вставлені кишеньками назовні, а на кормі - кишеньки дивляться всередину, а довга сторона-назовні. Після цього робимо бортик на кормі. Для цього трикутники вставляються кишеньками вгору.

Оформляємо ніс. Знаходимо ділянку, укладений між збільшеннями, зробленими в четвертому ряду. Знаходимо центральний модуль цієї ділянки і симетрично щодо нього надягаємо послідовно 9, потім 6, потім три модуля. Після цього на всю носову частину надаватися 22 трикутника іншого кольору. Потім виконаємо на носі окантовку аналогічно тому, як ми робили її на кормі. На носі по центру вставляється прикраса-трикутник куточком назовні.

Робимо днище. Для нього необхідно 138 трикутників. Число може трохи змінюватися в залежності від форми вашого корабля. У процесі складання прикладаємо періодично днище до кораблика і коригуємо при необхідності. Початковий ряд-три модуля, в кожному наступному робимо прибавку одного трикутнички, поки число не досягне восьми штук. Потім дев'ять рядів йдуть без надбавок, при цьому кількість трикутників в ряду буде чергуватися: то 8, то 7. В рядах з вісьмома модулями крайні трикутники надягають на модулі поточного і попереднього рядів, кромка повинна виходити гладкою без виступів. Далі скорочуємо кількість трикутників в кожному наступному ряду: 7, 6, 5, 5, 4, 1 подвійний. Завдяки подвійному модулю на кінці вийде вилочка, яка допомагає зміцнити дно і вставляється в проміжки між модулями корми.

Парус складається з 252 трикутників, колір і малюнок-на ваш розсуд. Перший ряд-17 модулів, затії робимо аналогічно тому, як збирали днище кораблика. Чергуючи 17 і 16 трикутничків протягом 10 рядів, край гладкий, з 11ряда починаємо скорочення по одному трикутнику з кожного боку і закінчуємо 16 ряд дванадцятьма модулями короткою стороною назовні. Використовуємо бамбукову паличку в якості щогли, оклеив її папером. Парус повинен стійко спиратися на корпус знизу, на щоглу зверху і кріпимо ще одним модулем до щогли додатково. З декількох трикутників збираємо прапорець і встановлюємо на щоглу зверху. Корабель готовий. Можна зробити ілюмінатори, кілька видозмінивши паперові трикутники. Якщо вам подобається працювати в техніці орігамі, можу запропонувати вам майстер-клас: "Як зробити літак з паперу" .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com